Arbejdernes Landsbank

Kunderådgiver til filialen i Silkeborg

Vi får rigtig mange nye kunder, og vi søger derfor en rådgiver, som brænder for at rådgive og servicere privatkunder, og sikre, at de får den rådgivning der præcis matcher deres behov. Vi er danskernes foretrukne bank for 10. år i træk, og det kan vi kun være, fordi vi har de bedste engagerede medarbejdere.

Det bliver dit job
Du bliver en del af et stærkt team på 12 personer, og du får fra start tildelt din egen portefølje af primært privatkunder, som du skal rådgive om alt lige fra boligfinansiering og pension til investering til daglig økonomi. Porteføljen er tilpasset størrelsesmæssigt, så der også er plads til at tage nye kunder. Dine primære arbejdsopgaver vil være at:

  • Yde helhedsrådgivning til nye og eksisterende kunder
  • Være med til at markedsføre banken i lokalområdet via forskellige aktiviteter og events
  • Medvirke til den daglige ekspedition af filialens mange kunder via telefon, beskeder mv.

Hvem er du?
Du har en bankmæssig baggrund og har bestået Akademiuddannelsen i Finansiel Rådgivning eller tilsvarende. Du har erfaring med bl.a. kreditpolitik, boligfinansiering, pension, forsikring, investering og daglig økonomi. Derudover lægger vi vægt på, at du: 

  • Er proaktiv, udadvendt og god til at skabe relationer
  • Ser det som en spændende mulighed at være med til at pleje og udvikle din egen kundeportefølje
  • Kan sætte dig ind i kundernes ønsker og behov og komme hele vejen rundt om deres økonomi

Hvem er vi?
Filialen i Silkeborg opnår stærke forretningsmæssige resultater og har budt velkommen til rigtig mange nye kunder. Filialen har en stærk markedsposition og er kendt for at være en engageret og aktiv medspiller i lokalområdet.

Filialen er beliggende i hjertet af Silkeborg, Tværgade 7, 8600 Silkeborg.

”Vi glæder os til at få en ny kollega på holdet, der gennem sit engagement og sine relationer kan bidrage til at forsætte den positive kundeudvikling- og tilfredshed. Vi tilbyder en arbejdsplads med højt til loftet, gode udviklingsmuligheder og masser af godt humør – også selvom der er travlt”, uddyber filialdirektør Torben Andersen.

Det bliver du en del af
I Arbejdernes Landsbank bliver du del af en kultur, hvor stærke værdier som ansvarlighed, nærvær og enkelthed er i fokus. Derudover kan du se frem til at blive del af:

  • En arbejdsplads hvor arbejdsglæden og medarbejdertilfredsheden er blandt de højeste i sektoren
  • En bank som 10 år i træk er kåret til danskernes foretrukne bank
  • En flad organisationsstruktur med hurtige beslutningsprocesser
  • En vækstorienteret organisation, hvor der er rig mulighed for at udvikle sig både fagligt og personligt

Du får desuden en lang række medarbejdergoder, som bl.a. omfatter sundhedsforsikring, tandforsikring, ekstra ferietillæg, attraktiv bonusordning og mulighed for at gøre brug af forskellige rabataftaler.

Vil du vide mere?
Hvis du vil vide mere om banken, er du velkommen til at ringe til Filialdirektør Torben Andersen tlf. 38 48 36 00 eller HR konsulent Karina H. Jepsen på tlf. 38 48 46 55.

Ansøgningsfristen er søndag den 8. september 2019. Vi holder løbende samtaler.

Del på:

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Heltid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

08-09-2019

Hjemmeside:

http://www.al-bank.dk

Kontoradresse: