Arbejdernes Landsbank

Kunderådgiver til filialen i Aalborg

Da en af vores kunderådgivere går på pension, søger vi en kunderådgiver der brænder for at lave forretninger, rådgive og servicere privatkunder. Er tilfredse og loyale kunder dit varemærke? Er du udadvendt og en udpræget holdspiller med en stærk forretningssans? - så er du måske lige den privatkunderådgiver vi mangler i filialen i Aalborg? 

Velkommen til danskernes fortrukne bank
Vores filial i Aalborg er en rådgivningsfilial, hvor kundegrundlaget fortrinsvis består af privatkunder. Vi er en filial i udvikling, og glædes over positiv vækst både på kundeudvikling og de øvrige forretningsområder.

Det bliver dit job
Som vores nye kollega fordeler du din tid mellem at rådgive og sparre med vores eksisterende kunder og medvirker aktivt til at øge filialens kundetilvækst. Du overtager en portefølje bestående af privatkunder. Men der er plads til flere gode kunder, så du er også selv med til at udvide din kundeportefølje gennem dialog med nye og eksisterende kunder.

Du kommer til at favne bredt – både fagligt og personligt. Med udgangspunkt i vores unikke rådgivningskoncept og via personlig og ansvarlig rådgivning hjælper du kunderne med at få afdækket deres behov og opfyldt deres ønsker. Du får et tæt makkerskab med dine kolleger, da vores fokus ikke alene er på den enkelte medarbejder, men også på teamet.

Hvem er du?
Vi tror på, at de bedste medarbejdere tiltrækker de bedste kunder. Derfor er vi på jagt efter en fagligt kompetent kollega, som er tillidsvækkende og god til at skabe relationer.

  • Du er rådgiver i dag, og sidder i en lignende stilling med rådgivning af privatkundesegmentet.
  • Du har flere års rådgivererfaring – dvs. at du har godt gang i karrieren og er klar til at tage skridtet videre.
  • Du har en bankmæssig baggrund, og er som minimum i gang med eller har bestået Akademiuddannelsen i Finansiel Rådgivning eller tilsvarende.
  • Du forstår at sætte dig ind i kundernes ønsker og behov og formår at komme hele vejen rundt om kunden.
  • Du en god holdspiller.

Hvem er vi?
Du kommer ind i et stærkt team bestående af 8 kompetente kollegaer, hvor vi har fokus på arbejdsglæde, sammenhold, udvikling, samt ikke mindst lysten til at skabe verdens bedste arbejdsplads. 

”Vi glæder os til at få en ny kollega på holdet, der gennem sit engagement og sine relationer kan bidrage til at fortsætte den positive kundeudvikling- og tilfredshed. Vi tilbyder en arbejdsplads med højt til loftet, gode udviklingsmuligheder og masser af godt humør – også selvom det går stærkt”, uddyber filialdirektør Jesper Strandquist. 

Udover det gode sociale arbejdsliv byder vi på en række medarbejdergoder, som bl.a. omfatter sundhedsforsikring, tandforsikring, ekstra ferietillæg og attraktiv bonusordning. Arbejdernes Landsbank er en vækstorienteret organisation, hvor der er rig mulighed for at udvikle sig både fagligt og personligt. 

Filialen har et godt og tæt samarbejde med de øvrige filialer i området. 

Filialen er beliggende i helt nyrenoverede lokaler i hjertet af Aalborg - Vingårdsgade 9, 9000 Aalborg, tæt på stationen og indkøbsmuligheder. I samme bygning er der erhvervscenter tilknyttet.


Vi glæder os til at høre fra dig!
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte filialdirektør Jesper Strandquist på tlf. 3848 3906 eller souschef Kim Witte på tlf. 3848 3910.
 

Hvis jobbet matcher dig, glæder vi os til at modtage din ansøgning og dit CV hurtigst muligt.

 

Ansøgningsfrist søndag den 27. juni 2021. 

Del på:

Region:

  • Region Nordjylland

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

27-06-2021

Hjemmeside:

http://www.al-bank.dk

Kontoradresse: