Finansøkonom til vores filial i Haderslev

Er du færdiguddannet finansøkonom, og har du lyst til at arbejde som kunderådgiver service inden du starter traineeforløbets i august 2018? – Så har vi en stilling ledig i vores filial i Haderslev. En filial med vokseværk, hvor tingene går stærkt, og hvor et team står klar til at give dig den bedste uddannelse.

I Arbejdernes Landsbank fokuserer vi på, hvad der giver vores kunder et rigt liv. Og det har ikke kun noget med penge at gøre. Har du den tankegang og indstilling, der skal til for at skabe de bedste løsninger for vores kunder, så har vi en spændende karriere til dig.

Mulighed for at blive trainee i 2018 
Er du ambitiøs og har du afsluttet finansøkonomuddannelsen? Så har du nu mulighed for at starte som kunderådgiver service og derved være klædt godt på til det kommende traineeforløb i 2018.

Kunderådgiver service
Som kunderådgiver service er du det første kontaktpunkt til bankens kunder, og du skal via personlig og ansvarlig rådgivning servicere kunderne.

Du skal tage imod nye kunder, hvor du skal vurdere kunden og opfange købssignaler samt henvise kunderne til kunderådgiveren, når det er nødvendigt.

Som frontperson er du sammen med dine kolleger ansvarlig for både kasseekspedition, servicering af automater og betjening ved skranken. Det bliver din opgave at varetage her og nu opgaver. Du skal eksempelvis yde service og rådgivning i forbindelse med:

 • Selvbetjeningssystemer og betalingskort
 • Oprettelse af kundeengagementer/indlånskonti
 • Mindre låne- og kreditbehov

Traineeforløbet
Som trainee vil du fortsat være en del af teamet i vores filial i Haderslev. Vi sikrer, at teori og praksis hænger sammen og udarbejder personlige kompetencemål og uddannelsesplaner for dig.

I perioden får du mange forskellige slags opgaver, f.eks.:

 • Kundebetjening
 • Vejledning og salg af bankens produkter
 • Rådgivning om finansiering af fast ejendom, lån, forsikring, pension & investering

Du vil i traineeforløbet være tilknyttet en fast mentor i din filial, og der vil være rig mulighed for at netværke og sparre med andre trainees.

Vi har desuden skræddersyet et internt uddannelsesforløb, som giver dig indsigt i vores produkter, systemer & holdninger i forhold til god kunderådgivning.

Den teoretiske del af traineeforløbet sker via Finanssektorens Uddannelsescenter.

Du får ansvaret for din egen kundeportefølje af yngre kunder, som du skal servicere og rådgive inden for alle bankens forretningsområder. Sammen med dine kolleger skal du markedsføre filialen i området, ligesom du via lokale aktiviteter og dit netværk skal være med til at tiltrække nye gode kunder til filialen.

Din person
Du har afsluttet din uddannelse som finansøkonom og drømmer om at blive kunderådgiver. Du er måske allerede i gang med eller har afsluttet et traineeforløb indenfor eks. ejendomsmægler eller forsikring, men brænder mere for at komme i et pengeinstitut. Du har et højt fagligt niveau og kan dokumentere gode resultater fra skolen.

Derudover forestiller vi os, at du:

 • Er entusiastisk og tillidsvækkende og forstår at sætte dig ind i kundernes ønsker og behov
 • Har en nærværende personlighed og en god menneskelig forståelse
 • Er selvstændig men forstår at arbejde i et team
 • Er service- og præstationsorienteret
 • Sætter dig ambitiøse og realistiske mål og har viljen og energien til at nå dem
 • Er vant til at skifte tempo i forhold til mængden af arbejdsopgaver

Det får du
Som medarbejder bliver du en del af en stærk koncern med ambitionen om at drive landets bedste bank. De seneste år har banken præsteret solide forretningsmæssige resultater og budt flere tusinde nye kunder velkommen. Og så er vi for 9. år i træk kåret til danskernes foretrukne bank.

Filialen i Haderslev
Du kommer ind i et team, som vægter det sociale højt. Filialen består af en konkurrenceminded flok på 8 kollegaer, som prioriterer både fleksibilitet og sammenhold. 

Filialen er i en rivende udvikling og har stor kundetilgang, så sammen med resten af teamet, vil du tage godt i mod eksisterende og nye kunder, og give dem en rådgivning, som matcher lige præcis deres behov. 

Kontakt os
Hvis du vil vide mere om stillingen eller Arbejdernes Landsbank, er du velkommen til at ringe til filialdirektør Henrik Borring på tlf. 38 48 40 40 eller HR Konsulent Karina Herdichek Jepsen på tlf. 38 48 46 55.

Hvis jobbet matcher dig, så send din ansøgning, dit CV og relevante eksamenskarakterer hurtigst muligt og senest torsdag den 5. april. Vi holder samtaler løbende. 

Ansøgningsfrist: 05-04-2018
Arbejdsdage: Dag
Hjemmeside: http://www.al-bank.dk

Arbejdernes Landsbank er en bank i sund udvikling. Vi bygger på et unikt socialt fællesskab, høj etik og stærk faglighed i hele organisationen. Vi er en bank, hvor det er let at få medindflydelse, og hvor et sundt og udviklende arbejdsmiljø går hånd i hånd med ambitionen om at drive en af landets bedste banker – til gavn for kunderne, bankens forretning og medarbejderne.

Vi har en solid økonomi og er blandt Danmarks 7 største pengeinstitutter med ca. 280.000 kunder. Banken er repræsenteret med 70 filialer over hele landet og beskæftiger ca. 1.100 medarbejdere. Kundegrundlaget er privatkunder, mindre og mellemstore erhvervsvirksomheder, foreninger og faglige organisationer.