Vi smoeger gerne aermerne op, men ikke for at bruge albuerne

Privatkundechef til Højstrup/Seden

Vi søger en ny privatkundechef til vores kundeområde på Højstrup/Seden, der skal fortsætte med at udvikle den gode kundeoplevelse og vores medarbejdere. 

Din rolle som privatkundechef
Som privatkundechef vil du referere til privatkundedirektør Eva Dalgaard Sørensen og dit primære ansvarsområde vil være:

  • Du vil få medansvaret for kundeområdets drift, indtjening og udvikling.
  • Du vil få medansvaret for at eksekvere den forretningsmæssige ambition som tager afsæt i bankens strategi med henblik på flere og mere tilfredse kunder.
  • Du få hovedansvaret for den faglige sparring og udvikling af kundeområdets medarbejdere, så vi yder personlig og ansvarlig rådgivning inden for boligfinansiering, pension, forsikring, investering, kreditgivning og daglig økonomi, hvorfor du selv vil få en mindre portefølje, så du altid er opdateret.
  • Du vil anvende, implementere og forbedre bankens koncepter, politikker og forretningsgange i kundeområdet og sikre opretholdelse af en høj kreditkvalitet i overensstemmelse med dine beføjelser.
  • Du vil få medansvaret for at markedsføre banken i kundeområdet.
  • Du vil være ansat i hele kundeområdet, og derved skulle arbejde fra begge lokaliteter. 

Kundeområde Højstrup/Seden
Kundeområdet er placeret i vores Region Fyn, som indeholder 3 kundeområder. 

Vores privatkundeområde består af 2 lokationer i henholdsvis Højstrup og Seden. Vi er i alt 15 kollegaer fordelt på de 2 kundeenheder. I Højstrup sidder der 7 medarbejdere og i Seden sidder der 8 medarbejdere. 

I hverdagen yder vi altid en stor indsats for at rådgive i et samspil med kunden. I den forbindelse fokuserer vi på ordentlighed og ansvarlighed og vil derfor altid sætte kundens behov over et salg.  Vi er specielt kendetegnet ved en tæt og nærværende relation med kunden, hvor vi giver kvalificerede anbefalinger. Vi mener, at vi kommer frem til det bedste resultat for både kunden og banken ved at udvise forretningsansvar. 

På team-niveau opfordrer vi altid til ærlig kommunikation og feedback, så vi hele tiden udvikler og yder den bedste rådgivning. Derudover prioriterer vi socialt samvær i teamet.

Vores lokation i Højstrup er beliggende Rismarksvej 115, 5210 Odense og Seden er beliggende Svendsagervej 2, 5240 Odense NØ. 

Motiverende og relationsskabende privatkundechef
Vi søger en privatkundechef som:

  • enten har erfaring som leder eller sidder som rådgiver og brænder for ledelse.
  • har en bankfaglig uddannelse eventuelt suppleret med efteruddannelse eksempelvis HD eller lederuddannelse.
  • har sin faglige værktøjskasse inden for finansiel rådgivning til privatkunder på plads og kan yde helhedsrådgivning og videreudvikle den hos medarbejdere (heriblandt kreditpolitik, boligfinansiering, investering, pension, forsikring og daglig økonomi).
  • er god til at udvikle og motivere medarbejdere til at skabe gode forretninger for kunderne via gode relationer.
  • er udadvendt og relationsskabende – det falder dig naturligt at rådgive og kunderne oplever dig som empatisk og imødekommende.
  • kan identificere sig med og efterleve Arbejdernes Landsbanks værdier ordentlighed, forretningsansvar, fællesskab og åbenhed. 

 

Til denne stilling benytter vi vores eksterne samarbejdspartner, og du bedes derfor sende dit CV/ansøgning til: 

https://app.elvium.com/da/positions/26053/c/applications/new

Ansøgningsfrist er den 12. maj. Vi afholder løbende samtaler. 

Hvis du vil vide mere om stillingen eller Arbejdernes Landsbank, er du velkommen til at kontakte Privatkundedirektør Eva Dalgaard Sørensen på tlf. 3848 4053 eller Regionsdirektør Jimmi Elmgaard på tlf. 3848 3701. 

Del på:

Region:

  • Region Syddanmark

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

12-05-2024

Hjemmeside:

http://www.al-bank.dk

Kontoradresse: