Kunderådgiver til filialen i Kalundborg

Vil du være med til at videreudvikle en ambitiøs bank og engagere dig i lokalområdet for at tiltrække nye kunder? Så bliv en del af en filial i positiv vækst, hvor vi sætter en ære i, at være ansvarlige, nærværende og enkle.

Velkommen til danskernes foretrukne bank
Vores filial på Bredgade 55 i Kalundborg er en rådgivningsfilial, hvor kundegrundlaget fortrinsvis består af privatkunder. Vi har en filial i udvikling, og glædes over positiv kundevækst.

Rådgiv nuværende kunder og tage godt imod nye
Som vores nye kollega fordeler du din tid mellem at rådgive og sparre med vores eksisterende kunder og medvirker aktivt til at øge filialens kundetilvækst. Du overtager en portefølje bestående af privatkunder. Men der er plads til flere gode kunder, så du er også selv med til at udvide din kundeportefølje gennem dialog med nye og eksisterende kunder.

Du kommer til at favne bredt – både fagligt og personligt. Med udgangspunkt i vores unikke rådgivningskoncept og via personlig og ansvarlig rådgivning hjælper du kunderne med af få afdækket deres behov og opfyldt deres ønsker. Du får et tæt makkerskab med dine kolleger, da vores fokus ikke alene er på den enkelte medarbejder, men også som ét samlet team.

Vær med til at øge vores kendskabsgrad

Vores mål er at være en aktiv spiller lokalt - og her er du naturligvis også med. Vores aktiviteter skal medvirke til at fastholde vores kunder, men også bidrage til at øge kendskabet til filialen og gøre Kalundborg mere synlig på landkortet.

En social filial med ambitioner
Du kommer ind i et team med 7 kolleger, hvor vi har fokus på arbejdsglæde og sammenhold.

”Vi er ansvarlige, nærværende og har en vis form for konkurrencementalitet, hvor kunden altid er i centrum. Det er vigtigt for os, at vi gør en forskel for kunderne, så de oplever værdien af at være kunder i AL Kalundborg”, uddyber filialdirektør Maise Norlin.

Udover det gode sociale arbejdsliv byder vi på konkurrencedygtig løn, bonusordning, sundhedsforsikring og mange andre medarbejdergoder.

Tillidsvækkende og ansvarlig rådgiver
Vi tror på, at de bedste medarbejdere tiltrækker de bedste kunder. Derfor er vi på jagt efter en fagligt kompetent kollega, som er tillidsvækkende og god til at skabe relationer.

  • Du er en erfaren rådgiver, der formentlig sidder i en lignende stilling – men du har godt gang i karrieren og er klar til at tage skridtet videre.
  • Du har en bankmæssig baggrund, og har som minimum bestået Akademiuddannelsen i Finansiel Rådgivning eller tilsvarende
  • Du forstår at sætte dig ind i kundernes ønsker og behov og formår at komme hele vejen rundt om kunden

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte filialdirektør Maise Norlin på tlf. 38 48 44 80 eller HR-konsulent Leif Jespersen på tlf. 38 48 46 62.

Hvis jobbet matcher dig, glæder vi os til at modtage din ansøgning og dit CV hurtigst muligt. 

Vi holder samtaler løbende.

Vi glæder os til at møde dig.

Arbejdsdage: Dag
Hjemmeside: http://www.al-bank.dk

Arbejdernes Landsbank er en bank i sund udvikling. Vi bygger på et unikt socialt fællesskab, høj etik og stærk faglighed i hele organisationen. Vi er en bank, hvor det er let at få medindflydelse, og hvor et sundt og udviklende arbejdsmiljø går hånd i hånd med ambitionen om at drive en af landets bedste banker – til gavn for kunderne, bankens forretning og medarbejderne.

Vi har en solid økonomi og er blandt Danmarks 7 største pengeinstitutter med ca. 280.000 kunder. Banken er repræsenteret med 70 filialer over hele landet og beskæftiger ca. 1.100 medarbejdere. Kundegrundlaget er privatkunder, mindre og mellemstore erhvervsvirksomheder, foreninger og faglige organisationer.