Arbejdernes Landsbank illustration

Kunderådgiver til Østerbro

Kunne du tænke dig at blive en del af danskernes foretrukne bank? I Arbejdernes Landsbank har vi en mission om at skabe værdi for danske familier gennem finansiel rådgivning og service på et højt fagligt niveau. Vi søger derfor en kunderådgiver, som vil være med til at understøtte den gode kundeoplevelse.   

Personlig og ansvarlig rådgivning
Din vigtigste rolle som kunderådgiver er at sikre flere og endnu mere tilfredse kunder. Det gør du ved dine primære arbejdsopgaver, som bliver at: 

 • Yde personlig og ansvarlig rådgivning for din egen portefølje af privatkunder
  Du skal rådgive kunderne om daglig økonomi, bolig, forsikring og investeringer. Det kan ske både fysisk og online - bl.a. gennem bankens digitale system Salesforce. Din portefølje er tilpasset, så der er tid til hver enkelt kunde. 
 • Sikre kreditkvaliteten af din kundeportefølje
  Du sikrer, at enhver bevilling af lån kan dokumenteres via en grundig kreditværdighedsundersøgelse, og du beskriver beslutningsgrundlaget og kundestrategien.
 • Markedsføre banken i lokalområdet gennem aktiviteter og events
  Du er opsøgende i forhold til at tiltrække nye kunder og forretninger til banken. Dette kan ske via ambassadørsalg, markedsføringsmæssige aktiviteter og netværk. 
   

Bliv en del af vores team
Teamet på Østerbro består af 8 kompetente kollegaer. 

Vi har et tæt samarbejde på tværs af vores kundeenheder på Nørrebro og Østerbro, der tæller 24 kollegaer, som omgås i et stærkt socialt og fagligt miljø. I hverdagen yder vi altid en stor indsats for at rådgive i et samspil med kunden. I den forbindelse fokuserer vi på ordentlighed og ansvarlighed og vil derfor altid sætte kundens behov over et salg. 

På team-niveau opfordrer vi altid til ærlig kommunikation og feedback, så vi hele tiden udvikler og yder den bedste rådgivning. Derudover prioriterer vi socialt samvær i teamet. 

Kundeenheden er centralt beliggende på Østerbro – Nordre Frihavnsgade 74, tæt på offentlig transport (bus, metro og S-tog).

Relationsskabende rådgiver
Vi søger en kollega som:

 • Interesserer sig for kunderådgivning og er god til at skabe relationer til både kolleger og kunder.
 • Tager forretningsansvar og skaber gode forretninger for kunden via gode relationer.
 • Gennem din stilling repræsenterer du banken, og det er derfor vigtigt, at kunderne oplever dig som empatisk og imødekommende.
 • Er godt i gang med eller har bestået Akademiuddannelsen i Finansiel Rådgivning eller tilsvarende.
 • Har relevant erfaring med bl.a. kreditpolitik, boligfinansiering, investering, pension, forsikring og daglig økonomi, så du kan sikre kunderne en god rådgivning og service. 

Vi tilbyder en attraktiv arbejdsplads
Arbejdernes Landsbank har de mest engagerede medarbejdere i sektoren og det understøtter vi på flere måder: 

 • Vi prioriterer udviklingsmuligheder gennem kurser, efteruddannelse og e-learning, som løbende opdateres med relevante og spændende forløb.
 • Vi tilbyder en arbejdsplads, som er rangeret #3 ud af Danmarks 25 største pengeinstitutter målt på det bedste image som arbejdsplads i 2021 (FinansWatch Insight rapport).
 • Vi er for 14. år i træk kåret som danskernes foretrukne pengeinstitut.
 • Vi tilbyder en god pensionsordning, ekstra ferietillæg, bonusordning samt sundheds- og tandforsikring.
 • Vi udlever vores værdier i hverdagen i form af ordentlighed, forretningsansvar, fællesskab og åbenhed. Det gælder over for medarbejdere, kunder og samfundet som helhed.

Vi ser frem til at modtage dit CV og din ansøgning senest d. 5. februar

Vi holder løbende samtaler, og hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Privatkundedirektør Gitte Dia på 3848 3252, Privatkundechef Sarah Elleby på 3848 3277 eller Privatkundechef Mark Rud Jakobsen på 3848 3289.

Del på:

Region:

 • Region Hovedstaden

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

05-02-2023

Hjemmeside:

http://www.al-bank.dk

Kontoradresse: