Arbejdernes Landsbank

Kunderådgiver til filialen i Kastrup

Brænder du for at lave forretninger, rådgive og servicere privatkunder? Er tilfredse og loyale kunder dit varemærke? Er du udadvendt og en udpræget holdspiller med en stærk forretningssans? - så er du måske lige den kunderådgiver vi mangler på Kastrup. 

Velkommen til danskernes foretrukne bank
Vores filial Kastrup er en rådgivningsfilial, hvor kundegrundlaget fortrinsvis består af privatkunder. Vi er en filial i udvikling, og glædes over positiv vækst både på kundeudviklingen og de øvrige forretningsområder.

Det bliver dit job
Som vores nye kollega fordeler du din tid mellem at rådgive og sparre med vores eksisterende kunder og medvirker aktivt til at øge filialens kundetilvækst. Du overtager en portefølje bestående af privatkunder. Men der er plads til flere gode kunder, så du er også selv med til at udvide din kundeportefølje gennem dialog med nye og eksisterende kunder.

Du kommer til at favne bredt – både fagligt og personligt. Med udgangspunkt i vores unikke rådgivningskoncept og via personlig og ansvarlig rådgivning hjælper du kunderne med af få afdækket deres behov og opfyldt deres ønsker. Du får et tæt makkerskab med dine kolleger, da vores fokus ikke alene er på den enkelte medarbejder, men også som ét samlet team.

Hvem er du?
Vi tror på, at de bedste medarbejdere tiltrækker de bedste kunder. Derfor er vi på jagt efter en kollega, som er tillidsvækkende og god til at skabe relationer.

  • Du er rådgiver i dag, og sidder i en lignende stilling – dvs. at du har godt gang i karrieren og er klar til at tage skridtet videre.
  • Du har en bankmæssig baggrund, og er som min. i gang med eller har bestået Akademiuddannelsen i Finansiel Rådgivning eller tilsvarende
  • Du forstår at sætte dig ind i kundernes ønsker og behov samt formår at komme hele vejen rundt om kunden
  • Er en god holdspiller

Hvem er vi?
Du kommer ind i et team med 7 kolleger, hvor vi har fokus på at skabe en hverdag fyldt med godt humør og viljen til at skabe gode resultater for kunderne og banken. Der er en fri og åben dialog, hvor kollegaerne har det godt med hinanden, og hvor der er fokus på udvikling og sammenhold.

”I en travl hverdag er det rigtig dejligt at opleve, hvor gode kollegaerne er til at hjælpe hinanden og have fokus på hele teamets samlede resultater og trivsel. Vores medarbejdertilfredshed er i top, hvilket nok er den primære årsag til at også kundetilfredsheden ligger højt”, udtaler konstitueret filialdirektør Sandra Siff Sall.

Udover det gode sociale arbejdsliv byder vi på konkurrencedygtig løn, bonusordning, sundhedsforsikring og mange andre medarbejdergoder.

Filialen har et godt og tæt samarbejde med de 2 øvrige filialer på Amager.

Filialen er beliggende Kastrupvej 201 tæt på offentlig transport (bus og metro). Der er mulighed for parkering ved filialen.

Ikke langt fra filialen ligger Kastrup Lufthavn, som qua sin størrelse er en stor arbejdsplads, ligesom nærområdet er kendetegnet ved at være et attraktivt ejerboligområde, hvorfor der er gode muligheder for bæredygtig vækst.

Vi glæder os til at høre fra dig!
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at ringe til konstitueret filialdirektør Sandra Siff Sall på tlf. 3848 3313 eller HR partner Lene Overgaard på tlf. nr. 3848 4663.

Hvis jobbet matcher dig, glæder vi os til at modtage din ansøgning og dit CV hurtigst muligt. 

Ansøgningsfristen er den 20. juni. 

Del på:

Region:

  • Region Hovedstaden

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

20-06-2021

Hjemmeside:

http://www.al-bank.dk

Kontoradresse: