Vi er resultatorienterede, derfor loefter vi i flok

Kunderådgiver til AL² Nørreport

Da en af vores kunderådgivere har søgt og fået andre udfordringer i banken, søger vi en ny kunderådgiver der har lyst til at blive en del af vores unge og energiske team i vores kundeunivers i København, hvor åbenhed, tilgængelighed og høj kundetilfredshed er centrale nøgleord. Er du udadvendt og god til at skabe relationer? Så er du måske vores nye kunderådgiver til AL², som skal være med til at understøtte den gode kundeoplevelse.

Dit job bliver lidt ud over det sædvanlige
I centrum af København – lige overfor Nørreport station – finder du vores kundeunivers AL². Her bliver der drevet bank på en anderledes måde. Vi har åbent alle ugens dage, og døren er åben for alle. Både for bankens kunder – og for alle andre, som bare vil hænge ud, nyde en kop kaffe eller holde et møde. 

Du vil få tildelt en kundeportefølje af privatkunder. Men udover helhedsrådgivning overfor bestående og potentielle nye kunder vil events, netværksmøder og udadvendte aktiviteter også være en del indholdet i AL², hvor alle er velkomne og bankens værdier kan opleves live.

Kundeuniverset er åbent alle hverdage fra kl. 09.00-18.00 på nær fredag hvor det er til kl. 16 samt i weekenden fra kl. 10.00-16.00, hvorfor du skal forvente en ugentlig dag til kl. 18. Weekendvagterne er valgfrie og deles med et rådgiverkorps fra hele Københavnsområdet. Der er rig mulighed for fleksibilitet og indflydelse på egne arbejdstider.

Relations skabende kollega
Du sidder i dag som rådgiver, og ser stillingen som dit næste karriereskridt. Vi tror på, at de bedste medarbejdere tiltrækker de bedste kunder, og derfor forestiller vi os, at du har følgende profil:

  • Er udadvendt
  • Er god til at skabe relationer, og er ikke bange for at være proaktiv overfor de gæster som besøger kundeuniverset
  • Er ekstraordinær nysgerrig og ivrig efter at møde nye mennesker
  • Er fleksibel
  • Er faglig dygtig

Det er en forudsætning, at du har en bankmæssig baggrund, og du er i gang med eller har bestået Akademiuddannelsen i Finansiel Rådgivning eller tilsvarende. Du behøver ikke være selvkørende på alle områder, da vi har en leder/et team som er klar til at hjælpe dig videre i din udvikling.

Vi tilbyder en attraktiv arbejdsplads
Arbejdernes Landsbank har de mest engagerede medarbejdere i sektoren og det understøtter vi på flere måder: 

  • Vi prioriterer udviklingsmuligheder gennem kurser, efteruddannelse og e-learning, som løbende opdateres med relevante og spændende forløb.
  • Vi tilbyder en arbejdsplads, som er rangeret #3 ud af Danmarks 25 største pengeinstitutter målt på det bedste image som arbejdsplads i 2023 (FinansWatch Insight rapport).
  • Vi er for 15. år i træk kåret som danskernes foretrukne pengeinstitut.
  • Vi tilbyder en god pensionsordning, ekstra ferietillæg samt sundheds- og tandforsikring.
  • Vi udlever vores værdier i hverdagen i form af ordentlighed, forretningsansvar, fællesskab og åbenhed. Det gælder over for medarbejdere, kunder og samfundet som helhed. 

Vi ser frem til at modtage dit CV og din ansøgning senest d. 15. maj
Kan du se dig selv i dette spændende job - som er lidt udover det sædvanlige - så send din ansøgning og dit CV til os hurtigst muligt. Vi holder løbende samtaler, og hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Privatkundedirektør Mathilde Stein på 3848 3290 eller Privatkundechef Thomas Bekker Egholm på 3848 3336.

Del på:

Region:

  • Region Hovedstaden

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

15-05-2024

Hjemmeside:

http://www.al-bank.dk

Kontoradresse: