Arbejdernes Landsbank

AML officer til sanktionsområdet

Vil du være en del af indsatsen mod hvidvask og terrorfinansiering og har du erfaring med sanktionsområdet? Er du vant til at drive og/eller deltage i projekter i forbindelse med udvikling af screeningsløsninger?  Så er du måske vores nye AML officer. 

Jobbet
Vi tilbyder dig et dynamisk og spændende job i 1. Line med stor indflydelse på bankens foranstaltninger for at modvirke at blive misbrugt til terrorfinansiering, hvidvask og brud på finansielle sanktioner.

 - Dine opgaver vil blandt andet være at, bidrage til udviklingen af nye screeningsløsninger i samarbejde med BEC og de øvrige medlemsbanker i form af:

  • Operationalisering af kravene omkring finansielle sanktioner til de IT værktøjer hos BEC som skal udvikles til at sikre effektiv efterlevelse af kravene
  • Projektplanlægning
  • Analysearbejde, test og implementering af såvel kunde- og transaktionsscreening
  • Udvikling af målrettet rapportering i screeningsløsningerne

 - Drive og/eller deltage i projekter der har til formål at forbedre processer, forretningsgange samt højne kompetencerne omkring særlig landerisiko, finansielle sanktioner og terrorfinansiering samt hvidvask

 - Medvirke til udarbejdelse bankens risikovurdering på sanktionsområdet

 - Træffe beslutning i tvivlssager angående finansielle sanktioner

 - Deltage i udviklingen af bankens målrettede rapportering på området

 - Sparre med kollegaer i AML samt medarbejdere i filialer og stabe generelt omkring hvidvask, terrorfinansiering og særligt risikoen for brud på finansielle sanktioner. 

Du vil referere til bankens Hvidvaskansvarlig, som har direkte reference til bankens ordførende direktør. 

Din person 
Du har erfaring med sanktionsområdet ideelt som AML eller compliancemedarbejder i et pengeinstitut eller som forretningsudvikler indenfor udvikling af IT- løsninger til kunde- og transaktionsscreening. Du kan også have arbejdet i en del år med udenlandske betalinger i et pengeinstitut og derigennem have opbygget en stor viden om området, herunder finansielle sanktioner. 

Det er en fordel, hvis du har erfaring på hvidvaskområdet fra pengeinstitutbranchen, alternativt har du erfaring fra en offentlig (tilsyns)myndighed eller andre brancher som har fokus på hvidvask. 

Du er løsningsorienteret og har et ønske om, at arbejde analytisk med regelefterlevelse på AML i praksis i en 1. line funktion. Du er derfor villig til at være operationel når det kræves. 

Du er hurtig til at sætte dig ind i komplekse problemstillinger. Dine samarbejdsevner er i top, og du kan se fordelene af at arbejde i et diversificeret team med mange forskelligartede kompetencer og baggrund. 

Du kan begå dig på engelsk i skrift og tale.

 

AML afdelingen
AML afdelingen består p.t. af 18 personer. 
Afdelingen har høj faglighed og en uformel tone, så også i de travle perioder har vi det sjovt. 
Afdelingen er beliggende i Panoptikonbygningen, Banegårdspladsen 1 – lige overfor Tivoli og 2 min. gang fra Københavns Hovedbanegård. 

Vil du vide mere?
Hvis du vil vide mere om stillingen eller AML, er du velkommen til at kontakte AML Chef og Hvidvaskansvarlig Rikke Sand Kirk på tlf. nr. 3848 3977/2927 9886 eller HR partner Lene Overgaard på tlf. nr. 3848 4663.

Ansøgningsfristen er den 2. juni 2020. 

Del på:

Region:

  • Region Hovedstaden

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Heltid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

02-06-2020

Hjemmeside:

http://www.al-bank.dk

Kontoradresse: