Arbejdernes Landsbank illustration

Kunderådgiver til filialen i Ballerup

Da en af vores kunderådgivere har fået nyt job i en nyoprettet enhed i banken søger vi en ny kunderådgiver der brænder du for at lave forretninger, rådgive og servicere privatkunder? Er tilfredse og loyale kunder dit varemærke? Er du udadvendt og en udpræget holdspiller med en stærk forretningssans? - så er du måske lige den kunderådgiver vi mangler i Ballerup. 

Velkommen til danskernes foretrukne bank
Vores filial i Ballerup er en rådgivningsfilial, hvor kundegrundlaget består af privatkunder. Vi er en filial i udvikling, og glædes over positiv vækst både på kundeudviklingen og de øvrige forretningsområder.

Dit bliver dit job
Som vores nye kollega fordeler du din tid mellem at rådgive og sparre med vores eksisterende kunder og medvirker aktivt til at øge filialens kundetilvækst. Du overtager en portefølje bestående af privatkunder. Men der er plads til flere gode kunder, så du er også selv med til at udvide din kundeportefølje gennem dialog med nye og eksisterende kunder.

Du kommer til at favne bredt – både fagligt og personligt. Med udgangspunkt i vores unikke rådgivningskoncept og via personlig og ansvarlig rådgivning hjælper du kunderne med af få afdækket deres behov og opfyldt deres ønsker. Du får et tæt makkerskab med dine kolleger, da vores fokus ikke alene er på den enkelte medarbejder, men også som ét samlet team.

Hvem er du?
Du sidder i dag som rådgiver, og er godt i gang med din karriere. Vi tror på, at de bedste medarbejdere tiltrækker de bedste kunder, og derfor forestiller vi os, at du har følgende profil:

 • Forstår at sætte dig ind i kundernes ønsker og behov
 • Er tillidsvækkende og god til at skabe relationer
 • Er service- og præstationsorienteret
 • Er en god holdspiller
 • Er faglig dygtig

Det er en forudsætning, at du har en bankmæssig baggrund og er i gang med, eller ved at være færdig med Akademiuddannelsen i Finansiel Rådgivning og/eller HD.

Det får du
Som kunderådgiver bliver du en del af en stærk koncern med ambitionen om at drive landets bedste bank. De seneste år har banken præsteret solide forretningsmæssige resultater og budt flere tusinde nye kunder velkommen. Og så er vi for 13. år i træk udnævnt til danskernes foretrukne bank.

Som arbejdsplads kan vi yderligere tilbyde:

 • Et uformelt miljø med højt til loftet og med 6 kompetente kolleger
 • Medindflydelse på udviklingen i en bank, der hele tiden arbejder på at skabe mere tid til kunderne
 • En bank med en høj tilgængelighed og med ambitioner om at blive mere tilgængelig over for vores kunder
 • En filial der er inde i en spændende udvikling med en stor kundetilgang
 • Konkurrencedygtig løn, bonusordning, sundhedsforsikring og mange andre medarbejdergoder
 • En arbejdsplads, hvor arbejdsglæden er i top, og hvor medarbejderne er motiveret og ser frem til at gå på arbejde 

Filialen i Ballerup - en filial med fokus på udvikling og sammenhold
Vi glæder os til at få en ny kollega på holdet, der gennem sit engagement og sine relationer kan bidrage til at forsætte den positive kundeudvikling- og tilfredshed.
 

’Vi er meget bevidste om, at vi kun kan drive en god forretning ved at have kundefokus i højsædet. Vi gør derfor meget ud af at være proaktive i vores adfærd, og byder vores kunder velkommen, som var de vores egne gæster. Dialogen er åben og ærlig, og vi prioriterer det sociale samvær og det gode humør trods en travl hverdag’ uddyber Filialdirektør Michael Nørholm Kragbæk. 

Udover det gode sociale arbejdsliv byder vi på konkurrencedygtig løn, bonusordning, sundhedsforsikring og mange andre medarbejdergoder.

Filialen er centralt beliggende på Centrumgaden 35, med kun 5. min. gang til Ballerup station og nærmeste nabo til Ballerup centret.

Nærområdet er kendetegnet ved at være et attraktivt ejerbolig- og kolonihaveområde, hvor der er gode muligheder for bæredygtig vækst.

Vil du vide mere?
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at ringe til Filialdirektør Michael Nørholm Kragbæk på tlf. 38 48 33 20 eller souschef Anne Cramer på tlf. 38 48 34 65.

 

Hvis jobbet matcher dig, glæder vi os til at modtage din ansøgning og dit CV hurtigst muligt. 

Ansøgningsfrist den 29. maj. 

Del på:

Region:

 • Region Hovedstaden

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

29-05-2022

Hjemmeside:

http://www.al-bank.dk

Kontoradresse: