Arbejdernes Landsbank

Erhvervsrådgiver til Erhvervscenter i Odense

Vi søger en erhvervsrådgiver, som brænder for at lave forretninger, rådgive og servicere erhvervskunder. Er du udadvendt og god til at skabe relationer? Og ser du kunderne i øjenhøjde og formår at rådgive ’hele vejen rundt’, så har vi måske jobbet du sidder og venter på.  

Unik beliggenhed
Vores erhvervscenter ligger centralt i Odense. Beliggenheden er helt unik, og i takt med færdiggørelsen af den centrale plads i Odense, får centret en af byens bedste placeringer.

Vi er et center i markant udvikling, og glædes over positiv vækst både på kundeudviklingen og de øvrige forretningsområder.

Rådgiv nuværende kunder og tage godt imod nye
Din primære opgave vil være at tiltrække, fastholde og ikke mindst udvikle engagementerne for mindre og mellemstore erhvervskunder. Rådgivning og salg overfor erhvervskunder i både egen og erhvervscentrets portefølje indenfor områderne:

 • Kreditgivning
 • Engagementsopfølgning
 • Likviditets planlægning, herunder investering og finansieringsløsninger
 • Cash management

Du vil få ansvaret for en portefølje bestående af mindre og mellemstore erhvervskunder, fordelt på flere forskellige brancher, som du skal fastholde og rådgive indenfor alle forretningsområder. Porteføljen vil være af en størrelse som gør, at der er tid og mulighed for at være proaktiv overfor bestående kunder og ikke mindst potentielle kunder.

Det er naturligt for dig at møde kunderne ude på deres virksomhed, hvor du kan danne dig et indtryk af virksomheden, og være godt klædt på som ansvarlig rådgiver ’hele vejen rundt’ om virksomhedens finansielle ønsker, forventninger og behov.

Hvem er vi?
Erhvervscentret er placeret sammen med vores privatfilial i hjertet af Odense (Torvegade 3), og er et af bankens 6 erhvervscentre.

Vi er et team på i alt 7 personer, hvor vi har fokus på arbejdsglæde, sammenhold, udvikling, samt ikke mindst lysten til at skabe Danmarks bedste arbejdsplads. Vi har et tæt samarbejde med privatfilialen som tæller i alt 14 personer.

”Vi glæder os til at få en ny kollega på holdet, der gennem sit engagement og sine relationer kan bidrage til at forsætte den positive kundeudvikling- og tilfredshed. Vores dagligdag foregår med en åben og ærlig dialog, hvor vi arbejder tæt sammen. Vi dyrker det sociale samvær og det gode humør i en travl hverdag. Vi oplever ofte, at vores kunder og samarbejdspartnere bemærker og værdsætter den gode stemning, når de træder ind i erhvervscentret”, udtaler Erhvervscenterdirektør Steen Tophøj.

Hvem er du?
Vi tror på, at de bedste medarbejdere tiltrækker de bedste kunder. Derfor er vi på jagt efter en kollega med følgende profil:

 • Er relations skabende og udadvendt
 • Har erfaring med at deltage i netværk og med rådgivning af erhvervskunder
 • Er en god kommunikator, der forstår at formidle budskaber på en entusiastisk og engageret måde
 • Er proaktiv og forretnings- og kundefokuseret
 • Har en god kreditforståelse

Det er en forudsætning, at du har en bankmæssig baggrund. Du har bestået Akademiuddannelsen i Finansiel Rådgivning (eller tilsvarende) samt en HD 2. del Finansiel Rådgivning, Finansiering eller Regnskab.

Det bliver du en del af
I Arbejdernes Landsbank bliver du del af en kultur, hvor stærke værdier som ansvarlighed, nærvær og enkelthed er i fokus. Derudover kan du se frem til at blive del af:

 • En arbejdsplads hvor arbejdsglæden og medarbejdertilfredsheden er blandt de højeste i sektoren
 • En bank som 11 år i træk er kåret til danskernes foretrukne bank
 • En flad organisationsstruktur med hurtige beslutningsprocesser
 • En vækstorienteret organisation, hvor der er rig mulighed for at udvikle sig både fagligt og personligt

Du får desuden en lang række medarbejdergoder, som bl.a. omfatter sundhedsforsikring, tandforsikring, ekstra ferietillæg, attraktiv bonusordning og mulighed for at gøre brug af forskellige rabataftaler.

Vil du vide mere?
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at ringe til Erhvervscenterdirektør Steen Tophøj på tlf.: 3838 4141/ 2338 3578 eller Erhvervskundechef Klaus Lind Justesen på tlf. 3848 4110.


Hvis jobbet matcher dig, glæder vi os til at modtage din ansøgning og dit CV hurtigst muligt.

Ansøgningsfrist 1. marts. 

Del på:

Region:

 • Region Syddanmark

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Heltid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

01-03-2020

Hjemmeside:

http://www.al-bank.dk

Kontoradresse: