Arbejdernes Landsbank

Kunderådgiver til filialen i Vanløse

Brænder du for at lave forretninger, rådgive og servicere privatkunder? Er tilfredse og loyale kunder dit varemærke? Er du udadvendt og en udpræget holdspiller med en stærk forretningssans? - så er du måske lige den privatkunderådgiver vi mangler i Vanløse.  

Velkommen til danskernes foretrukne bank
Vi tilbyder en arbejdsplads med høj trivsel og arbejdsglæde, og hvor kunderne for 10. år i træk har kåret os som danskernes foretrukne bank. En bank hvor du kender dine kunder og giver dem den bedste rådgivning, som præcist matcher deres behov.

Vores filial i Vanløse er en rådgivningsfilial, hvor kundegrundlaget fortrinsvis består af privatkunder. Vi har en filial i udvikling, og glædes over positiv kundevækst.

Rådgiv nuværende kunder og tage godt imod nye
Som vores nye kollega fordeler du din tid mellem at rådgive og sparre med vores eksisterende kunder og medvirker aktivt til at øge filialens kundetilvækst. Du overtager en portefølje bestående af privatkunder. Men der er plads til flere gode kunder, så du er også selv med til at udvide din kundeportefølje gennem dialog med nye og eksisterende kunder.

Du kommer til at favne bredt – både fagligt og personligt. Med udgangspunkt i vores unikke rådgivningskoncept og via personlig og ansvarlig rådgivning hjælper du kunderne med af få afdækket deres behov og opfyldt deres ønsker. Du får et tæt makkerskab med dine kolleger, da vores fokus ikke alene er på den enkelte medarbejder, men også som ét samlet team.

En social filial med plads til humor
Du kommer ind i et team med 5 andre kolleger, hvor vi har fokus på arbejdsglæde og sammenhold.

Selvom vi kommer for at arbejde, og godt kan lide at lave forretninger med vores kunder, så skal der også være tid til et godt grin.  Dialogen i filialen er åben og ærlig, og vi prioriterer det sociale samvær og det gode humør trods en travl hverdag, udtaler filialchef Michael Dahl

Udover det gode sociale arbejdsliv byder vi på konkurrencedygtig løn, bonusordning, sundhedsforsikring og mange andre medarbejdergoder.

Filialen er kasseløs og er centralt beliggende i Vanløse tæt på offentlig transport og med parkeringsmuligheder.

Filialen har et tæt samarbejde med referencefilialen i Brønshøj.

Nærområdet er kendetegnet ved at være et attraktivt andelsbolig- og ejerboligområde, hvor der er gode muligheder for bæredygtig vækst.

Tillidsvækkende og ansvarlig rådgiver
Vi tror på, at de bedste medarbejdere tiltrækker de bedste kunder. Derfor er vi på jagt efter en kollega med følgende profil:

  • Forstår at sætte dig ind i kundernes ønsker og behov
  • Er tillidsvækkende og god til at skabe resultater
  • Har drive og er udadvendt
  • Er service- og præstationsorienteret
  • Er ansvarlig og en god holdspiller

Derudover er det en forudsætning, at du har en bankmæssig baggrund, hvor du enten er i gang med eller afsluttet Akademiuddannelsen i Finansiel Rådgivning eller lignende.

Vi glæder os til at høre fra dig!
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte filialchef Michael Dahl Jensen på tlf. nr. 38 48 33 30 (ferie til og med 9.8.2019) eller HR konsulent Lene Overgaard på tlf. 38 48 46 63.

Hvis jobbet matcher dig, glæder vi os til at modtage din ansøgning og dit CV hurtigst muligt. 

Ansøgningsfristen er den 25. september.

Del på:

Region:

  • Region Hovedstaden

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Heltid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

25-09-2019

Hjemmeside:

http://www.al-bank.dk

Kontoradresse: