Arbejdernes Landsbank illustration

Kunderådgiver til filialen i Fredericia

Brænder du for at lave forretninger, rådgive og servicere privatkunder? Er tilfredse og loyale kunder dit varemærke? Er du udadvendt og en udpræget holdspiller med en stærk forretningssans? - så er du måske lige den kunderådgiver vi mangler i Fredericia. 

Det bliver dit job
Som vores nye kollega fordeler du din tid mellem at rådgive og sparre med vores eksisterende kunder og medvirker aktivt til at øge filialens kundetilvækst. Du overtager en portefølje bestående af privatkunder. Men der er plads til flere gode kunder, så du er også selv med til at udvide din kundeportefølje gennem dialog med nye og eksisterende kunder.

Du kommer til at favne bredt – både fagligt og personligt. Med udgangspunkt i vores unikke rådgivningskoncept og via personlig og ansvarlig rådgivning hjælper du kunderne med af få afdækket deres behov og opfyldt deres ønsker. Du får et tæt makkerskab med dine kolleger, da vores fokus ikke alene er på den enkelte medarbejder, men også som ét samlet team.

Hvem er du?
Vi tror på, at de bedste medarbejdere tiltrækker de bedste kunder. Derfor er vi på jagt efter en kollega, som er tillidsvækkende og god til at skabe relationer.

  • Du sidder som rådgiver i dag eller er nyudlært med mod på mere – dvs. at du har godt gang i karrieren og er klar til at tage skridtet videre.
  • Du har en bankmæssig baggrund, og er som min. I gang med eller har bestået Akademiuddannelsen i Finansiel Rådgivning eller tilsvarende
  • Du forstår at sætte dig ind i kundernes ønsker og behov og formår at komme hele vejen rundt om kunden 

Hvem er vi?
Vores filial i Fredericia er en rådgivningsfilial, hvor kundegrundlaget fortrinsvis består af privatkunder. Vi er en filial i udvikling, og glædes over positiv vækst både på kundeudviklingen og de øvrige forretningsområder. Filialen har en stærk markedsposition og er kendt for at være en engageret og aktiv medspiller i lokalområdet.

Du kommer ind i et team med 5 kolleger, hvor vi har fokus på at skabe en hverdag fyldt med godt humør og viljen til at skabe gode resultater for kunderne og banken. Der er en fri og åben dialog, hvor kollegaerne har det godt med hinanden.

Hos os har vi kundernes oplevelse som en afgørende faktor for, hvorvidt vi er en succes eller ej. Ligeledes er humor og trivsel i højsædet i filialen, hvorfor du som ansat vil opleve at blive en del af en hverdag med højt humør.  ”Vi er ansvarlige og nærværende, hvor kunden altid er i centrum. Det er vigtigt for os, at vi gør en forskel for kunderne, så de oplever værdien af at være kunder i AL i Fredericia”, udtaler filialdirektør Jonas Kølbæk Madsen.

Der vil i AL Fredericia være stor opbakning til løbende videreuddannelse og dermed udvikling af dig som person/rådgiver.

Udover det gode sociale arbejdsliv byder vi på konkurrencedygtig løn, bonusordning, sundhedsforsikring og mange andre medarbejdergoder.

Filialen er beliggende i hjertet af Fredericia, Danmarksgade 6, 7000 Fredericia.

Vi glæder os til at høre fra dig!
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at ringe til filialdirektør Jonas Kølbæk Madsen på tlf. 3848 3521 eller HR partner Karina H. Jepsen på tlf. 3848 4655

Hvis jobbet matcher dig, glæder vi os til at modtage din ansøgning og dit CV hurtigst muligt. 

Ansøgningsfristen er den 24. oktober. 

Del på:

Region:

  • Region Syddanmark

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

24-10-2021

Hjemmeside:

http://www.al-bank.dk

Kontoradresse: