Vi er resultatorienterede, derfor loefter vi i flok

Lokal erhvervsrådgiver til Lokal Erhverv København

Da en af vores kollegaer har søgt og fået nye udfordringer internt i banken, søger vi en Lokal erhvervsrådgiver der er udadvendt og god til at skabe relationer. Har du lyst til, og kompetencer til at favne rådgivning indenfor et spændende kundesegment bestående af både erhverv, privat og foreninger? Så er du måske vores nye lokal erhvervsrådgiver i Lokal Erhverv København.

Jobbet
’Lokal Erhverv’ har ansvaret for at betjene og rådgive mindre erhvervskunder, lokale foreninger (med et CVR-nr.) og privatdelen af SMV-kunderne.

Du vil få din egen spændende kundeportefølje, hvor din primære opgave vil være at tiltrække, fastholde og ikke mindst udvikle engagementerne. Du vil som lokal erhvervsrådgiver yde rådgivning der afspejler, at der ofte er tæt samspil mellem virksomhedens og kundens privatøkonomi.

Du vil yde rådgivning indenfor områderne:

 • Bolig
 • Pension
 • Formueoptimering
 • Drift- og anlægsfinansiering

Du er desuden i stand til at navigere i forskellige skatteregler inden for både privat og erhverv.

Hvis du brænder mere for nogle kundesegmenter frem for andre, vil der pga. afdelingens størrelse, være mulighed for at specialisere/fokusere mere dem.

Kunderne kommer fra Indre København samt nærmeste omegnen. Du vil få en spændende hverdag, hvor du kan rådgive kunderne både via digitale og fysiske møder. Enten i erhvervscentret i København, i en af bankens filialer tæt på kunden eller fysisk ude hos kunden. Det betyder også, at der vil være stor fleksibilitet i jobbet, da du ikke kommer til at sidde fysisk i centret hver dag.

Vores forventninger til dig
Du sidder i dag i et lignende job og er vant til at rådgive både privat- og erhvervskunder og samspillet herimellem. Det er ikke et krav, at du har mange års erfaring, hvis bare du har lysten og energien til at tilegne dig denne mere viden, da det vil blive tilbudt i individuelle læringsforløb.

Vi er kort sagt på jagt efter en ny kollega med følgende profil:

 • Er relations-skabende og udadvendt
  • Er en god kommunikator, der forstår at formidle rådgivning og budskaber, så kunderne forstår det
  • Er proaktiv, forretnings- og kundefokuseret
  • Har erfaring med at yde helhedsrådgivning
  • Har en god kredit og skattemæssig forståelse

Du har relevant uddannelsesmæssig baggrund, fx en professionsbachelor i Finans, Akademiuddannelsen i Finansiel Rådgivning eller HD 2. del i Finansiering eller Finansiel Rådgivning.

Arbejdssted og kollegaer
Lokal Erhverv København er beliggende i stueetagen i panoptikon lige op af Københavns Hovedbanegård og i tæt tilknytning til Erhvervscenter København og vores privatfilial i City.
 I Erhverv København vil du i alt få 28 kollegaer i et stærkt kompetencemiljø - 9 kollegaer Erhvervscenter København og 17 kollegaer i Lokal erhverv København. 

I bygningen findes ud over de kundevendte funktioner flere af bankens stabsfunktioner, hvorfor der er fælles kantine, som er med til at skabe et godt fællesskab på tværs af afdelinger og kolleger.

Vil du vide mere?
Hvis jobbet lyder interessant, så skynd dig at sende en ansøgning – der vil løbende blive afholdt samtaler.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at ringe til Direktør for lokal erhverv København Nadja Andersen 38 48 3424.

Ansøgningsfrist er søndag den 10. december 2023.

Del på:

Region:

 • Region Hovedstaden

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

10-12-2023

Hjemmeside:

http://www.al-bank.dk

Kontoradresse: