Arbejdernes Landsbank

Kunderådgiver til filialen i Viby (Genopslag)

Da en af vores kunderådgivere har fået andet job i banken, søger vi en rådgiver, der brænder for at lave forretninger, rådgive og servicere privatkunder. Er tilfredse og loyale kunder dit varemærke? Og er du udadvendt og en udpræget holdspiller med en stærk forretningssans? - så er det måske lige dig vi søger til filialen i Viby. 

Det bliver dit job
Du får fra start tildelt din egen portefølje af primært privatkunder, som du skal rådgive om alt lige fra boligfinansiering og pension til investering til daglig økonomi. Porteføljen er tilpasset størrelsesmæssigt, så der også er plads til at tage imod nye kunder. Dine primære arbejdsopgaver vil være at:

 • Yde helhedsrådgivning til nye og eksisterende kunder
 • Være med til at markedsføre banken i lokalområdet via forskellige aktiviteter og events
 • Medvirke til den daglige ekspedition af filialens mange kunder via telefon, beskeder mv.

Derudover kommer du også til at samarbejde med kollegaer fra de tre øvrige filialer i Århus, i forbindelse med vores nye kundeunivers, der slog dørene op på Søndergade i 2019. I det nye kundeunivers afholder vi blandt andet diverse events for nuværende og potentielle kunder. Dørene er åbne for alle, både bankens kunder naturligvis, men også for andre på udkig efter en ny bank, samt for dem, som bare vil nyde en kop kaffe, møde nogle spændende mennesker, koble sin pc til Wi-Fi mv. Stedet er et nyt centralt knudepunkt i hjertet af Århus.

Hvem er du?
Vi tror på, at de bedste medarbejdere tiltrækker de bedste kunder. Derfor er vi på jagt efter en fagligt kompetent kollega, som er tillidsvækkende og god til at skabe relationer.

 • Du er rådgiver i dag, og sidder i en lignende stilling – dvs. at du har godt gang i karrieren og er klar til at tage skridtet videre.
 • Du har en bankmæssig baggrund, og er som min. I gang med eller har bestået Akademiuddannelsen i Finansiel Rådgivning eller tilsvarende.
 • Du forstår at sætte dig ind i kundernes ønsker og behov og formår at komme hele vejen rundt om kunden. 

Hvem er vi?
Du bliver en del af et stærkt team på 8 personer og du vil få et tæt makkerskab med dine kolleger, da vores fokus ikke alene er på den enkelte medarbejder, men også som ét samlet team. 

”I Viby har vi altid en åben og ærlig dialog, der er højt til loftet og humor er vigtigt trods en travl hverdag. Arbejdsglæden har 1. prioritet og den gode stemning bemærkes af vores mange gode og trofaste kunder, som udtrykker, at det altid er en fornøjelse at træde ind i banken. Vi arbejder altid med kunden i centrum og vi sætter den personlige relation i højsædet. Vi har fokus på sammenhold, udvikling og ikke mindst lysten til at skabe verdens bedste arbejdsplads”, udtaler Filialdirektør Mariann Haahr. 

Filialen har gennem de seneste år været i meget positiv udvikling med mange nye og gode kunder. Filialen er kasseløs og er centralt beliggende på Skanderborgvej 190 i Viby i helt nyrenoverede lokaler. 

Det bliver du en del af
I Arbejdernes Landsbank bliver du del af en kultur, hvor stærke værdier som ansvarlighed, nærvær og enkelthed er i fokus. Derudover kan du se frem til at blive del af:

 • En arbejdsplads hvor arbejdsglæden og medarbejdertilfredsheden er blandt de højeste i sektoren
 • En bank som 12 år i træk er kåret til danskernes foretrukne bank
 • En flad organisationsstruktur med hurtige beslutningsprocesser
 • En vækstorienteret organisation, hvor der er rig mulighed for at udvikle sig både fagligt og personligt 

Du får desuden en lang række medarbejdergoder, som bl.a. omfatter sundhedsforsikring, tandforsikring, ekstra ferietillæg, attraktiv bonusordning og mulighed for at gøre brug af forskellige rabataftaler.

Vil du vide mere?
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at ringe til Filialdirektør Mariann Haahr på tlf. 2920 2547.

 

Hvis jobbet matcher dig, glæder vi os til at modtage din ansøgning og dit CV hurtigst muligt. Vi holder samtaler løbende. 

Ansøgningsfrist den 16. maj 2021. 

Del på:

Region:

 • Region Midtjylland

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

16-05-2021

Hjemmeside:

http://www.al-bank.dk

Kontoradresse: