Vi er fokuserede paa overskud, isaer menneskeligt

Kunderådgiver til Østerbro/Nørrebro

Da en af vores kunderådgivere har søgt og fået nye udfordringer i banken, søger vi en ny kollega, som kunne tænke sig at blive en del af danskernes foretrukne bank? I Arbejdernes Landsbank har vi en mission om at skabe værdi for danske familier gennem finansiel rådgivning og service på et højt fagligt niveau. Vi søger derfor en kunderådgiver, som vil være med til at understøtte den gode kundeoplevelse.   

Personlig og ansvarlig rådgivning  
Din vigtigste rolle som kunderådgiver er at sikre flere og endnu mere tilfredse kunder. Det gør du ved dine primære arbejdsopgaver, som bliver at: 

 • Yde personlig og ansvarlig rådgivning for din egen portefølje af privatkunder
  Du skal rådgive kunderne om daglig økonomi, bolig, forsikring og investeringer. Det kan ske både fysisk og online - bl.a. gennem bankens digitale system Salesforce. Din portefølje er tilpasset, så der er tid til hver enkelt kunde. 
 • Sikre kreditkvaliteten af din kundeportefølje
  Du sikrer, at enhver bevilling af lån kan dokumenteres via en grundig kreditværdighedsundersøgelse, og du beskriver beslutningsgrundlaget og kundestrategien.
 • Markedsføre banken i lokalområdet gennem aktiviteter og events
  Du er opsøgende i forhold til at tiltrække nye kunder og forretninger til banken. Dette kan ske via ambassadørsalg, markedsføringsmæssige aktiviteter og netværk. 
   

Bliv en del af vores team 
Vi søger en kunderådgiver til enten Østerbro eller Nørrebro. Da filialerne er i samme kunde område, kan du selv være med til at bestemme hvilken af de to filialer du primært vil være tilknyttet. 

Vi har et tæt samarbejde på tværs af vores kundeenhederne på Nørrebro og Østerbro, der tæller 24 kollegaer, som omgås i et stærkt socialt og fagligt miljø. I hverdagen yder vi altid en stor indsats for at rådgive i et samspil med kunden. I den forbindelse fokuserer vi på ordentlighed og ansvarlighed og vil derfor altid sætte kundens behov over et salg.  

’Vi er meget bevidste om, at vi kun kan drive en god forretning ved at have kundefokus i højsædet. Vi gør derfor meget ud af at være proaktive i vores adfærd, og byder vores kunder velkommen, som var de vores egne gæster. Dialogen er åben og ærlig, og vi prioriterer det sociale samvær og det gode humør trods en travl hverdag’ uddyber Privatkundedirektør Mathias Johansen. 

Vi er specielt kendetegnet ved en tæt og nærværende relation med kunden, hvor vi giver kvalificerede anbefalinger. Vi mener, at vi kommer frem til det bedste resultat for både kunden og banken ved at udvise forretningsansvar. På team-niveau opfordrer vi altid til ærlig kommunikation og feedback, så vi hele tiden udvikler og yder den bedste rådgivning. Derudover prioriterer vi socialt samvær i teamet. 

Kundeområde Nørrebro/Østerbro er beliggende på Nørrebrogade 50-52 og Nordre Frihavnsgade 74, tæt på offentlig transport.

Relationsskabende rådgiver
Vi søger en kollega som:

 • Interesserer sig for kunderådgivning og er god til at skabe relationer til både kolleger og kunder.
 • Tager forretningsansvar og skaber gode forretninger for kunden via gode relationer.
 • Gennem din stilling repræsenterer du banken, og det er derfor vigtigt, at kunderne oplever dig som empatisk og imødekommende.
 • Er godt i gang med eller har bestået Akademiuddannelsen i Finansiel Rådgivning eller tilsvarende.
 • Har relevant erfaring med bl.a. kreditpolitik, boligfinansiering, investering, pension, forsikring og daglig økonomi, så du kan sikre kunderne en god rådgivning og service. 

Vi tilbyder en attraktiv arbejdsplads
I Arbejdernes Landsbank bliver du del af en kultur, hvor stærke værdier som ordentlighed, fællesskab og åbenhed er i fokus. Derudover kan du se frem til at blive del af: 

 • En arbejdsplads hvor arbejdsglæden og medarbejdertilfredsheden er blandt de højeste i sektoren
 • En arbejdsplads, som er rangeret nr. 3 ud af Danmarks 25 største pengeinstitutter målt på det bedste image som arbejdsplads i 2022
 • En bank som 14 år i træk er kåret til danskernes foretrukne bank
 • En flad organisationsstruktur med hurtige beslutningsprocesser
 • En vækstorienteret organisation, hvor der er rig mulighed for at udvikle sig både fagligt og personligt 

Du får desuden en lang række medarbejdergoder, som bl.a. omfatter sundhedsforsikring, tandforsikring og ekstra ferietillæg. 

Vi ser frem til at modtage dit CV og din ansøgning senest d. 10. december

Vi holder løbende samtaler, og hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Privatkundedirektør Mathias Johansen på 3848 3394 eller Privatkundechef Mark Rud Jakobsen på 3848 3289. 

Del på:

Region:

 • Region Hovedstaden

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

10-12-2023

Hjemmeside:

http://www.al-bank.dk

Kontoradresse: