Arbejdernes Landsbank

Senior AML officer eller AML Officer til AML Udvikling

Vil du være en del af indsatsen mod hvidvask og terrorfinansiering, og har du lyst til at med en blanding af udviklings- og driftsopgaver? Så er du måske vores nye kollega i AML Udvikling. 

Jobbet
Vi kan tilbyde dig et dynamisk job i 1. linje med stor indflydelse på bankens foranstaltninger for at modvirke at blive misbrugt til terrorfinansiering, hvidvask og brud på finansielle sanktioner.
 

Du får reference til chefen for AML Udvikling, som har direkte reference til bankens hvidvaskansvarlige. 

Du vil indgå i et professionelt team med gode udviklings- og karrieremuligheder og ikke mindst et godt arbejdsmiljø med en uformel omgangstone. 

Jobbet indebærer en stor kontaktflade internt i Arbejdernes Landsbank, hvor du både vil opleve at deltage i udviklingsprojekter der er igangsat af bankens udviklingsafdeling og opgaver, der løses sammen med andre stabe f.eks. kreditafdelingen. 

Dine opgaver vil være at: 

  • Vedligeholde bankens nuværende AML-forretningsgang og udvikle/skrive en helt ny AML-forretningsgang
  • Indgå i interne udviklingsprojekter i Arbejdernes Landsbank, hvor der behov for at sikre, at AML-krav bliver opfyldt / indarbejdet i relevante processer f.eks. i forbindelse med udvikling af et nyt produkt eller serviceydelse eller betjeningskoncept
  • Være faglig ansvarlig for FATCA/CRS
  • Sparre og besvare spørgsmål fra kolleger i filialer og stabe vedrørende KYC (CDD og ODD) og FATCA/CRS 

Din person
Vi lægger vægt på, at: 

  • Ideelt har du erfaring på hvidvaskområdet fra en bank, alternativt har du erfaring som forretningsudvikler i en udviklingsafdeling i en bank, hvor du har snuset til AML og nu gerne vil tilegne dig AML som et nyt fagområde
  • Du kan lide at arbejde selvstændigt, men trives også med projektarbejde med deltagere fra flere forskellige afdelinger.
  • Du har kendskab til FATCA/CRS eller har lyst til at få en kompetence indenfor området
  • Du kan se fordelene ved at arbejde i en afdeling med mange forskelligartede kompetencer og baggrunde
  • Du hurtigt kan sætte dig ind i komplekse problemstillinger og analyser 

AML Udvikling
AML Udvikling har pt ca. 9 medarbejdere, der arbejder med udviklingsopgaver relateret til AML internt i Arbejdernes Landsbank og eksternt via samarbejdet i BEC Financial Technologies, der udvikler systemer på AML-området til Arbejdernes Landsbank og BECs medlemsbanker.
 

Afdelingen har høj faglighed og uformel tone, så også i de travle perioder formår vi at have det sjovt og hjælpe hinanden. 

Afdelingen er beliggende i Panoptikonbygningen, Banegårdspladsen 1 – lige overfor Tivoli og 2 minutters gang fra Københavns Hovedbanegård. 

Vil du vide mere?
Hvis du vil vide mere om stillingen eller AML, er du velkommen til at kontakte chef for AML Udvikling, Peter Waagstein Juhl på tlf. nr. 38 48 44 49 eller HR-partner Lene Overgaard på tlf. nr. 38 48 46 63.

Ansøgningsfristen er den 20. juni 2021.

Del på:

Region:

  • Region Hovedstaden

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

20-06-2021

Hjemmeside:

http://www.al-bank.dk

Kontoradresse: