Vi smoeger gerne aermerne op, men ikke for at bruge albuerne

Lokal erhvervsrådgiver til Lokal Erhverv i Odense

Er du udadvendt og god til at skabe relationer? Har du lyst til, og kompetencer til at favne rådgivning indenfor et spændende kundesegment bestående af både erhverv, privat og foreninger? Så er du måske vores nye lokal erhvervsrådgiver i Lokal Erhverv Fyn – beliggende centralt i Odense.

Jobbet
’Lokal Erhverv’ har ansvaret for at betjene og rådgive mindre erhvervskunder, lokale foreninger (med et CVR-nr.) og privatdelen af SMV-kunderne.

Du vil få din egen spændende kundeportefølje af privat og erhvervskunder, hvor din primære opgave vil være at tiltrække, fastholde og ikke mindst udvikle engagementerne. Du vil som lokal erhvervsrådgiver yde rådgivning der afspejler, at der ofte er tæt samspil mellem virksomhedens og kundens privatøkonomi.

Du vil yde rådgivning indenfor områderne:

  • Bolig
  • Pension
  • Formueoptimering
  • Drift- og anlægsfinansiering

Du er desuden i stand til at navigere i forskellige skatteregler inden for både privat og erhverv.

Kunderne kommer fra hele Fyn. Du vil få en spændende hverdag, hvor du kan rådgive kunderne både via digitale og fysiske møder enten i erhvervscentret, i en af bankens filialer tæt på kunden eller fysisk ude hos kunden, hvilket betyder, at der vil være stor fleksibilitet i jobbet. Men det betyder også, at det er en fordel med egen bil.

Relationsskabende Lokal erhvervsrådgiver
Du sidder i dag i et lignende job i et pengeinstitut og er vant til at rådgive både privat- og erhvervskunder og samspillet herimellem eller som privatrådgiver og drømmer om, at blive lokal erhvervsrådgiver. Du har min.  2-3 års erfaring indenfor rådgivning af privatkunder. Det er en fordel men ikke et krav, at du har erfaring inden for rådgivning af erhvervskunder. Bare du har lysten og energien til at tilegne dig denne viden, da der vil blive tilbudt et evt. individuelt læringsforløb.

Vi er kort sagt på jagt efter en ny kollega med følgende profil:

  • Er relations skabende og udadvendt
  • Er en god teamspiller
  • Er en god kommunikator, der forstår at formidle rådgivning og budskaber, så kunderne forstår det
  • Er proaktiv, forretnings- og kundefokuseret
  • Har erfaring med at yde helhedsrådgivning
  • Har en god kredit og skattemæssig forståelse

Du har relevant uddannelsesmæssig baggrund fx finanselevuddannelse efterfulgt at akademiuddannelsen i finansiel rådgivning, finansøkonomuddannelsen eller professionsbachelor i Finans efterfulgt af et traineeforløb eller HD 2. del i Finansiering eller Finansiel Rådgivning.

Bliv en del af vores team
Erhvervscenter Fyn er et af bankens 6 erhvervscentre, og er beliggende i flotte nyrenoverede lokaler Torvegade 3 i Odense, i tæt tilknytning til vores privatfilial i Odense.

Du vil blive en del af et team på 15 personer, fordelt på 6 personer i Erhvervscentret og 9 personer i Lokal Erhverv. Udover erhvervsteamet er der mulighed for at trække på specialister indenfor investering, formuerådgivning, leasing, factoring og boligforeninger, hvoraf flere har samme adresse.

Vi er et center som har fokus på arbejdsglæde, sammenhold, udvikling, samt ikke mindst lysten til at skabe Danmarks bedste arbejdsplads.

Vi tilbyder en attraktiv arbejdsplads
I Arbejdernes Landsbank bliver du del af en kultur, hvor stærke værdier som ordentlighed, fællesskab og åbenhed er i fokus. Derudover kan du se frem til at blive del af:

  • En arbejdsplads hvor arbejdsglæden og medarbejdertilfredsheden er blandt de højeste i sektoren
  • En arbejdsplads, som er rangeret #3 ud af Danmarks 25 største pengeinstitutter målt på det bedste image som arbejdsplads i 2023
  • En bank som 15 år i træk er kåret til danskernes foretrukne bank
  • En flad organisationsstruktur med hurtige beslutningsprocesser
  • En vækstorienteret organisation, hvor der er rig mulighed for at udvikle sig både fagligt og personligt

Du får desuden en lang række medarbejdergoder, som bl.a. omfatter sundhedsforsikring, tandforsikring og ekstra ferietillæg.

Vi ser frem til at modtage dit CV og din ansøgning senest d. 28. april
Vi holder løbende samtaler, og hvis du vil vide mere om stillingen eller Arbejdernes Landsbank, er du velkommen til at ringe til Direktør for Lokal Erhverv Fyn Anita Møller Hegaard på 3848 3877/3138 7913 eller Regionsdirektør Erhverv Fyn Pernille Lyholm på 3848 3250/2164 8715.

Del på:

Region:

  • Region Syddanmark

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

28-04-2024

Hjemmeside:

http://www.al-bank.dk

Kontoradresse: