Vi er resultatorienterede, derfor loefter vi i flok

Finanselev til Hvidovre

Bliv finanselev i Arbejdernes Landsbank til august 2025, men start allerede nu som kunderådgiver service. Vi søger en finanselev, der ved, at god rådgivning handler om mere end penge, og hvor du bliver klædt på til at rådgive hele vejen rundt.

Kunderådgiver service (i perioden fra nu og frem til august 2025)
Som kunderådgiver service er du det første kontaktpunkt til bankens kunder, og du vil via personlig og ansvarlig rådgivning servicere kunderne.

Du vil tage imod nye kunder, hvor du skal vurdere kunden og opfange købssignaler samt henvise kunderne til kunderådgiveren, når det er nødvendigt.

Som frontperson er du sammen med dine kolleger ansvarlig for servicering af automater og betjening ved skranken. Du vil f.eks. yde service og rådgivning i forbindelse med:

  • Selvbetjeningssystemer og betalingskort
  • Oprettelse af kundeengagementer/indlånskonti
  • Mindre låne- og kreditbehov

Finanselev fra august 2025
Med en elevplads hos Arbejdernes Landsbank tager du det næste skridt i din karriere. Du vælger en finansuddannelse på 2 år, hvor tiden flyver af sted. Uddannelsen byder på en spændende tid fuld af udfordringer og succesoplevelser. Vores holdning er, at din uddannelse skal ligne den virkelige verden så meget som muligt. 

For at give dig den bedste uddannelse, har vi skræddersyet et uddannelsesforløb, som giver dig indsigt i vores produkter, systemer og holdninger i forhold til kunderådgivning. Denne uddannelse forløber via Finanssektorens Uddannelsescenter. For at den teoretiske del ikke står alene, sikrer vi, at teori og praksis hænger sammen, og udarbejder personlige kompetencemål og uddannelsesplaner for dig, så vi sammen sikrer, at de redskaber du lærer på skolebænken bruges i din hverdag.

I perioden vil du opleve en bred vifte af opgaver, f.eks.:

  • Kundebetjening
  • Vejledning og salg af bankens produkter
  • Rådgivning om finansiering af fast ejendom, lån, forsikring, pension & investering

Du vil være tilknyttet en mentor i din filial under hele uddannelsen, og der vil være rig mulighed for at netværke og sparre med andre elever og finanstrainees i banken.

Om dig
Som finanselev i Arbejdernes Landsbank lægger vi vægt på, at du:

  • har en nærværende personlighed og en god menneskelig forståelse
  • er selvstændig men forstår at arbejde i et team
  • er service- og præstationsorienteret
  • sætter dig ambitiøse og realistiske mål og har viljen og energien til at nå dem
  • har afsluttet eller afslutter sommeren 2024 en relevant uddannelse med et godt resultat – HHX, STX, HTX, HF, HG (hvis adgangsgivende til finans) eller EUX.

Bliv en del af vores team
Du bliver en del af vores kundeområde Rødovre/Hvidovre hvor der sidder henholdsvis 7 medarbejdere i Hvidovre og 12 medarbejdere i Rødovre. Vi har et tæt samarbejde på tværs af kundeområdet, som omgås i et stærkt socialt og fagligt miljø. I hverdagen yder vi altid en stor indsats for at rådgive i et samspil med kunden. I den forbindelse fokuserer vi på ordentlighed og ansvarlighed og vil derfor altid sætte kundens behov over et salg. 
 

’Vi glæder os til at få en finanselev på holdet, der gennem sit drive og gåpåmod kan være med til fortsat at påvirke afdelingen i en positiv retning i samarbejde med kollegaerne. Vi går langt for vores kunder og bringer hver enkelt kunde i fokus, for at give dem den bedst mulige rådgivning. Vi er et team med en åben og ærlig tone, og prioriter det sociale samvær og godt humør højt, selvom vi har travltuddyber Privatkundedirektør Jonas Rauff Pedersen. 

Vi er specielt kendetegnet ved en tæt og nærværende relation med kunden, hvor vi giver kvalificerede anbefalinger. Vi mener, at vi kommer frem til det bedste resultat for både kunden og banken ved at udvise forretningsansvar.

Kundeområde Rødovre/Hvidovre er beliggende på hhv. Hvidovrevej 85, 2650 Hvidovre og Tårnvej 221, 2610 Rødovre og– tæt på offentlig transport.

Vi tilbyder en attraktiv arbejdsplads
I Arbejdernes Landsbank bliver du del af en kultur, hvor stærke værdier som ordentlighed, fællesskab og åbenhed er i fokus. Derudover kan du se frem til at blive del af: 

  • En arbejdsplads hvor arbejdsglæden og medarbejdertilfredsheden er blandt de højeste i sektoren
  • En arbejdsplads, som er rangeret #3 ud af Danmarks 25 største pengeinstitutter målt på det bedste image som arbejdsplads i 2023
  • En bank som 15 år i træk er kåret til danskernes foretrukne bank
  • En flad organisationsstruktur med hurtige beslutningsprocesser
  • En vækstorienteret organisation, hvor der er rig mulighed for at udvikle sig både fagligt og personligt 

Du får desuden en lang række medarbejdergoder, som bl.a. omfatter sundhedsforsikring, tandforsikring og ekstra ferietillæg. 

Vi ser frem til at modtage dit CV og din ansøgning senest d. 24. oktober 2024
Vi holder løbende samtaler, og hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Privatkundedirektør Jonas Rauff Pedersen på 3848 3376, Privatkundechef Bobby Bastian 3848 3871 eller Privatkundechef Mia Holm Mundeling 3848 3476. 

Læs mere på www.al-bank.dk/finanselev.

Del på:

Region:

  • Region Hovedstaden

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

24-10-2024

Hjemmeside:

http://www.al-bank.dk

I AL har vi mulighed for at give vores kunder opmærksomhed. Her er stor tilfredshed og stolthed hos medarbejderne, som smitter af på vores dialog med kunderne. Det er dejligt at opleve en bank, der sætter pris på de mange medarbejdere, der i dagligdagen gør en forskel for kunderne.

Trine Broustbo, Kunderådgiver, Taastrup

I AL er kunderne og deres behov i højsædet, og banken er tydeligt drevet af en udefra-ind betragtning. Vi strækker os langt for at give kunderne den bedste oplevelse, og vores kunder er ikke blot et nummer, men rigtige mennesker, som vi lytter til og har en oprigtig interesse i at hjælpe på bedst mulige måde.

Jakob Lynge, Privatkundedirektør i Kundeområde Odense

Der er en årsag til, at AL er kåret som danskernes foretrukne bank flere år i træk og ligger højest i landet for tilfredse medarbejdere.

Jannie Petersen, Privatkundedirektør i Kundeområde Amager/Kastrup/Kongelundsvej

Vi har meget loyale kunder, der værdsætter rådgivningen og vores nærvær. Det er fedt at opleve.

Trine Broustbo, Kunderådgiver, Taastrup

Jeg har fået en meget åben og varm modtagelse i filialen og af hele banken. Det er tydeligt at mærke, at jeg er kommet til en bank, hvor man er stolt over sin arbejdsplads og de sunde værdier, som banken står for.

Jakob Lynge, Privatkundedirektør i Kundeområde Dalum/Hunderup/Odense

AL var ikke i min radar som potentiel arbejdsplads, men hvor er jeg glad for virksomheden. Det er kulturen, ledelsen, deres nærvær, medarbejderfokus, generelle ageren og værdier - også ift. kunden.

Jannie Petersen, Privatkundedirektør i Kundeområde Amager/Kastrup/Kongelundsvej

Hvorfor vil du anbefale Arbejdernes Landsbank som arbejdsplads?

Hvordan er Arbejdernes Landsbank som arbejdsplads?

Hvordan var din start i Arbejdernes Landsbank?

Arbejdernes Landsbank som arbejdsplads

Vores DNA

I Arbejdernes Landsbank arbejder vi i fællesskab på tværs af organisationen for at sikre, at vores kunder får en god kundeoplevelse.

Læs mere

Udvikling

I Arbejdernes Landsbank tror vi, at kompetente og motiverede medarbejdere skaber fremdrift.


Læs mere

Karriereveje

I Arbejdernes Landsbank er dine karriereveje og udviklingsmuligheder synlige og er med til at understøtte den enkeltes udvikling og arbejdsglæde.

Læs mere

Personalepolitik

I Arbejdernes Landsbank har vi vores egen overenskomst med HK. Det betyder dog ikke, at vores overenskomst er helt anderledes end på det øvrige finansområde.

Læs mere