Tilfredse kunder er vores maal, derfor loefter vi i flok

Erhvervsrådgiver til Erhvervscenter København

Brænder du for at lave forretninger, rådgive og servicere erhvervskunder. Er du udadvendt og god til at skabe relationer? Møder du kunderne i øjenhøjde og formår du at se muligheder og rådgive ’hele vejen rundt’. Så er det måske lige dig vi søger til vores Erhvervscenter København.

Jobbet
Din primære opgave vil være at tiltrække, fastholde og ikke mindst udvikle engagementerne for mindre, mellemstore og store erhvervskunder. Rådgivning og salg overfor erhvervskunder i både egen portefølje samt nye, indenfor områderne:

 • Kreditgivning
 • Helhedsrådgivning
 • Likviditets planlægning

Du vil få ansvaret for en portefølje bestående af mindre, mellemstore og store erhvervskunder, fordelt på flere forskellige brancher, som du skal fastholde og rådgive indenfor alle forretningsområder. Porteføljen vil være af en størrelse som gør, at der er tid og mulighed for at være proaktiv overfor bestående kunder og ikke mindst potentielle kunder.

Det er naturligt for dig at møde kunderne ude på deres virksomhed, hvor du kan danne dig et indtryk af virksomheden, og være godt klædt på som ansvarlig rådgiver ’hele vejen rundt’ om virksomhedens finansielle ønsker, forventninger og behov.

Vores forventninger til dig
Du sidder i dag i et lignende job og er vant til at rådgive SMV erhvervskunder.

Vi tror på, at de bedste medarbejdere tiltrækker de bedste kunder. Derfor er vi på jagt efter en ny kollega med følgende profil:

 • Er relations skabende og udadvendtHar erfaring med at deltage i netværk
 • Er en god kommunikator, der forstår at formidle budskaber, så kunderne forstår det
 • Er proaktiv og forretnings- og kundefokuseret
 • Har en god kreditforståelse

Det er en forudsætning, at du har en bankmæssig baggrund. Du har bestået Akademiuddannelsen i Finansiel Rådgivning (eller tilsvarende) samt en HD 2. del Finansiel Rådgivning, Finansiering eller Regnskab.

Arbejdssted og kollegaer
Erhvervscenter København er et af bankens 6 erhvervscentre, og er beliggende Vesterbrogade 5(panoptikonbygningen) – lige ved siden af Københavns Hovedbanegård. 

Når vi er fuldtallige, er vi et team på i alt 27 personer, 9 personer i Erhvervscentret og 19 personer i Lokal Erhverv. Udover erhvervsteamet er der mulighed for at trække på specialister indenfor Private Banking, investering, formuerådgivning, leasing, factoring og boligforeninger som også sidder i Panoptikonbygningen.

”Vi glæder os til at få en ny kollega på holdet, der gennem sit engagement og sine relationer kan bidrage til at forsætte den positive kundeudvikling- og tilfredshed. Vores dagligdag foregår med en åben og ærlig dialog, hvor vi arbejder tæt sammen. Vi dyrker det sociale samvær og det gode humør i en travl hverdag” udtaler Erhvervscenterdirektør Bo Mellerkær Larsen.

Vi tilbyder en attraktiv arbejdsplads
I Arbejdernes Landsbank bliver du del af en kultur, hvor stærke værdier som ordentlighed, fællesskab og åbenhed er i fokus. Derudover kan du se frem til at blive del af:

 • En arbejdsplads hvor arbejdsglæden og medarbejdertilfredsheden er blandt de højeste i sektoren
 • En bank som 14 år i træk er kåret til danskernes foretrukne bank
 • En flad organisationsstruktur med hurtige beslutningsprocesser
 • En vækstorienteret organisation, hvor der er rig mulighed for at udvikle sig både fagligt og personligt

Du får desuden en lang række medarbejdergoder, som bl.a. omfatter sundhedsforsikring, tandforsikring og ekstra ferietillæg.

Vil du vide mere?
Hvis jobbet lyder interessant, så skynd dig at sende en ansøgning – der vil løbende blive afholdt samtaler.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at ringe til Regionsdirektør Erhverv Bo Mellerkær Larsen på tlf. 3838 3201 / 20157417 eller HR partner Lene Overgaard på tlf. 3848 4663.

Ansøgningsfrist 4. juni.

Del på:

Region:

 • Region Hovedstaden

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

04-06-2023

Yderligere oplysninger fås hos:

Lene Overgaard

Telefon: +45 38484663

Hjemmeside:

http://www.al-bank.dk

Kontoradresse: