Arbejdernes Landsbank

Praktikant finansøkonom til filialen i Svendborg

Vi er danskernes foretrukne bank for 9. år i træk, og har fokus på parathed og nærvær og vil til enhver tid have kunden i centrum. Har du lyst til at møde kunderne i øjenhøjde og har du lyst til at rådgive ’hele vejen rundt’? - så er det måske dig vi sidder og venter på!

Er du i gang med Finansøkonomstudiet, og har du lyst til et praktikophold med et spændende indblik i bankverdenen? Ønsker du sparring i forbindelse med dit speciale? Og ønsker du at komme i betragtning til et udfordrende rådgiverjob efter praktikopholdet?

... Så har vi måske lige det, du går og drømmer om. 

Fra januar 2019 søger vi en praktikant til vores filial i Svendborg.

Du vil blive en del af et team på i alt 6 engagerede medarbejdere, hvor der er et uformelt miljø med højt til loftet, og hvor der lægges vægt på god trivsel.
” Vi glæder os til at få en ny kollega på holdet, der gennem sit engagement og sine relationer kan bidrage til at forsætte den positive kundeudvikling- og tilfredshed. Vi arbejder som et team ud fra tesen, det skal være hårdt men hyggeligt” udtaler filialdirektør Nicki Christiansen

Filialen er beliggende Voldgade 16, 5700 Svendborg.

Kontakt os
Hvis du vil vide mere om stillingen eller Arbejdernes Landsbank, er du velkommen til at ringe til filialdirektør Nicki Christiansen på tlf. 3848 3875 eller HR partner Lene Overgaard på tlf. 3848 4663.

Hvis jobbet matcher dig, så send din ansøgning, dit CV og relevante eksamenskarakterer hurtigst muligt – og senest 31. oktober 2018.

Du kan læse mere om Arbejdernes Landsbank og det at være praktikant i Arbejdernes Landsbank på AL-bank.dk.

Del på:

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Heltid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

31-10-2018

Hjemmeside:

http://www.al-bank.dk

Kontoradresse: