Vi smoeger gerne aermerne op, men ikke for at bruge albuerne

IT Security Controller til IT Sikkerhed og beredskab

Vi søger en ildsjæl inden for IT-sikkerhed, der vil bidrage til, at danskerens foretrukne bank for 15. år i træk fortsat kan give vores kunder den bedste oplevelse, fordi vi løbende udvikler, implementerer og kontrollerer IT-sikkerhedsforanstaltninger.   

Jobbet  
Du vil blive en del af bankens IT-sikkerheds og beredskabs afdeling, som er et område i kontinuerlig udvikling. Derfor vil der også være gode muligheder for at du kan bidrage til udviklingen af teamets kompetencer og processer. Der er ligeledes gode muligheder for at du kan udvikle dine egne faglige kompetencer igennem bl.a. certificeringer og efteruddannelse. 

Teamet har ansvaret for den operationelle del af bankens IT Sikkerhed og IT-beredskab, hvilket bl.a. indebærer, at vi skal sikre, at bankens IT-sikkerhedspolitik bliver korrekt implementeret, eksekveret og kontrolleret.  

Vi har stort fokus på styring af bankens største outsourcing aftaler, primært aftaler med BEC Financial Technologies og Microsoft. Du vil også skulle bidrage til at sikre at banken efterlever de interne og eksterne krav, der stilles til IT Sikkerhed og IT-beredskab.  

Dine arbejdsopgaver er forskelligartede og indebærer bl.a.: 

  • Gennemførelse af Buisiness impact analyser, med tilhørende dokumentation. 
  • Identificering, vurdering, behandling, overvågning og rapportering af IT-risici 
  • IT-sikkerhedshændelses- og problemhåndtering 
  • Compliance i form af afdækning, implementering og efterlevelse af nye krav. 
  • Rapportering til Bankens direktion og komitéer.  

Din profil 
Vi forestiller os, at du har en god forståelse for begreber og processer inden for IT-Sikkerhed, Business continuity management og IT-risikostyring. Vi søger en kandidat, som har en relevant uddannelse fra universitetet eller en professionshøjskole samt 4- 6 års erfaring indenfor enten IT-Sikkerhed, IT-risikostyring eller Business continuity management. Det er en fordel men ikke et krav, at du er IT-uddannet. Ligesom det også er en fordel, hvis du har kendskab til eller praktisk erfaring med at implementere ISO 2700X, NIS/NIS2 eller DORA. 

Vi forventer, at du har gode kommunikative færdigheder og kan formidle og have en åben dialog om afdelingens kerneområder med både bankfaglige kollegaer og bankens samarbejdspartnere, når vi løbende følger op på og hjælper resten af organisationen med at efterleve eksterne og interne regler og krav. Det er et krav, at du behersker dansk og engelsk i både skrift og tale. 

Dig som person 
Du skal være omstillingsparat og trives i et arbejdsmiljø i løbende forandring. I afdelingen har vi en stor berøringsflade med kollegaer på tværs af organisationen. Derfor er det vigtigt, at du trives i en sådan rolle. 

Vi lægger ligeledes vægt på at du kan tage ansvar og arbejde selvstændigt og skabe struktur i hverdagen for dig selv og i samarbejde med dine kollegaer. 

Du er en teamspiller, der forstår at trække på din faglighed, så denne bringes videre til både teamet og banken, samt at du ønsker løbende at udbygge din viden og færdigheder. Du er i stand til at følge processer og aftalte forløb, men kan samtidig påpege forbedringer, hvor det observeres.   

IT Sikkerhed og beredskab 

Afdelingen, IT Sikkerhed og beredskab er sammen med afdelingerne Workplace, Cloud & platform, og Udvikling og automatisering ansvarlig for en sikker og stabil IT-leverance til hele koncernen.  Bankens IT-område beskæftiger 29 medarbejdere og er centralt beliggende i Glostrup. I 2025 flytter afdelingen til det nyopførte AL-hus ved Sluseholmen 2, 2450 København. 

Attraktiv arbejdsplads 
I Arbejdernes Landsbank bliver du del af en kultur, hvor stærke værdier som ordentlighed, fællesskab og åbenhed er i fokus. Derudover kan du se frem til at blive del af: 

  • en arbejdsplads hvor arbejdsglæden og medarbejdertilfredsheden er blandt de højeste i sektoren 
  • en arbejdsplads, som er rangeret #3 ud af Danmarks 25 største pengeinstitutter målt på det bedste image som arbejdsplads i 2023 
  • en bank som 15 år i træk er kåret til danskernes foretrukne bank 
  • en flad organisationsstruktur med hurtige beslutningsprocesser 
  • en vækstorienteret organisation, hvor der er rig mulighed for at udvikle sig både fagligt og personligt  

Du får desuden en lang række medarbejdergoder, som omfatter kantine, god pensionsordning, ekstra ferieuge, 5 omsorgsdage, ekstra ferietillæg, sundheds- og tandforsikring.  

Vil du vide mere? 
Vi vil løbende gennemgå ansøgninger og håber derfor vi hører fra dig snarest muligt. Du behøver kun at sende et CV, men skriv gerne et par linjer om hvorfor du søger jobbet. For at sikre en fair rekrutteringsproces, bedes du undlade at vedhæfte billede og oplysning om alder.   

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte IT Sikkerheds- og Beredskabs Chef, Bernhard Franzpötter på tlf.: 21 57 97 93 eller bef@al-bank.dk. Vi holder løbende ansættelsessamtaler. 

Vi glæder os til at høre fra dig - ansøgningsfristen er den 22.oktober og ansættelse snarest muligt. 

Del på:

Region:

  • Region Hovedstaden

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

22-10-2024

Hjemmeside:

http://www.al-bank.dk

I AL har vi mulighed for at give vores kunder opmærksomhed. Her er stor tilfredshed og stolthed hos medarbejderne, som smitter af på vores dialog med kunderne. Det er dejligt at opleve en bank, der sætter pris på de mange medarbejdere, der i dagligdagen gør en forskel for kunderne.

Trine Broustbo, Kunderådgiver, Taastrup

I AL er kunderne og deres behov i højsædet, og banken er tydeligt drevet af en udefra-ind betragtning. Vi strækker os langt for at give kunderne den bedste oplevelse, og vores kunder er ikke blot et nummer, men rigtige mennesker, som vi lytter til og har en oprigtig interesse i at hjælpe på bedst mulige måde.

Jakob Lynge, Privatkundedirektør i Kundeområde Odense

Der er en årsag til, at AL er kåret som danskernes foretrukne bank flere år i træk og ligger højest i landet for tilfredse medarbejdere.

Jannie Petersen, Privatkundedirektør i Kundeområde Amager/Kastrup/Kongelundsvej

Vi har meget loyale kunder, der værdsætter rådgivningen og vores nærvær. Det er fedt at opleve.

Trine Broustbo, Kunderådgiver, Taastrup

Jeg har fået en meget åben og varm modtagelse i filialen og af hele banken. Det er tydeligt at mærke, at jeg er kommet til en bank, hvor man er stolt over sin arbejdsplads og de sunde værdier, som banken står for.

Jakob Lynge, Privatkundedirektør i Kundeområde Dalum/Hunderup/Odense

AL var ikke i min radar som potentiel arbejdsplads, men hvor er jeg glad for virksomheden. Det er kulturen, ledelsen, deres nærvær, medarbejderfokus, generelle ageren og værdier - også ift. kunden.

Jannie Petersen, Privatkundedirektør i Kundeområde Amager/Kastrup/Kongelundsvej

Hvorfor vil du anbefale Arbejdernes Landsbank som arbejdsplads?

Hvordan er Arbejdernes Landsbank som arbejdsplads?

Hvordan var din start i Arbejdernes Landsbank?

Arbejdernes Landsbank som arbejdsplads

Vores DNA

I Arbejdernes Landsbank arbejder vi i fællesskab på tværs af organisationen for at sikre, at vores kunder får en god kundeoplevelse.

Læs mere

Udvikling

I Arbejdernes Landsbank tror vi, at kompetente og motiverede medarbejdere skaber fremdrift.


Læs mere

Karriereveje

I Arbejdernes Landsbank er dine karriereveje og udviklingsmuligheder synlige og er med til at understøtte den enkeltes udvikling og arbejdsglæde.

Læs mere

Personalepolitik

I Arbejdernes Landsbank har vi vores egen overenskomst med HK. Det betyder dog ikke, at vores overenskomst er helt anderledes end på det øvrige finansområde.

Læs mere