Get Adobe Flash player

Finanselev til vores filial i Herlev

Vi søger en finanselev, der kan starte allerede nu som vikar frem til august 2017, hvor du starter som finanselev.

I Arbejdernes Landsbank fokuserer vi på, hvad der giver vores kunder et rigt liv. Og det har ikke kun noget med penge at gøre. Har du den tankegang og indstilling, der skal til for at skabe de bedste løsninger for vores kunder, så har vi en spændende karriere til dig.

Finanselev i Arbejderens Landsbank
Med en plads hos Arbejdernes Landsbank vælger du en finansuddannelse over 2 år, som byder på en spændende tid fuld af udfordringer og succesoplevelser. Vores holdning er nemlig, at din uddannelse skal ligne den virkelige verden så meget som muligt.

Som finanselev i Arbejdernes Landsbank gør du dit skrivebord til dit eget fra dag et, og du får tildelt dine egne praktiske opgaver og kundekontakt. Sideløbende med dine arbejdsopgaver følger du et uddannelsesforløb via Finanssektorens uddannelsescenter, som står for den teoretiske del af uddannelsen. Vi har desuden skræddersyet et internt uddannelsesforløb, som giver dig indsigt i vores produkter, systemer & holdninger i forhold til god kunderådgivning.

Vi sikrer, at teori og praksis hænger sammen, og udarbejder personlige kompetencemål og uddannelsesplaner for dig.

I perioden får du mange forskellige slags opgaver, f.eks.:

  • Kundebetjening
  • Vejledning og salg af bankens produkter
  • Rådgivning om finansiering af fast ejendom, lån, forsikring, pension & investering

Du vil være tilknyttet en mentor i din filial under hele uddannelsen, og der vil være rig mulighed for at netværke og sparre med andre elever og finanstrainees i banken.

I løbet af elevforløbet får du ansvaret for din egen kundeportefølje af yngre kunder, som du skal servicere og rådgive inden for alle bankens forretningsområder.

Din person
Som finanselev i Arbejdernes Landsbank lægger vi vægt på, at du

  • er entusiastisk og tillidsvækkende og forstår at sætte dig ind i kundernes ønsker og behov
  • har en god menneskelig forståelse
  • er selvstændig men forstår at arbejde i et team
  • er service- og præstationsorienteret
  • sætter dig ambitiøse og realistiske mål og har viljen og energien til at nå dem
  • er vant til at skifte tempo i forhold til mængden af arbejdsopgaver
  • har afsluttet en relevant uddannelse indenfor 1-4 år - med et godt resultat – HHX, STX eller HTX

Det får du
Som elev i Arbejdernes Landsbank bliver du en del af en stærk koncern med ambitionen om at drive landets bedste bank. De seneste år har banken præsteret solide forretningsmæssige resultater og budt flere tusinde nye kunder velkommen. Og så er vi for 8. år i træk udnævnt til danskernes foretrukne bank.

Filialen er beliggende Herlev Hovedgade 136 i Herlev.

Stillingen er med opstart snarest muligt som vikar(fuldtid), hvorefter du vil overgå til Finanselev pr. 22. august 2017.

Kontakt os
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte filialdirektør Thomas Thørner på telefon nr.  3848 3270/2928 3549 eller HR Konsulent Lene Overgaard på telefon nr. 3848 4663.

Hvis jobbet matcher dig, så send din ansøgning, dit CV og relevante eksamenskarakterer hurtigst muligt, da vi forventer at afholde samtaler efterhånden som ansøgninger kommer – så skynd dig at sende en ansøgning.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Region: Region Hovedstaden
Ansøgningsfrist: 04-06-2017
Arbejdsdage: Dag
Hjemmeside: http://www.al-bank.dk

Arbejdernes Landsbank er en bank i sund udvikling. Vi bygger på et unikt socialt fællesskab, høj etik og stærk faglighed i hele organisationen. Vi er en bank, hvor det er let at få medindflydelse, og hvor et sundt og udviklende arbejdsmiljø går hånd i hånd med ambitionen om at drive en af landets bedste banker – til gavn for kunderne, bankens forretning og medarbejderne.

Vi har en solid økonomi og er blandt Danmarks 10 største pengeinstitutter med ca. 260.000 kunder. Banken er repræsenteret med 70 filialer over hele landet og beskæftiger ca. 1.100 medarbejdere. Kundegrundlaget er privatkunder, mindre og mellemstore erhvervsvirksomheder, foreninger og faglige organisationer.