Arbejdernes Landsbank

Kunderådgiver til filialen i City

Brænder du for at lave forretninger, rådgive og servicere privatkunder? Er tilfredse og loyale kunder dit varemærke? Trives du med at dagen i dag ikke lignede i går og bestemt ikke kommer til at ligne i morgen så velkommen til filialen i City.

Det bliver dit job
I City bliver du del af et stærkt team på 21 personer. Du får fra start tildelt din egen portefølje af privatkunder, som du skal rådgive om alt lige fra boligfinansiering og pension til investering og daglig økonomi. Porteføljen er tilpasset størrelsesmæssigt, så der også er plads til at tage nye kunder. Dine primære arbejdsopgaver vil være at:

  • Rådgive og sparre med eksisterende og nye kunder
  • Være med til at markedsføre filialen i lokalområdet via forskellige aktiviteter og events
  • Lave diverse beregninger på bl.a. lån 

Filialen er beliggende på Vesterbrogade 5 kun få minutters gang fra Hovedbanegården.

Hvem er du?
Du har en bankmæssig baggrund og er godt i gang med eller har bestået Akademiuddannelsen i Finansiel Rådgivning eller tilsvarende. Du har erfaring med bl.a. kreditpolitik, boligfinansiering, pension, forsikring, investering og daglig økonomi. Derudover lægger vi vægt på, at du: 

  • Er proaktiv, udadvendt og god til at skabe relationer
  • Ser det som en spændende mulighed at være med til at pleje og udvikle din egen kundeportefølje
  • Kan sætte dig ind i kundernes ønsker og behov og komme hele vejen rundt om deres økonomi

Hvem er vi?
Filialen i City har de seneste år opnået stærke forretningsmæssige resultater og budt velkommen til rigtig mange nye kunder, hvoraf langt de fleste er privatkunder. Filialen har en stærk markedsposition og er kendt for at være en engageret og aktiv medspiller i lokalområdet.

Vores dagligdag foregår med en åben og ærlig dialog, hvor vi arbejder tæt sammen. Vi dyrker det det gode humør i en travl hverdag. Vi oplever ofte, at vores kunder og samarbejdspartnere bemærker og værdsætter den gode stemning, når de træder ind i filialen”, udtaler privatkundechef Gitte Nørgaard Petersen.

Det bliver du en del af
I Arbejdernes Landsbank bliver du del af en kultur, hvor stærke værdier som ansvarlighed, nærvær og enkelthed er i fokus. Derudover kan du se frem til at blive del af:

  • En arbejdsplads hvor arbejdsglæden og medarbejdertilfredsheden er blandt de højeste i sektoren
  • En bank som 9 år i træk er kåret til danskernes foretrukne bank
  • En flad organisationsstruktur med hurtige beslutningsprocesser
  • En vækstorienteret organisation, hvor der er rig mulighed for at udvikle sig både fagligt og personligt 

Du får desuden en lang række medarbejdergoder, som bl.a. omfatter sundhedsforsikring, tandforsikring, ekstra ferietillæg, attraktiv bonusordning og mulighed for at gøre brug af forskellige rabataftaler.

Vil du vide mere?
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at ringe til afdelingsdirektør Bo Mellerkær Larsen på tlf. nr. 38 48 32 01 eller privatkundechef Gitte Nørgaard Petersen på tlf. 38 48 32 05. 

Ansøgningsfrist 8. november

Del på:

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Heltid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

08-11-2018

Hjemmeside:

http://www.al-bank.dk

Kontoradresse: