Vi er resultatorienterede, derfor loefter vi i flok

Privatkundedirektør til Sønderborg og Aabenraa

Kunne du tænke dig at blive en del af danskernes foretrukne bank? I Arbejdernes Landsbank har vi en mission om at skabe værdi for danske familier gennem kompetent og nærværende finansiel rådgivning. Vi søger en privatkundedirektør til vores kundeområde Sønderborg/Aabenraa, der skal udvikle den gode kundeoplevelse og vores medarbejdere. 

Din rolle som privatkundedirektør

Som privatkundedirektør bliver du overordnet ansvarlig for kundeområdets drift og indtjening. Du får det ledelsesmæssige ansvar for 11 medarbejdere, som du i samarbejde med kundeområdet privatkundechef skal motivere og inspirere i det daglige arbejde. Du får desuden det overordnede ansvar for kundeområdets forretningsmæssige udvikling, som bl.a. omfatter: 

  • Faglige sparring og udvikling af kundeområdets medarbejdere, så vi yder personlig og ansvarlig rådgivning inden for boligfinansiering, pension, forsikring, investering, kreditgivning og daglig økonomi.
  • Anvendelse, implementering og forbedring af bankens koncepter, politikker og forretningsgange i kundeområdet, og sikring af en høj kreditkvalitet i overensstemmelse med dine beføjelser.
  • Tilrettelæggelse og gennemførsel af markedsmæssige aktiviteter i kundeområdet. 

Du vil få gode muligheder for at sætte dit eget præg på kundeområdets udvikling. Vores flade struktur og korte kommandoveje giver dig et tæt samarbejde med din Regionsdirektør. 

Kundeområde Sønderborg/Aabenraa

Vores privatkundeområde består af 2 lokationer i henholdsvis Sønderborg og Aabenraa. Der er i alt 13 kollegaer fordelt i de 2 filialer. I Sønderborg sidder der 8 medarbejdere og 1 leder, og i Aabenraa sidder der 3 medarbejdere 1 leder. Kundeområdet er en del af Region Syd, som indeholder i alt 4 kundeområder og her vil du indgå i et tæt samarbejde med de øvrige ledere i Lederteam Syd for at skabe udvikling af den samlede region. 

I hverdagen yder vi altid en stor indsats for at rådgive i et samspil med kunden. I den forbindelse fokuserer vi på ordentlighed og ansvarlighed og vil derfor altid sætte kundens behov over et salg.  Vi er specielt kendetegnet ved en tæt og nærværende relation med kunden, hvor vi giver kvalificerede anbefalinger med afsæt i kundens drømme og behov. Vi mener, at vi kommer frem til det bedste resultat for både kunden og banken ved at udleve vores værdier i dagligdagen. 

På team-niveau opfordrer vi altid til ærlig kommunikation og feedback, så vi hele tiden udvikler og yder den bedste rådgivning. Derudover prioriterer vi socialt samvær i teamet.

Vores lokation i Sønderborg er beliggende Møllebakken 3, 6400 Sønderborg og Aabenraa er beliggende H P Hanssens Gade 5, 6200 Aabenraa.

 Motiverende og relationsskabende privatkundedirektør

Vi søger en privatkundedirektør som:

  • har erfaring som leder
  • har en bankfaglig uddannelse eventuelt suppleret med efteruddannelse f.eks. HD eller lederuddannelse
  • har sin faglige værktøjskasse inden for finansiel rådgivning på plads og kan yde helhedsrådgivning og videreudvikle den hos medarbejdere (heriblandt kreditpolitik, boligfinansiering, investering, pension, forsikring og daglig økonomi)
  • er god til at udvikle og motivere medarbejdere til at skabe tætte relationer til kunderne og derigennem forretninger
  • har god struktur i sit arbejde og vil bidrage positivt til vidensdeling på tværs
  • er udadvendt og relationsskabende – og opleves som empatisk og imødekommende
  • er løsningsorienteret, tillidsfuld og en god sparringspartner
  • kan identificere sig med og efterleve Arbejdernes Landsbanks værdier ordentlighed, forretningsansvar, fællesskab og åbenhed 

Vi tilbyder en attraktiv arbejdsplads

I Arbejdernes Landsbank bliver du del af en kultur, hvor stærke værdier som ordentlighed, fællesskab og åbenhed er i fokus. Derudover kan du se frem til at blive del af: 

  • En arbejdsplads hvor arbejdsglæden og medarbejdertilfredsheden er blandt de højeste i sektoren
  • En arbejdsplads, som er rangeret #3 ud af Danmarks 25 største pengeinstitutter målt på det bedste image som arbejdsplads i 2023
  • En bank som 15 år i træk er kåret til danskernes foretrukne bank
  • En flad organisationsstruktur med hurtige beslutningsprocesser
  • En vækstorienteret organisation, hvor der er rig mulighed for at udvikle sig både fagligt og personligt gennem kurser, efteruddannelse og e-learning, som løbende opdateres med relevante og spændende forløb 

Du får desuden en lang række medarbejdergoder, som bl.a. omfatter sundhedsforsikring, tandforsikring og ekstra ferietillæg. 

Hvis du vil vide mere om stillingen eller Arbejdernes Landsbank, er du velkommen til at ringe til Regionsdirektør John Povlsen på tlf. 3848 3970. 

Til denne stilling benytter vi vores eksterne samarbejdspartner, og du bedes derfor sende dit CV/ansøgning via dette link inden den 12. maj: 

https://app.elvium.com/da/positions/26054/c/applications/new

Del på:

Region:

  • Region Syddanmark

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

12-05-2024

Hjemmeside:

http://www.al-bank.dk

Kontoradresse: