Arbejdernes Landsbank

Erhvervsrådgiver til Erhvervscenter City

Vi søger en erhvervsrådgiver, som brænder for at lave forretninger, rådgive og servicere erhvervskunder. Er du udadvendt og god til at skabe relationer? Møder du kunderne i øjenhøjde og formår du at se muligheder og rådgive ’hele vejen rundt’, så har vi måske jobbet du sidder og venter på.  

Rådgive nuværende kunder og tage godt imod nye
Din primære opgave vil være at tiltrække, fastholde og ikke mindst udvikle engagementerne for mindre og mellemstore erhvervskunder. Rådgivning og salg overfor erhvervskunder i både egen og erhvervscentrets portefølje indenfor områderne:

 • Kreditgivning
 • Helhedsrådgivning
 • Likviditets planlægning

Du vil få ansvaret for en mellemstor portefølje bestående af mellemstore erhvervskunder, fordelt på flere forskellige brancher og kompleksitet, som du skal fastholde og rådgive indenfor alle forretningsområder. Porteføljen vil være af en størrelse som gør, at der til tid til at være proaktiv overfor nye erhvervskunder.

Det er naturligt for dig at møde kunderne ude på deres virksomhed, hvor du kan danne dig et indtryk af virksomheden, og være godt klædt på som ansvarlig rådgiver ’hele vejen rundt’ om virksomhedens finansielle ønsker, forventninger og behov.

Hvem er vi?
Erhvervscentret er centralt beliggende i København, Vesterbrogade 5, og er et af bankens 6 erhvervscentre.

Vi er et team på i alt 7 personer, hvor vi har fokus på arbejdsglæde, sammenhold, udvikling, samt ikke mindst lysten til at skabe Danmarks bedste arbejdsplads. Vi deler lokaler med filialen i city (privatfilialen), som vi også har et tæt samarbejde med (16 personer) samt bankens personalebank (6 personer).

”Vi glæder os til at få en ny kollega på holdet, der gennem sit engagement og sine relationer kan bidrage til at forsætte den positive kundeudvikling- og tilfredshed. Vores dagligdag foregår med en åben og ærlig dialog, hvor vi arbejder tæt sammen. Vi dyrker det sociale samvær og det gode humør i en travl hverdag udtaler Erhvervscenterdirektør Bo Mellerkær Larsen.

Hvem er du?
Vi tror på, at de bedste medarbejdere tiltrækker de bedste kunder. Derfor er vi på jagt efter en erhvervsrådgiver med følgende profil:

 • Brænder for at tage det næste skridt i karrieren
 • Har et positivt sind
 • Er relations skabende og udadvendt
  • Har lyst til at deltage i netværk og med rådgivning af erhvervskunder
  • Er en god kommunikator, der forstår at formidle budskaber på en entusiastisk og engageret måde
  • Er proaktiv og forretnings- og kundefokuseret
  • Har en god kreditforståelse

Du har en bankfaglig baggrund og det er en forudsætning, at du min. har lidt erfaring med rådgivning af erhvervskunder. Du har bestået Akademiuddannelsen i Finansiel Rådgivning (eller tilsvarende) samt lyst til at gennemføre en eller har bestået en HD 2. del Finansiel Rådgivning, Finansiering eller Regnskab.

Det bliver du en del af
I Arbejdernes Landsbank bliver du del af en kultur, hvor stærke værdier som ansvarlighed, nærvær og enkelthed er i fokus. Derudover kan du se frem til at blive del af:

 • En arbejdsplads hvor arbejdsglæden og medarbejdertilfredsheden er blandt de højeste i sektoren
 • En bank som 12 år i træk er kåret til danskernes foretrukne bank
 • En flad organisationsstruktur med hurtige beslutningsprocesser
 • En vækstorienteret organisation, hvor der er rig mulighed for at udvikle sig både fagligt og personligt

Du får desuden en lang række medarbejdergoder, som bl.a. omfatter sundhedsforsikring, tandforsikring, ekstra ferietillæg, attraktiv bonusordning og mulighed for at gøre brug af forskellige rabataftaler.

Hvis du er klar, så er vi klar til at understøtte din udvikling. Jobbet og udviklingsforløbet vil blive tilpasset dig og dine erfaringer.

Vil du vide mere?
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at ringe til Erhvervscenterdirektør Bo Mellerkær Larsen på tlf.3838 3201 eller Erhvervskundechef Bo Jakobsen på tlf. 3848 3535.


Hvis jobbet matcher dig, glæder vi os til at modtage din ansøgning og dit CV hurtigst muligt.

Ansøgningsfrist 14. juli. 

Del på:

Region:

 • Region Hovedstaden

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

14-07-2021

Hjemmeside:

http://www.al-bank.dk

Kontoradresse: