Andelsboligkonsulent til Boligfunktionen

Vi tilbyder en arbejdsplads med høj trivsel og arbejdsglæde, hvor kunderne kårer os som danskernes foretrukne bank. Som Andelsboligkonsulent hos os er du med til at understøtte vores rådgivere i filialerne på andelsbolig- og haveforeningsområdet.

Jobbet
Du skal selvstændigt løse alle kendte og nye situationer/opgaver indenfor udarbejdelse og håndtering af analyse og efterfølgende vurderingsrapport/blåstempling af følgende: 

 • andelsboligforeningen og andelshavere (primært)
 • haveforeninger og kolonihaveejere (sekundært)
 • opgaver på ejerboligområdet generelt (sekundært) 

Endvidere vil jobbet ligeledes indebære support af vores rådgivere via mail og telefon.

Din Profil
Du har et bankfagligt niveau svarende til en erfaren kunderådgiver og har en stærk faglig viden indenfor andelsboligområdet og boligområdet generelt. Derudover kan du nikke genkendende til følgende: 

 • Er vant til at sætte dig ind i relevant fagligt stof, som f.eks. lovgivning.
 • Har erfaring med at beskrive og dokumentere arbejdsprocesser.
 • Har en analytisk tilgang til dine opgaver og leverer høj kvalitet.
 • Har et godt kendskab til Excel og Office generelt og har erfaring med BEC’s platform
 • Du har gerne kendskab til vores produkter på andelsboligområdet samt vores samarbejdspartneres produkter. 

Det får du
Som arbejdsplads kan vi yderligere tilbyde:

 • En vækst- og udviklingsorienteret organisation, med mulighed for såvel faglig som personlig udvikling.
 • Et uformelt miljø med højt til loftet og med kompetente og erfarne kolleger
 • Konkurrencedygtig løn, sundhedsforsikring, tandforsikring, ferieboligordning og mange andre medarbejdergoder
 • En arbejdsplads, hvor arbejdsglæden og medarbejdertilfredsheden er i top 

Boligfunktionen beskæftiger i alt 30 medarbejdere og er beliggende i Glostrup kun 5 minutters gang fra stationen. I det team du vil indgå i sidder vi 9 medarbejdere, hvor vi lægger vægt på en aktiv og udfordrende hverdag i et dynamisk og omstillingsparat miljø, præget at en uformel omgangstone.

Vi lægger vægt på, at det skal være lærerigt og udviklende at gå på arbejde.

Vil du vide mere
Er der mere du vil vide om stillingen eller Arbejdernes Landsbank er du velkommen til at kontakte Boligforeningschef Jens Damgård på tlf.nr. 38 48 43 20 eller Boligchef Asger Friis Pedersen på tlf. nr. 38 48 50 16. 

Vidste du i øvrigt…
I Arbejdernes Landsbank bygger vi vores vækst på sunde værdier, og vi tror på, at vores medarbejdere er den vigtigste ressource, når der skal skabes bæredygtig vækst.

Du bliver en del af en stærk koncern med ambitionen om at drive landets bedste bank. De seneste år har banken præsteret solide forretningsmæssige resultater og budt flere tusinde nye kunder velkommen. Og så er vi for 9. år i træk udnævnt til danskernes foretrukne bank.

Ansøgningsfrist: 21-03-2018
Arbejdsdage: Dag
Hjemmeside: http://www.al-bank.dk

Arbejdernes Landsbank er en bank i sund udvikling. Vi bygger på et unikt socialt fællesskab, høj etik og stærk faglighed i hele organisationen. Vi er en bank, hvor det er let at få medindflydelse, og hvor et sundt og udviklende arbejdsmiljø går hånd i hånd med ambitionen om at drive en af landets bedste banker – til gavn for kunderne, bankens forretning og medarbejderne.

Vi har en solid økonomi og er blandt Danmarks 7 største pengeinstitutter med ca. 280.000 kunder. Banken er repræsenteret med 70 filialer over hele landet og beskæftiger ca. 1.100 medarbejdere. Kundegrundlaget er privatkunder, mindre og mellemstore erhvervsvirksomheder, foreninger og faglige organisationer.