Kunderådgiver til filialen i Vejle

Vi tilbyder en arbejdsplads med høj trivsel og arbejdsglæde, hvor du kender dine kunder og giver dem en ansvarlig rådgivning, som præcist matcher deres behov. Du blive, en del af et uformelt miljø, som prioriterer fleksibilitet og sammenhold.

Jobbet
Vi tilbyder dig et spændende og alsidigt job, hvor dine arbejdsopgaver primært vil være at:

 • Rådgive og sparre med eksisterende og nye kunder
 • Deltage i opsøgende initiativer og være med til at markedsføre filialen i Vejle-området
 • Være ansvarlig for din egen kundeportefølje, som du selv er med til at udvikle

Du kommer til at favne bredt – både fagligt og personligt. Med udgangspunkt i vores unikke rådgivningskoncept og via personlig og ansvarlig rådgivning hjælper du kunderne med at få afdækket deres behov og opfyldt deres ønsker.

Din profil
Vi tror på, at de bedste medarbejdere tiltrækker de bedste kunder. Derfor er vi på jagt efter en kollega med følgende profil:

 • Er tillidsvækkende og god til at skabe resultater
 • Er rådgiver og sidder i dag i en lignende stilling. Du har godt gang i karrieren og er klar til at tage et nyt skridt
 • Er god til at sætte sig ind i kundernes ønsker og behov og formår at komme hele vejen rundt om kunden
 • Er bankuddannet og har som minimum bestået Akademiuddannelsen i Finansiel Rådgivning eller tilsvarende

Det får du
Som arbejdsplads kan vi yderligere tilbyde:

 • En vækst- og udviklingsorienteret organisation med mulighed for såvel faglig som personlig udvikling
 • Et uformelt miljø med højt til loftet og med kompetente og erfarne kollegaer
 • En arbejdsplads, hvor arbejdsglæden og medarbejdertilfredsheden er i top
 • Konkurrencedygtig løn, sundhedsforsikring, tandforsikring, ferieboligordning og mange andre medarbejdergoder

Filialen ligger i hjertet af Vejle, og du får 9 gode kollegaer, som prioriterer både fleksibilitet og sammenhold. Filialen er en full-scale filial, hvor kundegrundlaget fortrinsvis består af privatkunder.

”Vores lokale forankring og synligheden i byen betyder meget for os. Vi lægger vægt på at have et godt og positivt arbejdsklima i afdelingen, og ikke mindst på at skabe gode kundeoplevelser ” siger filialdirektør Henrik H. Sørensen”

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte filialdirektør Henrik H. Sørensen på tlf. 3848 4266 eller HR-konsulent Karina Herdichek Jepsen på tlf. 3848 4655.

Hvis jobbet matcher dig, glæder vi os til at modtage din ansøgning og dit CV hurtigst muligt. Vi holder løbende samtaler.

Ansøgningsfrist: 02-04-2018
Arbejdsdage: Dag
Hjemmeside: http://www.al-bank.dk

Arbejdernes Landsbank er en bank i sund udvikling. Vi bygger på et unikt socialt fællesskab, høj etik og stærk faglighed i hele organisationen. Vi er en bank, hvor det er let at få medindflydelse, og hvor et sundt og udviklende arbejdsmiljø går hånd i hånd med ambitionen om at drive en af landets bedste banker – til gavn for kunderne, bankens forretning og medarbejderne.

Vi har en solid økonomi og er blandt Danmarks 7 største pengeinstitutter med ca. 280.000 kunder. Banken er repræsenteret med 70 filialer over hele landet og beskæftiger ca. 1.100 medarbejdere. Kundegrundlaget er privatkunder, mindre og mellemstore erhvervsvirksomheder, foreninger og faglige organisationer.