Get Adobe Flash player

Praktikant finansøkonom til filialen i Sønderborg

Ønsker du et praktikophold med et spændende indblik i bankverdenen? Ønsker du sparring i forbindelse med dit speciale? Og ønsker du at komme i betragtning til et udfordrende rådgiverjob efter praktikopholdet?

... Så har vi måske lige det, du går og drømmer om. Fra januar 2018 søger vi en finansøkonom i vores filial i Sønderborg.

Du vil blive en del af et team på i alt 9 engagerede medarbejdere. Hvor der er et uformelt miljø med højt til loftet, og hvor der lægges vægt på god trivsel.

Filialen er beliggende I hjertet af Sønderborg, Jernbanegade 7. 

Du kan læse mere om det at være praktikant på AL-bank.dk .

Ansøgningsfrist: 6.8.2017
Arbejdsdage: Dag
Hjemmeside: http://www.al-bank.dk

Arbejdernes Landsbank er en bank i sund udvikling. Vi bygger på et unikt socialt fællesskab, høj etik og stærk faglighed i hele organisationen. Vi er en bank, hvor det er let at få medindflydelse, og hvor et sundt og udviklende arbejdsmiljø går hånd i hånd med ambitionen om at drive en af landets bedste banker – til gavn for kunderne, bankens forretning og medarbejderne.

Vi har en solid økonomi og er blandt Danmarks 10 største pengeinstitutter med ca. 260.000 kunder. Banken er repræsenteret med 70 filialer over hele landet og beskæftiger ca. 1.100 medarbejdere. Kundegrundlaget er privatkunder, mindre og mellemstore erhvervsvirksomheder, foreninger og faglige organisationer.