Vi smoeger gerne aermerne op, men ikke for at bruge albuerne

Produktkonsulent til styrket Trade Finance funktion

Du er nysgerrig, analytisk, effektiv og tager gerne imod udfordringer og kan levere i høj kvalitet. Du har lyst til at arbejde med finansielle opgaver relateret til udlandsområdet. Er det dig - så tilbyder vi dig lige nu en unik mulighed for at blive en del af et stærkt Transaction banking-team, hvoraf 4 dygtige og engagerede kollegaer, arbejder med udenlandsk betalingsformidling, Trade Finance og andre relaterede opgaver i et uformelt miljø i forretningsudvikling  

Om jobbet
Vi søger en engageret medarbejder, der vil bidrage til at håndtere opgaver i relation til udenlandsk betalingsformidling, Trade Finance og andre relaterede opgaver, så vores kunder kan få leveret gode kundeoplevelser.

Du bliver en del af Forretningsudvikling, Transaction Banking – Udland, der er en nyoprettet enhed. Bankens erhvervsområde oplever vækst, og vi søger derfor en kollega, der bl.a. har en naturlig interesse i operationelt at håndtere og ekspedere Trade Finance forretningerne og området over for vores samarbejdspartnere og udlandet, og være med til at minimere betalingsrisici for nogle af bankens største erhvervskunder. Derudover kan der henad vejen indgå både projekt- og sagsbehandlingsmæssige opgaver i stillingen afhængig af dine kompetencer.  Det er vigtigt, at du har masser af gå-på-mod, er god til at lære og navigere i rimeligt komplekst stof samt er en holdspiller.

Vi arbejder både med selvstændige og teamorientererede opgaver. Du skal gerne have en grundlæggende forståelse for udenlandske betalinger, da det er omdrejningspunkt for en stor del af Udlandsteamets arbejde. Du vil blive inddraget i en bred pallette af opgaver, og du skal derfor gerne kunne lide at skifte mellem drifts- og udviklingsopgaver, der varierer hen over måneden. Der er en portefølje af faste driftsopgaver, der skal håndteres, og derudover indgår du i sagsbehandlings- og evt. projektopgaver af varierende karakter og omfang.

Du bliver medarbejder i Forretningsudvikling, Transaction Banking – Udland, der er ansvarlig for opgaver inden for følgende områder: 

  • Behandle Trade Finance transaktioner som remburser, udenlandske garantier og dokumentinkasso over for samarbejdspartnere og udlandet.
  • Deltage i udvikling og implementering af nuværende og fremadrettede reguleringer i det finansielle marked inden for betalingsområdet. Det kræver indsigt i de forskellige betalingssystemer, løsninger og at banken overholder relevant lovgivning. Være med til at definere, udvikle og teste forskellige løsninger – f.eks. i relation til bankens IT-leverandør (BEC).
  • Skrive og vedligeholde forretningsgange og arbejdsbeskrivelser samt andre dokumenter. Udarbejde og ajourføre dokumentation, så vi sikrer overholdelse af internationale regler og standarder.
  • Behandle opgaver i relation til korrespondentbanker og RMA-modparter; herunder inputgiver til KYC samt beregne og afregne indtægter og omkostninger vedrørende finansielle modparter.
  • Bearbejdning af større datamængder til rapportering og analyse.
  • Løbende optimere og forbedre interne processer for at øge effektiviteten og reducere risici, herunder bl.a. implementering af nye systemer, processer, lovgivning og arbejdsgange.
  • Løse fast tilbagevendende opgaver af forskellig karakter i relation til udlandsområdet og administration af udlandsrelaterede produkter. 

Hvem er du
Vi forestiller os, at du har en uddannelse og praktisk relevant erfaring inden for den finansielle sektor. Du har allerede erfaring med opgaver inden for udlandsområdet.

  • Du har en struktureret, analytisk og selvstændig tilgang til dine opgaver og vægter fagligheden højt.
  • Du har gode samarbejdsevner og kan formidle komplekse emner på en enkel og overskuelig måde i både skrift og tale. Dine gode kommunikationsevner vil bl.a. komme i spil, når du samarbejder med kolleger med forskellig baggrund og erfaring.
  • Du motiveres af at lære nyt og blive udfordret i dagligdagen. Som person er du nysgerrig og du har en positiv tilgang til opgaverne.
  • Du kan tale og skrive flydende dansk og engelsk.
  • Du er god til Word og Excel.
  • Du kan sætte dig ind i rimeligt komplekst stof og være med til at optimere eksisterende processer og arbejdsgange. Du skal have flair for at optimere og implementere sagsbehandlingsopgaver og projekter.
  • Det er en fordel - men ikke et krav – hvis du har kendskab til BECs systemer samt SWIFT og betalingssystemer som EBA og TARGET samt Trade Finance området. 

Hvem er vi 
Du vil blive en del af Forretningsudvikling med godt 70 fagligt stærke og engagerede kollegaer, der holder til i Glostrup – kun 3 minutters gang fra Glostrup station – indtil vores nye hovedkontor er bygget færdigt i Sluseholmen. Vi favner ud over Transaction banking også disciplinerne: Formuepleje, Finansiering, Daglig Bank, Procesoptimering, Digitale Kanaler og Strategi & Transformation. Vi lægger vægt på samarbejde, værdiskabelse, og gode udviklingsmuligheder både fagligt og personligt. 

Vi tilbyder en attraktiv arbejdsplads
I Arbejdernes Landsbank bliver du del af en kultur, hvor stærke værdier som ordentlighed, fællesskab og åbenhed er i fokus. Derudover kan du se frem til at blive del af:

  • En arbejdsplads hvor arbejdsglæden og medarbejdertilfredsheden er blandt de højeste i sektoren
  • En arbejdsplads, som er rangeret #3 ud af Danmarks 25 største pengeinstitutter målt på det bedste image som arbejdsplads i 2023
  • En bank som 15 år i træk er kåret til danskernes foretrukne bank
  • En flad organisationsstruktur med hurtige beslutningsprocesser
  • En vækstorienteret organisation, hvor der er rig mulighed for at udvikle sig både fagligt og personligt

Du får desuden en lang række medarbejdergoder, som omfatter kantine, god pensionsordning, ekstra ferieuge, 5 omsorgsdage, ekstra ferietillæg, sundheds- og tandforsikring. 

Vil du vide mere
Hvis du ønsker at vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Chef for Transaction Banking Kasper Selch Larsen på e-mail: KASL@al-bank.dk eller Fagansvarlig Brian Skjærbæk Rasmussen på telefon 3848 4511/e-mail BSR@al-bank.dk. 

 

Hvis jobbet matcher dig, glæder vi os til at modtage dit CV hurtigst muligt - ansøgningsfristen er torsdag den 19. september. Der vil løbende blive holdt samtaler med relevante kandidater, så tøv ikke med at sende din ansøgning.  

Del på:

Region:

  • Region Hovedstaden

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

19-09-2024

Hjemmeside:

http://www.al-bank.dk

I AL har vi mulighed for at give vores kunder opmærksomhed. Her er stor tilfredshed og stolthed hos medarbejderne, som smitter af på vores dialog med kunderne. Det er dejligt at opleve en bank, der sætter pris på de mange medarbejdere, der i dagligdagen gør en forskel for kunderne.

Trine Broustbo, Kunderådgiver, Taastrup

I AL er kunderne og deres behov i højsædet, og banken er tydeligt drevet af en udefra-ind betragtning. Vi strækker os langt for at give kunderne den bedste oplevelse, og vores kunder er ikke blot et nummer, men rigtige mennesker, som vi lytter til og har en oprigtig interesse i at hjælpe på bedst mulige måde.

Jakob Lynge, Privatkundedirektør i Kundeområde Odense

Der er en årsag til, at AL er kåret som danskernes foretrukne bank flere år i træk og ligger højest i landet for tilfredse medarbejdere.

Jannie Petersen, Privatkundedirektør i Kundeområde Amager/Kastrup/Kongelundsvej

Vi har meget loyale kunder, der værdsætter rådgivningen og vores nærvær. Det er fedt at opleve.

Trine Broustbo, Kunderådgiver, Taastrup

Jeg har fået en meget åben og varm modtagelse i filialen og af hele banken. Det er tydeligt at mærke, at jeg er kommet til en bank, hvor man er stolt over sin arbejdsplads og de sunde værdier, som banken står for.

Jakob Lynge, Privatkundedirektør i Kundeområde Dalum/Hunderup/Odense

AL var ikke i min radar som potentiel arbejdsplads, men hvor er jeg glad for virksomheden. Det er kulturen, ledelsen, deres nærvær, medarbejderfokus, generelle ageren og værdier - også ift. kunden.

Jannie Petersen, Privatkundedirektør i Kundeområde Amager/Kastrup/Kongelundsvej

Hvorfor vil du anbefale Arbejdernes Landsbank som arbejdsplads?

Hvordan er Arbejdernes Landsbank som arbejdsplads?

Hvordan var din start i Arbejdernes Landsbank?

Arbejdernes Landsbank som arbejdsplads

Vores DNA

I Arbejdernes Landsbank arbejder vi i fællesskab på tværs af organisationen for at sikre, at vores kunder får en god kundeoplevelse.

Læs mere

Udvikling

I Arbejdernes Landsbank tror vi, at kompetente og motiverede medarbejdere skaber fremdrift.


Læs mere

Karriereveje

I Arbejdernes Landsbank er dine karriereveje og udviklingsmuligheder synlige og er med til at understøtte den enkeltes udvikling og arbejdsglæde.

Læs mere

Personalepolitik

I Arbejdernes Landsbank har vi vores egen overenskomst med HK. Det betyder dog ikke, at vores overenskomst er helt anderledes end på det øvrige finansområde.

Læs mere