Vi er fokuserede paa overskud, isaer menneskeligt

Formuerådgiver til Odense

Brænder du for at gøre en forskel for bankens kunder. Sætter du en ære i at yde kompetent formuerådgivning. Du vil løbende opholde dig i vores filialer på Fyn og erhvervscenter i Odense for at møde kunderne der, hvor de er. Har du lyst til at blive en del af vores Formuerådgivercenter, så er det måske dig vi søger til vores formuerådgiverteam i Odense?

Jobbet:
Som formuerådgiver skal du yde kompetent formuerådgivning til bankens formuende kunder lige under Private Banking segmentet. Det betyder, at du skal yde rådgivning på tværs af skattemiljøer, virksomhed, pension, arv, frie midler, lånesammensætning og investering. Målet er, at kunden får opfyldt sine behov og får lavet et økonomisk overblik.

Du vil i samarbejde med regionens anden formuerådgiver bidrage til at udvikle forretningen i jeres region ved at indgå som sparringspartner og igangsætter i regionen. Der vil indimellem være afholdelse af morgenmøder og kundearrangementer i regionen med forskellige temaer. Du skal endvidere deltage i møder med den lokale ledelse i kundeenhederne og på regionsniveau.

Du bliver en central drivkraft i regionen, både i forhold til afholdelse af kundemøder med rådgivere og udvikling af kompetencer i kundeenheden, men også sikre synliggørelse af potentiale og bearbejdning af dette. Det vil være med til at sikre at bankens mål nås og derved bidrage til flere og mere tilfredse kunder.

Kunderne kommer fra hele Fyn, hvilket medfører en del kørsel, hvorfor der vil være krav om egen bil.

Personlig og kompetent formuerådgiver:
Vi søger en kollega som har en bankfaglig uddannelse og i dag sidder i et lignende job eller som kunderådgiver og drømmer om at blive formuerådgiver.

Herudover søger vi en:

  • Som har stor erfaring med komplekse og formuende kunder, hvor du mestrer at komme hele vejen rundt om kundens formue og økonomi.
  • Kan opstille løsninger og omsætte det på en let og forståelig måde til kunden.
  • Kan arbejde selvstændigt men samtidig være en udpræget teamspiller
  • Har gennemslagskraft og forretningsfokus
  • Er udadvendt og har let ved at skabe kontakt og opbygge gode relationer
  • Er struktureret, effektiv og overholder deadlines

Det er en fordel, hvis du har gennemført og bestået formuerådgiveruddannelsen.

Det er et krav, at du er eller bliver certificeret indenfor grønne og gule investeringsprodukter, boligkreditdirektivet og i pension IDD bilag 5.

Bliv en del af vores team
Formuerådgivning er en del af vores Forretnings & specialistteam som tæller i alt 37 faglig stærke medarbejdere med ansvar for Private Banking, Formuerådgivning, Investeringsrådgivning og Kapitalforvaltning.

I formuerådgivning er vi i alt 16 engagerede kollegaer på tværs af hele landet. I Region Fyn vil de 2 formuerådgivere have et tæt samarbejde med Private Banking afdelingen som har sit udgangspunkt fra København.

Fysisk vil I sidde i tæt tilknytning til vores Erhvervscenter i Odense, beliggende Torvegade 3, 5000 Odense C.

Vi er et specialistområde som har fokus på arbejdsglæde, sammenhold, udvikling, samt ikke mindst lysten til at skabe Danmarks bedste arbejdsplads.

Vi tilbyder en attraktiv arbejdsplads
I Arbejdernes Landsbank bliver du del af en kultur, hvor stærke værdier som ordentlighed, fællesskab og åbenhed er i fokus. Derudover kan du se frem til at blive del af:

  • En arbejdsplads hvor arbejdsglæden og medarbejdertilfredsheden er blandt de højeste i sektoren
  • En arbejdsplads, som er rangeret #3 ud af Danmarks 25 største pengeinstitutter målt på det bedste image som arbejdsplads i 2023
  • En bank som 15 år i træk er kåret til danskernes foretrukne bank
  • En flad organisationsstruktur med hurtige beslutningsprocesser
  • En vækstorienteret organisation, hvor der er rig mulighed for at udvikle sig både fagligt og personligt

Du får desuden en lang række medarbejdergoder, som bl.a. omfatter sundhedsforsikring, tandforsikring og ekstra ferietillæg.

Vi ser frem til at modtage dit CV og din ansøgning senest d. 29. maj
Vi holder løbende samtaler, og hvis du vil vide mere om stillingen eller Arbejdernes Landsbank, er du velkommen til at ringe til Chef for specialister Thor Rasmussen på 3848 4584/3036 2926.
 

Vi ser frem til at høre fra dig.

Del på:

Region:

  • Region Syddanmark

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

29-05-2024

Hjemmeside:

http://www.al-bank.dk

Kontoradresse: