Arbejdernes Landsbank illustration

Intern Revisor til Arbejdernes Landsbank

Fagligt stærkt og socialt team

Som revisor i Arbejdernes Landsbank bliver du en del af en faglig stærk revisionsafdeling i en koncern med ambitionen om at drive landets bedste bank. De seneste år har banken præsteret solide forretningsmæssige resultater og budt flere tusinde nye kunder velkommen. Og så er banken for 13. år i træk udnævnt til danskernes foretrukne bank. 

Der er 9 medarbejdere på kontoret i Glostrup og 3 i Herning – alle engagerede og kompetente - og du vil komme til at arbejde i Glostrup. Der lægges vægt på en god og humørfyldt tone på kontoret og et godt fagligt og socialt fællesskab. Der er fokus på til alle tider at fastholde et højt fagligt niveau og der arbejdes løbende på at tilegne ny viden gennem kurser og sparring internt og eksternt. Teamet søger hele tiden at optimere processerne i et miljø, der understøtter din faglige og personlige udvikling. 

Koncernrevisionschefen lægger stor vægt på den enkeltes trivsel, udvikling og arbejdsmæssig balance. Travlhed og overarbejde er forventeligt omkring årsskiftet, men generelt tilbydes en anden arbejdsuge og højere grad af balance med privatlivet, end hvad der opleves, hvis du kommer fra ekstern revision. 

Du har mulighed for at blive del af bankens Interne Revision på et meget spændende tidspunkt. Som ny intern revisor vil du bidrage til at styrke udviklingen i Intern Revision, herunder det besluttede strategiske skifte over imod mere operationel revision af koncernens interne kontrolsystemer, samt etablering af koncernrevision og implementering af revisionsmæssige konsekvenser af, at banken er blevet en SIFI-bank.

 

Operationel revision af processer og interne kontroller

I 2021 overtog Arbejdernes Landsbank aktiemajoriteten i Vestjysk Bank og blev et SIFI-institut, hvilket stiller øgede krav til banken og Intern Revision. Du får derfor den vigtige rolle at styrke bankens risiko- og kontrolbaserede revision via analyse, rapportering og dialog med forretningen. 

Dine primære opgaver vil være at foretage operationelle revisioner af koncernens processer og interne kontroller herunder f.eks. kredit-, likviditets- og investeringsområdet, samt deltage i revisionen af regulatoriske områder (GDPR, MiFID, AML mv.). Opgaverne afhænger af dine kompetencer og interesseområder. 

Du forventes aktivt at bidrage til revisionerne og selvstændigt planlægge, udføre og rapportere på revisionsopgaver fra start til slut. Nogle opgaver udføres selvstændigt - andre i teams. Revisionen dækker alle koncernens forretningsområder, stabsområder og selskaber. 

Du har en bred kontaktflade og skal selv forestå kontakten til de reviderede områder, som vi betragter som vores kunder. Du får selv ansvar for at planlægge, udføre og rapportere på revisionsopgaver fra start til slut. Nogle opgaver udføres selvstændigt – andre i teams. 

 • Evner relativt hurtigt at sætte sig ind i AL, herunder at forstå niveau og behov for Intern Revision
 • Personlig evne til at levere på egne projekter og hands-on opgaver
 • Stærk og sikker i sin dialog med kolleger og stakeholders
 • Evner at arbejde i et højt tempo og levere i rette tid og i høj kvalitet

 

Afsluttende kandidat eller erfaren revisor
Der søgers en ny kollega til Intern Revision, der er på sit afsluttende år af kandidaten eller allerede færdiguddannet cand.merc.aud. og har 2-4 års praktisk erfaring indenfor revision fra Big4 og eventuelt med kendskab til intern revision. 

 • Det er en fordel, men ikke et krav, hvis du har erfaring med revision af pengeinstitutter eller øvrige finansielle virksomheder, og kender til de regulatoriske forhold i sektoren, eller dele af sektoren.
 • Din revisionsmæssige faglighed og analytiske kompetencer er høje.
 • Du er selvstændig, initiativrig og går engageret til dine opgaver.
 • Derudover er dine relationelle kompetencer væsentlige i samarbejdet med dine kollegaer i teamet og forretningen
 • Du vil selv stå for den løbende kommunikation med de reviderede områder, så det er væsentligt. at du kommunikerer de reviderede budskaber klart og præcist, både skriftligt og mundtligt
 • Generelt gode IT-kundskaber og evner hurtigt at sætte sig ind i nye systemer
 • Og meget gerne et godt humør
 • Uddannet Cand.merc.aud. eller godt på vej. 

Man skal være indstillet på en forventning om løbende efteruddannelse i banken: Minimum 20 timer om året og minimum 120 timer over 3 år.

 

Rejsedage

Ca. 5-15 dage om året 

Ansøgning

Denne stilling søges via vores eksterne samarbejdspartner. Du søger stillingen ved at benytte dette link:

https://bnri.emply.net/recruitment/vacancyAd.aspx?publishingId=261e353d-81a2-4756-8e74-49ed8c27b75c

Del på:

Region:

 • Region Hovedstaden

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Hjemmeside:

http://www.al-bank.dk

Kontoradresse: