Arbejdernes Landsbank

Chef til Boligområdet

Brænder du for boligområdet og er du en erfaren leder? Og er du klar til at gå forrest i en travl hverdag, i en bank hvor boligområdet er i stor udvikling. Så er det måske dig der er vores nye boligchef? 

Det bliver dit job
Vi tilbyder et spændende job som ansvarlig for den daglige drift af Boligfunktionen. Du bliver en del af den daglige ledelse og med direkte reference til Boligdirektøren, bliver du ansvarlig for at udarbejde og implementere strategier og handlingsplaner for afdelingen. Du vil forventeligt få 8 andelsboligkonsulenter og 4 boligkonsulenter i reference og overordnet bliver du ansvarlig for at bankens filialer understøttes indenfor andelsbolig-, kolonihave- og boligområdet, herunder: 

 • Sikre at blåstemplinger (vurderingsrapporter på andelsboligforeninger) udføres indenfor beskrevne servicemål og regler jf. forretningsgangen.
 • Kontrol af medarbejdere og deres bevillingsrammer samt kontrol af Boligbonus og Provisions kontrol på TK og DLR.
 • Sikre at arbejdsgange er mest mulig effektive ud fra bankens retningslinjer. Herunder at forøge din egen og områdets samlede effektivitet og kvalitet, ved at sikre beskrivelse og optimering af områdets processer.
 • Support og sparring til filialerne om produkter, potentielle salgsemner m.v.
 • Support og sparring til erhvervsområdet med viden, produkter, systemer m.v. 

Hvem er du?
Dine samarbejdsevner er i top. Som person er du tillidsvækkende, og du er god til at skabe struktur og overblik. Du tager initiativ og har en god forretningsmæssig indsigt.

 • Du har bankfaglig viden svarende til en filial- eller stabschef, og har stor erfaring i ledelse og procesoptimering. Du er specialiseret indenfor enten ejerbolig, andelsbolig eller begge områder.
 • Som person er du resultatorienteret og går ikke på kompromis med kvaliteten af dit arbejde. Du er fleksibel og trives i en hverdag, hvor der er mange bolde i luften samtidig.
 • Du har erfaring i Office-pakken og med eksterne systemer der bruges til boligrådgivning, herunder Xportalen og Ejendomsfinansiering. Det er endvidere en fordel, hvis du har kendskab til BEC’s systemer. 

Hvem er vi?
I Boligfunktionen er vi i alt 23 medarbejdere og vi holder til i bankens lokaler i Glostrup – kun 3 minutters gang fra Glostrup station. Vi lægger vægt på en uformel omgangstone, humor og gensidig fleksibilitet. Ud over bolig og andelsbolig består Boligfunktionen også af bankens Pantebrevsafdeling og du vil referere direkte til Boligdirektør Asger Friis Pedersen. 

Det bliver du en del af
I Arbejdernes Landsbank bliver du del af en kultur, hvor stærke værdier som ansvarlighed, nærvær og enkelthed er i fokus. Derudover kan du se frem til at blive del af: 

 • En arbejdsplads hvor arbejdsglæden og medarbejdertilfredsheden er blandt de højeste i sektoren
 • En bank som 10. år i træk er kåret til danskernes foretrukne bank
 • En flad organisationsstruktur med hurtige beslutningsprocesser
 • En vækstorienteret organisation, hvor der er rig mulighed for at udvikle sig både fagligt og personligt 

Du får desuden en lang række medarbejdergoder, som bl.a. omfatter sundhedsforsikring, tandforsikring, ekstra ferietillæg og en bonusordning.

Vil du vide mere…
Er der mere, du vil vide om stillingen eller Arbejdernes Landsbank, er du velkommen til at kontakte Boligdirektør, Asger Friis Pedersen på telefon 2999 0772 eller e-mail: AFP@al-bank.dk

 

Hvis jobbet matcher dig, glæder vi os til at modtage din ansøgning og dit CV hurtigst muligt. Ansøgningsfrist er søndag den 8. december 2019.

Del på:

Region:

 • Region Hovedstaden

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Heltid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

08-12-2019

Hjemmeside:

http://www.al-bank.dk

Kontoradresse: