Arbejdernes Landsbank

Dataanalytiker til analytiske opgaver i Intern Revision

Har du stærke analytiske evner, god data- og procesforståelse – og trives du med at skabe overblik over store datamængder? Så er det lige dig, vi leder efter til at styrke og videreudvikle vores arbejde med dataanalyse. 

 

Grib muligheden for at arbejde i danskernes foretrukne bank

Som den resultatorienterede dataanalytiker, du er, bliver det din rolle at tage del i leveringen af den risikobaserede revisionsplan, der er aftalt med direktion, revisionsudvalg og bestyrelse. Her har vi brug for

  • din indgående dataforståelse og analytiske sans,
  • din erfaring med anvendelse af analyseværktøjer som f.eks. ACL, Tableau, Analytics og/eller SAS/SQL-programmering,  
  • din erfaring med bearbejdning og analyse af strukturerede såvel som ustrukturerede data,
  • din erfaring med udvikling af datagrundlag til forretningsudvikling, modeludvikling, ledelsesmæssig eller finansiel rapportering og revision.

Du bliver en vigtig nøglespiller i at styrke den fortsatte udvikling af Intern Revision, hvor du får 7 kompetente revisorer som nærmeste kolleger. Den primære del af opgaverne i Intern Revision er relateret til den operationelle revision af processer, interne kontroller, risikostyring og compliance i koncernen, samt den finansielle revision af koncernens årsregnskab. Alle opgaverne er fordelt på tværs af forretningsområder, stabsområder og selskaber. I jobbet vil du have stor frihed til udvikling af løsninger til, hvordan vi bedre kan arbejde med - og anvende - data i vores revisionsproces.

 

Din profil

Du er formentlig i starten af din karriere og har oparbejdet ca. 1-3 års erhvervserfaring efter færdiggørelsen af din videregående uddannelse på kandidatniveau (eksempelvis Cand. Merc. Aud./Mat./Dat./Fir., Cand.it, Cand. Oecon./Polit. eller tilsvarende). 

Som person tager du ansvar og trives med at arbejde selvstændigt, ligesom du er en forandringsparat, engageret og energisk hold-spiller, der bidrager til den gode stemning på kontoret, som er beliggende i Glostrup - meget tæt på stationen. Du motiveres af at arbejde med komplekse opgaver, og i din arbejdsstil er du løsnings- og resultatorienteret, har sans for detaljen og er kvalitetsbevidst. Har du praktisk erfaring med finansiel rapportering og/eller indsigt i regler gældende for den finansielle sektor vil det være en fordel, men ikke et krav. 

 

Hos os har du mulighed for at præge arbejdsopgaverne

Du får en høj grad af medindflydelse på dine arbejdsopgaver, og du er selv med til at påvirke retningen af din karriere og udvikling alt efter, hvor dine interesser og kompetencer ligger. Vi har korte beslutningsveje, og du får i høj grad mulighed for at påvirke din egen arbejdsdag. Du får desuden mulighed for at blive involveret i nogle af de projekter, som sikrer, at Intern Revision hele tiden er på forkant med udviklingen. Herunder er der mulighed for løbende at udvikle de værktøjer og metoder, vi anvender til at udføre revision.

 

Det får du

Hos os bliver du en del af en koncern, der har ambitionen om at drive landets bedste bank. De seneste år har banken præsteret solide forretningsmæssige resultater og budt flere tusinde nye kunder velkommen. Og så er vi for 9. år i træk udnævnt til danskernes foretrukne bank.

I Arbejdernes Landsbank bygger vi vores vækst på sunde værdier, og vi tror på, at vores medarbejdere er den vigtigste ressource, når der skal skabes bæredygtig vækst. Som arbejdsplads kan vi yderligere tilbyde:

  • En vækst- og udviklingsorienteret organisation, med mulighed for såvel faglig som personlig udvikling.
  • Et uformelt miljø med højt til loftet og med kompetente og erfarne kolleger
  • Konkurrencedygtig løn, sundhedsforsikring og mange andre medarbejdergoder 
  • En arbejdsplads, hvor arbejdsglæden er i top, og hvor medarbejderne er motiveret og ser frem til at gå på arbejde

 

Send din ansøgning nu!
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Revisionschef Christoffer Max Jensen på telefon 21 12 52 41 eller mail cmj@al-bank.dk. 

Send ansøgning og CV snarest, dog senest den 22. oktober 2018. Vi afholder samtaler løbende.

Del på:

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Heltid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

22-10-2018

Hjemmeside:

http://www.al-bank.dk

Kontoradresse: