Arbejdernes Landsbank

Kunderådgiver/stedfortræder til filialen på Kongelundsvej

Da filialens nuværende souschef har søgt og fået nye udfordringer i banken, søger vi en ny kunderådgiver der har lyst til at tage det første ledelsesmæssige skridt, og er i stand til at varetage den daglige ledelse i filialdirektørens fravær. Brænder du ydermere for at lave forretninger, rådgive og servicere privatkunder? Så er du måske vores nye kunderådgiver/stedfortræder i filialen på Kongelundsvej.

Jobbet
Du får ansvaret for din egen kundeportefølje, som du skal servicere og rådgive inden for alle bankens forretningsområder. Sammen med dine kolleger skal du markedsføre filialen i området, ligesom du via lokale aktiviteter og dit netværk skal være med til at tiltrække nye gode kunder til filialen.

Som en del af jobbet vil du indtræde som stedfortræder for filialdirektøren, i det omfang filialdirektøren ikke er til stede. Derudover vil du – hvis du har interesse for at udvikle dig i lederrollen – blive inddraget i udviklingen af medarbejderne og filialen.

Vores forventninger til dig
Du er rådgiver og ser stillingen som dit næste karriereskridt. Vi tror på, at de bedste medarbejdere tiltrækker de bedste kunder, og derfor forestiller vi os, at du har følgende profil:

  • Er faglig dygtig og har en god kreditmæssig vurderingsevne
  • Er tillidsvækkende og god til at skabe relationer
  • Er nærværende og proaktiv overfor kunderne
  • Er service- og præstationsorienteret
  • Er en god holdspiller, og brænder for at blive udviklet og udvikle andre
  • Er en god sparringspartner og har interesse for ledelse

Det er en forudsætning, at du har en bankmæssig baggrund, og du som minimum har bestået eller lige ved at bestå Akademiuddannelsen i Finansiel Rådgivning eller tilsvarende.

Filialen på Kongelundsvej – stort kundepotentiale og godt arbejdsklima
Du kommer ind i vores team bestående af 8 medarbejdere, hvor vi har fokus på at arbejdsglæden er i top, og hvor medarbejderne er motiverede og ser frem til at gå på arbejde. 

I Filialen på Kongelundsvej har vi et bredt team. Vores omgangstone er åben og ærlig, med respekt for hinanden. På trods af travlhed, bruger vi meget humor i vores hverdag, så arbejdsglæden og motivationen forbliver i top, hvilket vores mange gode og trofaste kunder kan mærke når de træder ind i banken. Vi arbejder altid med kunden i centrum og vi sætter den personlige relation i højsæde”, udtaler filialdirektør Kasper Roed Nielsen. 

Filialen er centralt beliggende på Kongelundsvej, med kun 10. min. gang til Vestamager st. (Metro). Der er mulighed for parkering ved filialen.

Nærområdet er kendetegnet ved at være et attraktivt ejerboligområde, ligesom området tillige er kendt for sine mange kolonihaver, der er derfor gode muligheder for bæredygtig vækst.

Vil du vide mere?
Vil du vide mere om stillingen eller filialen, er du velkommen til at ringe til filialdirektør Kasper Roed Nielsen på tlf. 3848 3305 eller HR partner Lene Overgaard på tlf. nr. 3848 4663.

Ansøgningsfristen er den 18. maj.

Del på:

Region:

  • Region Hovedstaden

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

18-05-2021

Yderligere oplysninger fås hos:

Lene Overgaard

Telefon: +45 38484663

Hjemmeside:

http://www.al-bank.dk

Kontoradresse: