Kunderådgiver til filialen i Jyllinge

Vil du være med til at videreudvikle en ambitiøs bank og engagere dig i lokalområdet for at tiltrække nye kunder? Så bliv en del af en filial i udvikling med god kundetilgang.

Velkommen til danskernes foretrukne bank
Vores filial i Jyllinge er en rådgivningsfilial, hvor kundegrundlaget fortrinsvis består af privatkunder. Vi har igennem de seneste år præsteret gode forretningsmæssige resultater og budt mange nye kunder velkommen. Derfor skal vi bruge endnu en udadvendt og kundeorienteret rådgiver.

Rådgiv nuværende kunder og tage godt imod nye
Som vores nye kollega fordeler du din tid mellem at rådgive og sparre med vores eksisterende kunder og medvirker aktivt til at øge filialens kundetilvækst. Du får fra starten en mindre portefølje bestående af privatkunder. Men der er plads til flere gode kunder, så du er også selv med til at udvide din kundeportefølje gennem dialog med nye og eksisterende kunder samt deltagelse i lokale aktiviteter.

Du kommer til at favne bredt – både fagligt og personligt. Med udgangspunkt i vores unikke rådgivningskoncept og via personlig og ansvarlig rådgivning hjælper du kunderne med af få afdækket deres behov og opfyldt deres ønsker.

En social filial med ambitioner
Du kommer ind i et team, som vægter det sociale højt. Vi er en konkurrence-minded flok på 4 kolleger, som prioriterer både fleksibilitet og sammenhold.

”Vi er meget bevidste om, at vi kun kan drive en god forretning ved at have kundefokus i højsædet. Vi gør derfor meget ud af at være proaktive i vores adfærd, og byder vores kunder velkommen, som var de vores egne gæster. Dialogen er åben og ærlig, og vi prioriterer det sociale samvær og det gode humør trods en travl hverdag”, udtaler filialdirektør Jesper Henriksen.

Filialchefen i Jyllinge refererer til filialdirektøren i Roskilde. Du vil derfor opleve et tæt fagligt samarbejde og sociale arrangementer med filialen i Roskilde, hvor der er ansat 11 medarbejdere.

Udover det sociale byder vi på konkurrencedygtig løn, bonusordning, sundhedsforsikring og mange andre medarbejdergoder.

Tillidsvækkende og erfaren rådgiver
Vi tror på, at de bedste medarbejdere tiltrækker de bedste kunder. Derfor er vi på jagt efter en fagligt kompetent kollega, som er tillidsvækkende, god til at skabe relationer og ser det som en spændende mulighed at være med til opbygge din egen kundeportefølje.

  • Du er en erfaren rådgiver, der formentlig sidder i en lignende stilling – men du har godt gang i karrieren og er klar til at tage skridtet videre.
  • Du har en bankmæssig baggrund, og har som minimum bestået Akademiuddannelsen i Finansiel Rådgivning eller tilsvarende
  • Du forstår at sætte dig ind i kundernes ønsker og behov og formår at komme hele vejen rundt om kunden

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte filialdirektør Jesper Henriksen på tlf. 3848 4230 eller HR-konsulent Leif Jespersen på tlf. 3848 4662.

Vi holder samtaler løbende, så hvis jobbet matcher dig, så send din ansøgning og dit CV til os hurtigst muligt. 

Vi glæder os til at møde dig.

Arbejdsdage: Dag
Hjemmeside: http://www.al-bank.dk

Arbejdernes Landsbank er en bank i sund udvikling. Vi bygger på et unikt socialt fællesskab, høj etik og stærk faglighed i hele organisationen. Vi er en bank, hvor det er let at få medindflydelse, og hvor et sundt og udviklende arbejdsmiljø går hånd i hånd med ambitionen om at drive en af landets bedste banker – til gavn for kunderne, bankens forretning og medarbejderne.

Vi har en solid økonomi og er blandt Danmarks 7 største pengeinstitutter med ca. 280.000 kunder. Banken er repræsenteret med 70 filialer over hele landet og beskæftiger ca. 1.100 medarbejdere. Kundegrundlaget er privatkunder, mindre og mellemstore erhvervsvirksomheder, foreninger og faglige organisationer.