Arbejdernes Landsbank

Erfaren boligkonsulent til Forretningsudvikling

Brænder du for finansiering af private ejendomme og har du særlige interesser i Andelsboligområdet? Så er det måske dig, der er vores nye medarbejder i Forretningsudvikling

Du bliver en del at et team med fagligt stærke medarbejdere, hvor vi arbejder i krydsfeltet mellem forretning, produktudvikling, regulering og IT. Du skal medvirke til at vedligeholde og udvikle produkter, værditilbud, dataopgaver, salgsmuligheder og rådgivningsbudskaber indenfor hele boligområdet.

Finansiering af ejendomme et centralt element for at drive bank, så vi kan realisere vores ambition om flere og mere tilfredse kunder. Derfor søger vi en erfaren boligkonsulent, der skal medvirket til at understøtte vores filialer og udvikle boligområdet. 

Dine primære arbejdsområder:

  • Medvirke til at produkter og services udvikles og vedligeholdes indenfor boligområdet.
  • Understøttelse af filialenheder indenfor boligrelaterede områder
  • Undervisning af elever og rådgivere
  • Webinarer og events for kunder
  • Proaktivitet mod kunder
  • Support af kollegaer (2. level)
  • Data relaterede opgaver f.eks. analyse af data, sikre data til andre enheder, samkøring af data fra forskellige udtrækskilder
  • Implementere og dokumentere lovgivning og regler indenfor boligområdet
  • Overvågning af værdiansættelser af aktiver på privatområdet herunder kontrolmiljøer og optimering af samarbejde med Fælles Vurdering (Totalkredit) 

Finansuddannet og erfaring indenfor andelsbolig og ejerbolig

Vi forventer, at du har en relevant finansiel uddannelse og har mindst 5 års erfaring indenfor boligområdet – gerne med særlig interesse og kompetence indenfor Andelsbolig og med en analytisk tilgang. Det er en fordel, hvis du har erfaring med enten værdiansættelse af ejendomme eller bæredygtighed på det finansielle område, ligesom det er en fordel at have kendskab til BEC’s systemer

Du har en bred forretningsforståelse, herunder evne til at tænke nyt og innovativt. Som person er du teamplayer og sætter en ære i god kommunikation med kollegaer og samarbejdspartnere. Du evner at samarbejde bredt på tværs af forskellige fagligheder og interesser, ligesom du ikke er bleg for selv at gå i arbejdstøjet.

Du vil blive en del af et team, som er drivkraften bag løbende udvikling, opdatering og vedligeholdelse af bankens produktudbud både forretningsmæssigt og fagligt indenfor boligområdet. Du skal medvirke til at sikre at kontrolmiljøer vedrørende produkter, services og værdiansættelse af ejendomme, er tilstrækkelige. 

Fagligt stærkt og socialt team

I Forretningsudvikling er vi cirka 80 fagligt stærke og engageret medarbejdere og holder til i Glostrup – kun 3 minutters gang fra Glostrup station – indtil vores nye hovedkontor er bygget færdigt i Sluseholmen. Vi lægger vægt på et stærkt samarbejde, værdiskabelse, og i et godt socialt miljø.

Du vil blive ansat i afdelingen Finansiering, hvor du får 7 kollegaer som er specialiseret indenfor finansiering og produktforvaltning, og hvor der er stort fokus på tilfredse kunder og kollegaer.

Vi tilbyder en attraktiv arbejdsplads
I Arbejdernes Landsbank bliver du del af en kultur, hvor stærke værdier som ordentlighed, fællesskab og åbenhed er i fokus. Derudover kan du se frem til at blive del af:
 

  • En arbejdsplads hvor arbejdsglæden og medarbejdertilfredsheden er blandt de højeste i sektoren
  • En arbejdsplads, som er rangeret #3 ud af Danmarks 25 største pengeinstitutter målt på det bedste image som arbejdsplads i 2022
  • En bank som 15 år i træk er kåret til danskernes foretrukne bank
  • En flad organisationsstruktur med hurtige beslutningsprocesser
  • En vækstorienteret organisation, hvor der er rig mulighed for at udvikle sig både fagligt og personligt gennem kurser, efteruddannelse og e-learning, som løbende opdateres med relevante og spændende forløb 

Du får desuden en lang række medarbejdergoder, som bl.a. omfatter sundhedsforsikring, tandforsikring og ekstra ferietillæg.

Vi ser frem til at modtage dit CV og din ansøgning senest d. 19. september

Hvis jobbet lyder interessant, så skynd dig at sende en ansøgning – der vil løbende blive afholdt samtaler.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at ringe til chef for Finansiering Asger Friis Pedersen på tlf. nr. 38 48 43 08.

Vi ser frem til at høre fra dig senest d. 19. september

Vi vil løbende gennemgå ansøgninger og håber derfor vi hører fra dig snarest muligt. Du behøver kun at sende et CV, men skriv gerne et par linjer om hvorfor du søger jobbet. For at sikre en fair rekrutteringsproces, bedes du undlade at vedhæfte billede og oplysning om alder.

 

Vil vide mere om stillingen eller Forretningsudvikling, er du velkommen til at kontakte chef for Finansiering Asger Friis Pedersen på tlf. nr. 38 48 43 08 eller afp@al-bank.dk

Del på:

Region:

  • Region Hovedstaden

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

19-09-2024

Hjemmeside:

http://www.al-bank.dk

I AL har vi mulighed for at give vores kunder opmærksomhed. Her er stor tilfredshed og stolthed hos medarbejderne, som smitter af på vores dialog med kunderne. Det er dejligt at opleve en bank, der sætter pris på de mange medarbejdere, der i dagligdagen gør en forskel for kunderne.

Trine Broustbo, Kunderådgiver, Taastrup

I AL er kunderne og deres behov i højsædet, og banken er tydeligt drevet af en udefra-ind betragtning. Vi strækker os langt for at give kunderne den bedste oplevelse, og vores kunder er ikke blot et nummer, men rigtige mennesker, som vi lytter til og har en oprigtig interesse i at hjælpe på bedst mulige måde.

Jakob Lynge, Privatkundedirektør i Kundeområde Odense

Der er en årsag til, at AL er kåret som danskernes foretrukne bank flere år i træk og ligger højest i landet for tilfredse medarbejdere.

Jannie Petersen, Privatkundedirektør i Kundeområde Amager/Kastrup/Kongelundsvej

Vi har meget loyale kunder, der værdsætter rådgivningen og vores nærvær. Det er fedt at opleve.

Trine Broustbo, Kunderådgiver, Taastrup

Jeg har fået en meget åben og varm modtagelse i filialen og af hele banken. Det er tydeligt at mærke, at jeg er kommet til en bank, hvor man er stolt over sin arbejdsplads og de sunde værdier, som banken står for.

Jakob Lynge, Privatkundedirektør i Kundeområde Dalum/Hunderup/Odense

AL var ikke i min radar som potentiel arbejdsplads, men hvor er jeg glad for virksomheden. Det er kulturen, ledelsen, deres nærvær, medarbejderfokus, generelle ageren og værdier - også ift. kunden.

Jannie Petersen, Privatkundedirektør i Kundeområde Amager/Kastrup/Kongelundsvej

Hvorfor vil du anbefale Arbejdernes Landsbank som arbejdsplads?

Hvordan er Arbejdernes Landsbank som arbejdsplads?

Hvordan var din start i Arbejdernes Landsbank?

Arbejdernes Landsbank som arbejdsplads

Vores DNA

I Arbejdernes Landsbank arbejder vi i fællesskab på tværs af organisationen for at sikre, at vores kunder får en god kundeoplevelse.

Læs mere

Udvikling

I Arbejdernes Landsbank tror vi, at kompetente og motiverede medarbejdere skaber fremdrift.


Læs mere

Karriereveje

I Arbejdernes Landsbank er dine karriereveje og udviklingsmuligheder synlige og er med til at understøtte den enkeltes udvikling og arbejdsglæde.

Læs mere

Personalepolitik

I Arbejdernes Landsbank har vi vores egen overenskomst med HK. Det betyder dog ikke, at vores overenskomst er helt anderledes end på det øvrige finansområde.

Læs mere