Arbejdernes Landsbank illustration

Erhvervsrådgiver til Erhvervscenter i Odense

Brænder du for at lave forretninger, rådgive og servicere erhvervskunder. Er du udadvendt og god til at skabe relationer? Møder du kunderne i øjenhøjde og formår du at se muligheder og rådgive ’hele vejen rundt’. Så er det måske lige dig vi søger til vores Erhvervscenter Fyn – beliggende centralt i Odense.

Jobbet
Din primære opgave vil være at tiltrække, fastholde og ikke mindst udvikle engagementerne for mindre og mellemstore erhvervskunder. Rådgivning og salg overfor erhvervskunder i både egen portefølje samt nye, indenfor områderne:

 • Kreditgivning
 • Helhedsrådgivning
 • Likviditets planlægning

Du vil få ansvaret for en portefølje bestående af mindre og mellemstore erhvervskunder, fordelt på flere forskellige brancher, som du skal fastholde og rådgive indenfor alle forretningsområder. Porteføljen vil være af en størrelse som gør, at der er tid og mulighed for at være proaktiv overfor bestående kunder og ikke mindst potentielle kunder.

Det er naturligt for dig at møde kunderne ude på deres virksomhed, hvor du kan danne dig et indtryk af virksomheden, og være godt klædt på som ansvarlig rådgiver ’hele vejen rundt’ om virksomhedens finansielle ønsker, forventninger og behov.

Vores forventninger til dig
Du sidder i dag i et lignende job og er vant til at rådgive SMV erhvervskunder.

Vi tror på, at de bedste medarbejdere tiltrækker de bedste kunder. Derfor er vi på jagt efter en ny kollega med følgende profil:

 • Er relations skabende og udadvendt
  • Har erfaring med at deltage i netværk
  • Er en god kommunikator, der forstår at formidle budskaber, så kunderne forstår det
  • Er proaktiv og forretnings- og kundefokuseret
  • Har en god kreditforståelse

Det er en forudsætning, at du har en bankmæssig baggrund. Du har bestået Akademiuddannelsen i Finansiel Rådgivning (eller tilsvarende) samt en HD 2. del Finansiel Rådgivning, Finansiering eller Regnskab.

Arbejdssted og kollegaer
Erhvervscentre Fyn er et af bankens 6 erhvervscentre, og er beliggende Torvegade 3 i Odense i tilknytning til Lokal erhverv Fyn samt vores privatfilial. 

Arbejdsstedet er med udgangspunkt i beliggenheden i Odense. Du får fleksibilitet i hverdagen og mulighed for hjemmearbejde 1-2 dage om ugen evt. kombineret med arbejdsdage i en af privatfilialerne i det geografiske område vi dækker.

Vi er et team fordelt på 6 personer i Erhvervscentret og 7 personer i Lokal Erhverv. Vi er et centre som har fokus på arbejdsglæde, sammenhold, udvikling, samt ikke mindst lysten til at skabe Danmarks bedste arbejdsplads. Herudover har vi har et tæt samarbejde med privatfilialen, Boligforeningscenter og formuerådgivere, som tæller i alt 14 personer. Vi dækker hele Fyn, hvor vi har et godt samarbejde med privatfilialerne.

Vi tilbyder en attraktiv arbejdsplads
Arbejdernes Landsbank har de mest engagerede medarbejdere i sektoren og det understøtter vi på flere måder: 

 • Vi prioriterer udviklingsmuligheder gennem kurser, efteruddannelse og e-learning, som løbende opdateres med relevante og spændende forløb.
 • Vi tilbyder en arbejdsplads, som er rangeret #3 ud af Danmarks 25 største pengeinstitutter målt på det bedste image som arbejdsplads i 2021 (FinansWatch Insight rapport).
 • Vi er for 14. år i træk kåret som danskernes foretrukne pengeinstitut.
 • Vi tilbyder en god pensionsordning, ekstra ferietillæg, bonusordning samt sundheds- og tandforsikring.
 • Vi udlever vores værdier i hverdagen i form af ordentlighed, forretningsansvar, fællesskab og åbenhed. Det gælder over for medarbejdere, kunder og samfundet som helhed.

Vil du vide mere?
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at ringe til Regionsdirektør Erhverv Steen Thygesen Poulsen på tlf. 3848 3250/2492 1526 eller HR konsulent Lene Overgaard på tlf. 3848 4663.


Hvis jobbet matcher dig, glæder vi os til at modtage din ansøgning og dit CV hurtigst muligt. Der vil løbende blive afholdt samtaler. 

Ansøgningsfrist den 20. marts 2023.

Del på:

Region:

 • Region Syddanmark

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

20-03-2023

Hjemmeside:

http://www.al-bank.dk

Kontoradresse: