Arbejdernes Landsbank

Kunderådgiver til filialen i Kolding

Vi er danskernes foretrukne bank for 10. år i træk, og det kan vi kun være fordi vi har de bedste engagerede medarbejdere! Vi tilbyder nu en stilling, hvor du som kunderådgiver skal rådgive og servicere privatkunder, og sikre, at de får den rådgivning der præcis matcher deres behov.  

Det bliver dit job
Du bliver en del af et stærkt team på 11 personer, og du får fra start tildelt din egen portefølje af primært privatkunder, som du skal rådgive om alt lige fra boligfinansiering og pension til investering til daglig økonomi. Porteføljen er tilpasset størrelsesmæssigt, så der også er plads til at tage nye kunder. Dine primære arbejdsopgaver vil være at:

 • Yde helhedsrådgivning til nye og eksisterende kunder
 • Være med til at markedsføre banken i lokalområdet via forskellige aktiviteter og events
 • Medvirke til den daglige ekspedition af filialens mange kunder via telefon, beskeder mv. 

Hvem er du?
Du har en bankmæssig baggrund og har bestået Akademiuddannelsen i Finansiel Rådgivning eller tilsvarende. Du har erfaring med bl.a. kreditpolitik, boligfinansiering, pension, forsikring, investering og daglig økonomi. Derudover lægger vi vægt på, at du: 

 • Er proaktiv, udadvendt og god til at skabe relationer
 • Ser det som en spændende mulighed at være med til at pleje og udvikle din egen kundeportefølje
 • Kan sætte dig ind i kundernes ønsker og behov og komme hele vejen rundt om deres økonomi 

Hvem er vi?
Filialen i Kolding er udover en filial med privatkunder også et af bankens erhvervscentre, og har de seneste år opnået stærke forretningsmæssige resultater og budt velkommen til rigtig mange nye kunder. Filialen har en stærk markedsposition og er kendt for at være en engageret og aktiv medspiller i lokalområdet.

Filialen er beliggende i hjertet af Kolding, Buen 1, 6000 Kolding.

”Vores dagligdag foregår med en åben og ærlig dialog, hvor vi arbejder tæt sammen. Vi dyrker det gode humør i en travl hverdag. Vi oplever ofte, at vores kunder og samarbejdspartnere bemærker og værdsætter den gode stemning, når de træder ind i filialen”, udtaler Privatkundechef John Kahr.

Det bliver du en del af
I Arbejdernes Landsbank bliver du del af en kultur, hvor stærke værdier som ansvarlighed, nærvær og enkelthed er i fokus. Derudover kan du se frem til at blive del af:

 • En arbejdsplads hvor arbejdsglæden og medarbejdertilfredsheden er blandt de højeste i sektoren
 • En bank som 10 år i træk er kåret til danskernes foretrukne bank
 • En flad organisationsstruktur med hurtige beslutningsprocesser
 • En vækstorienteret organisation, hvor der er rig mulighed for at udvikle sig både fagligt og personligt 

Du får desuden en lang række medarbejdergoder, som bl.a. omfatter sundhedsforsikring, tandforsikring, ekstra ferietillæg, attraktiv bonusordning og mulighed for at gøre brug af forskellige rabataftaler.

Vil du vide mere?
Hvis du vil vide mere om banken, er du velkommen til at ringe til Privatkundechef John Kahr på tlf. 38 48 35 66 eller HR konsulent Karina H. Jepsen på tlf. 38 48 46 55. 

 

Ansøgningsfristen er søndag den 22. september 2019. Vi holder løbende samtaler.

Del på:

Region:

 • Region Midtjylland

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Heltid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

22-09-2019

Hjemmeside:

http://www.al-bank.dk

Kontoradresse: