Arbejdernes Landsbank illustration

Kunderådgiver til Rødovre / Hvidovre

Kunne du tænke dig at blive en del af danskernes foretrukne bank? I Arbejdernes Landsbank har vi en mission om at skabe værdi for danske familier gennem finansiel rådgivning og service på et højt fagligt niveau. Vi søger derfor en kunderådgiver, som vil være med til at understøtte den gode kundeoplevelse.   

Personlig og ansvarlig rådgivning
Din vigtigste rolle som kunderådgiver er at sikre flere og endnu mere tilfredse kunder. Det gør du ved dine primære arbejdsopgaver, som bliver at: 

 • Yde personlig og ansvarlig rådgivning for din egen portefølje af privatkunder
  Du skal rådgive kunderne om daglig økonomi, bolig, pension, forsikring og investeringer. Det kan ske både fysisk og online - bl.a. gennem bankens digitale system Salesforce. Din portefølje er tilpasset, så der er tid til hver enkelt kunde. 
 • Sikre kreditkvaliteten af din kundeportefølje
  Du sikrer, at enhver bevilling af lån kan dokumenteres via en grundig kreditværdighedsundersøgelse, og du beskriver beslutningsgrundlaget og kundestrategien.
 • Markedsføre banken i lokalområdet gennem aktiviteter og events
  Du er opsøgende i forhold til at tiltrække nye kunder og forretninger til banken. Dette kan ske via ambassadørsalg, markedsføringsmæssige aktiviteter og netværk. 
   

Bliv en del af vores team
Teamet i Rødovre/Hvidovre består af 17 kompetente kollegaer. 

Vi har et tæt samarbejde på tværs af vores kundeenheder i Rødovre og Hvidovre, der tæller 17 kollegaer, som omgås i et stærkt socialt og fagligt miljø. I hverdagen yder vi altid en stor indsats for at rådgive i et samspil med kunden. I den forbindelse fokuserer vi på ordentlighed og ansvarlighed. Vi vil altid sætte kundens behov over et salg.  

På team-niveau opfordrer vi altid til ærlig kommunikation og feedback, så vi hele tiden udvikler og yder den bedste rådgivning. Derudover prioriterer vi socialt samvær i teamet. 

Kundeområdet har to lokationer, som er beliggende på Tårnvej 221, 2610 Rødovre samt Hvidovrevej 85, 2650 Hvidovre. 

Dit arbejdssted er ikke bestemt endnu – men aftales nærmere ved drøftelse ved samtalen.

Relationsskabende rådgiver
Vi søger en kollega som:

 • Interesserer sig for kunderådgivning og er god til at skabe relationer til både kollegaer og kunder.
 • Tager forretningsansvar og skaber gode forretninger for kunden via gode relationer.
 • Gennem din stilling repræsenterer du banken, og det er derfor vigtigt, at kunderne oplever dig som empatisk og imødekommende.
 • Er godt i gang med eller har bestået Akademiuddannelsen i Finansiel Rådgivning eller tilsvarende.
 • Har relevant erfaring med bl.a. kreditpolitik, boligfinansiering, investering, pension, forsikring og daglig økonomi, så du kan sikre kunderne en god rådgivning og service.
 • Evt. har lyst til og mod på at åbne lidt døre ude i byen – til nye gode samarbejder samt nye kunder. 

Vi tilbyder en attraktiv arbejdsplads
Arbejdernes Landsbank har de mest engagerede medarbejdere i sektoren og det understøtter vi på flere måder: 

 • Vi prioriterer udviklingsmuligheder gennem kurser, efteruddannelse og e-learning, som løbende opdateres med relevante og spændende forløb.
 • Vi tilbyder en arbejdsplads, som er rangeret #3 ud af Danmarks 25 største pengeinstitutter målt på det bedste image som arbejdsplads i 2021 (FinansWatch Insight rapport).
 • Vi er for 14. år i træk kåret som danskernes foretrukne pengeinstitut.
 • Vi tilbyder en god pensionsordning, ekstra ferietillæg, bonusordning samt sundheds- og tandforsikring.  
 • Vi udlever vores værdier i hverdagen i form af ordentlighed, forretningsansvar, fællesskab og åbenhed. Det gælder over for medarbejdere, kunder og samfundet som helhed. 

Vi ser frem til at modtage dit CV og din ansøgning senest d. 12. februar
Hvis du vil vide mere om stillingen eller Arbejdernes Landsbank, er du velkommen til at ringe til privatkundedirektør Jonas Rauff Pedersen på telefon 38 48 33 76, Privatkundechef Mia Holm Mundeling på 38 48 34 76 eller Privatkundechef Bobby Bastian på 38 48 38 71.
 

Del på:

Region:

 • Region Hovedstaden

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

12-02-2023

Hjemmeside:

http://www.al-bank.dk

Kontoradresse: