Arbejdernes Landsbank illustration

AML Officer til AML - Rapportering og dokumentation

Vil du være en del af indsatsen mod hvidvask og terrorfinansiering, og har du lyst til arbejde med en række forskelligartede udviklings- og driftsopgaver? Så er du måske vores nye kollega i AML-afdelingen.

Bliv en del af en styrket indsats mod hvidvask i Arbejdernes Landsbank
Vi kan tilbyde dig et spændende job, hvor du kommer til at bidrage aktivt til bankens indsats mod hvidvask og terrorfinansiering.

Du bliver en del af et mindre team, ’Rapportering og dokumentation’, som blandt andet arbejder med udarbejdelse af risikovurdering, politikker og forretningsgange samt rapportering til direktion og bestyrelsen. Teamet refererer til AML direktør, Louise Buchter

Jobbet indebærer en stor kontaktflade internt i banken og i de øvrige koncernselskaber, AL Finans og Vestjysk Bank, hvor du sammen med kolleger i forskellige dele af organisationen er med til at finde gode løsninger på hvidvaskrelaterede problemstillinger.

Du kommer til at være ansvarlig for udarbejdelse af forskelligartet skriftligt materiale som forretningsgange og rapporteringer til bankens ledelse, så du skal være vant til at formulere dig på en måde, der tager højde for dine modtagere.

Dine ansvarsområder

 • Bidrage til udarbejdelse af risikovurdering, hvidvaskpolitik m.v.
 • Være ansvarlig for at styre forskellige hvidvaskforebyggende projekter rettet mod bankens filialer og erhvervscentre
 • Foretage kvantitative og kvalitative analyser af bankens interne hvidvaskkontroller
 • Udarbejde løbende rapportering om banken og koncernens indsats mod hvidvask til direktion og bestyrelse
 • Indgå i dialog med Compliance og Intern revision om bankens hvidvaskforebyggende indsats
 • Samarbejde med de øvrige koncernselskaber om koncernens samlede indsats mod hvidvask
 • Vedligeholde bankens nuværende AML-forretningsgange

Derudover opstår der løbende større ad-hoc opgaver, som skal prioriteres, så dine arbejdsopgaver vil veksle meget undervejs.

Du vil indgå i et professionelt team med gode udviklings- og karrieremuligheder og ikke mindst et godt arbejdsmiljø med en uformel omgangstone.

Ansvarsfuld kollega gerne med erfaring fra hvidvaskområdet
Vi lægger vægt på, at:

 • Ideelt har du indgående erfaring med hvidvaskområdet fra en bank eller anden finansiel virksomhed eller fra et advokatkontor, konsulenthus eller tilsvarende
 • Du er god til at tage ansvar for at føre ideer ud i livet og tager gerne ansvar for, at vi i fællesskab opnår resultater
 • Du kan lide at arbejde selvstændigt, men trives også med projektarbejde med deltagere fra flere forskellige afdelinger
 • Du har blik for, at ikke alle besidder samme specialistviden som du og formår at gøre din viden relevant for kolleger i filialerne og andre afdelinger i banken
 • Du har en akademisk baggrund f.eks. jurist eller er uddannet bankrådgiver med erfaring fra hvidvaskområdet
 • Du kan se fordelene ved at arbejde i en afdeling med mange forskelligartede kompetencer og baggrunde
 • Du er i stand til at sætte dig ind i kompliceret stof og kan omsætte juridiske emner til konkrete beslutninger

Du kommer til at spille en væsentlig rolle i forhold til bankens hvidvaskforebyggelse, og derfor er det væsentligt, at du forstår hvidvasklovgivningen og den rolle pengeinstitutterne spiller i den forbindelse.

Om AML-afdelingen
Bankens AML-afdelingen er opdelt i fem teams med hvert sit speciale. Du bliver en del af ”Rapportering og dokumentation”, som arbejder tæt sammen med de øvrige teams i afdelingen. I alt er vi ca. 45 medarbejdere i AML-afdelingen. Vi lægger vægt på, at vi på tværs af afdelingen har en uformel tone, som er præget af, at vi alle har et fælles ansvar for, at det skal være sjovt at gå på arbejde også i tider med travlhed.

Vi tilbyder en attraktiv arbejdsplads
Arbejdernes Landsbank har de mest engagerede medarbejdere i sektoren, og det understøtter vi på flere måder:

 • Vi prioriterer udviklingsmuligheder gennem kurser, efteruddannelse og e-learning, som løbende opdateres med relevante og spændende forløb.
 • Vi tilbyder en arbejdsplads, som er rangeret #3 ud af Danmarks 25 største pengeinstitutter målt på det bedste image som arbejdsplads i 2021 (FW Insight rapport).
 • Vi tilbyder en god pensionsordning, ekstra ferieuge, 5 omsorgsdage, ekstra ferietillæg, bonusordning samt sundheds- og tandforsikring.
 • Vi udlever vores værdier i hverdagen i form af ordentlighed, forretningsansvar, fællesskab og åbenhed. Det gælder over for medarbejdere, kunder og samfundet som helhed.

Vi ser frem til at modtage dit CV og din ansøgning senest d. 4. februar
Vi inviterer til samtaler løbende, og hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte AML direktør Louise Buchter på tlf. nr. 31 22 56 28 eller mail LOBU@al-bank.dk.

 

Del på:

Region:

 • Region Hovedstaden

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

04-02-2023

Hjemmeside:

http://www.al-bank.dk

Kontoradresse: