Vi er resultatorienterede, derfor loefter vi i flok

Lokal erhvervsrådgiver til Lokal erhverv Sjælland

Er du udadvendt og god til at skabe relationer? Har du lyst til, og kompetencer til at favne rådgivning indenfor et spændende kundesegment bestående af både erhverv, privat og foreninger? Så er du måske vores nye lokal erhvervsrådgiver i Lokal Erhverv Øst – beliggende i Glostrup.

Jobbet
’Lokal Erhverv’ har ansvaret for at betjene og rådgive mindre erhvervskunder, lokale foreninger (med et CVR-nr.) og privatdelen af SMV-kunderne.

Du vil få din egen spændende kundeportefølje af privat og erhvervskunder, hvor din primære opgave vil være at tiltrække, fastholde og ikke mindst udvikle engagementerne. Du vil som lokal erhvervsrådgiver yde rådgivning der afspejler, at der ofte er tæt samspil mellem virksomhedens og kundens privatøkonomi.

Du vil yde rådgivning indenfor områderne:

  • Bolig
  • Pension
  • Formueoptimering
  • Drift- og anlægsfinansiering

Du er desuden i stand til at navigere i forskellige skatteregler inden for både privat og erhverv.

Hvis du brænder mere for nogle kundesegmenter frem for andre, vil der pga. afdelingens størrelse, være mulighed for at specialisere/fokusere mere dem.

Porteføljen vil være af en størrelse, så der er tid og mulighed for at være proaktiv overfor både bestående kunder og potentielle kunder.

Kunderne i centret kommer fra hele Sjælland (undtagen fra indre København). Du vil få en spændende hverdag, hvor du kan rådgive kunderne både via digitale og fysiske møder. Enten i erhvervscentret i Glostrup, i en af bankens filialer tæt på kunden eller fysisk ude hos kunden. Det betyder også, at der vil være stor fleksibilitet i jobbet, og at du ikke behøver komme fra Glostrup eller omegn, da du ikke kommer til at sidde fysisk i Glostrup hver dag.

Vores forventninger til dig
Du sidder i dag i et lignende job og er vant til at rådgive både privat- og erhvervskunder og samspillet herimellem. Det er ikke et krav, at du har mange års erfaring, hvis bare du har lysten og energien til at tilegne dig denne mere viden, da det vil blive tilbudt i individuelle læringsforløb.

Vi er kort sagt på jagt efter en ny kollega med følgende profil:

  • Er relations-skabende og udadvendtEr en god kommunikator, der forstår at formidle rådgivning og budskaber, så kunderne forstår det
  • Er proaktiv, forretnings- og kundefokuseret
  • Har erfaring med at yde helhedsrådgivning
  • Har en god kredit og skattemæssig forståelse

Du har relevant uddannelsesmæssig baggrund, fx en professionsbachelor i Finans, Akademiuddannelsen i Finansiel Rådgivning eller HD 2. del i Finansiering eller Finansiel Rådgivning.


Arbejdssted og kollegaer
Lokal Erhverv Øst er beliggende i vores store bygning i Glostrup i tilknytning til Erhvervscenter Øst.

I Erhverv Øst vil du i alt få 31 kollegaer i et stærkt kompetencemiljø(11 kollegaer  Erhvervscenter Øst og 20 kolleger i Lokal erhverv Øst), hvoraf de fleste rådgivere er rekrutteret internt fra bankens privat-filialer. Andre vil lige som dig komme til fra andre pengeinstitutter.

I Glostrup sidder også bankens store IT-afdeling og andre stabsfunktioner. Der er fælles kantine, som er med til at skabe et godt fællesskab på tværs af afdelinger og kolleger

Vil du vide mere?
Hvis jobbet lyder interessant, så skynd dig at sende en ansøgning – der vil løbende blive afholdt samtaler.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at ringe til Jeanette Florin, direktør for Lokal erhverv Øst på 38 48 33 50 eller Erhvervskundechef Michael Dahl Jensen på 38 48 33 30.

Ansøgningsfrist er søndag den 4. juni.

Del på:

Region:

  • Region Hovedstaden

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

04-06-2023

Yderligere oplysninger fås hos:

Lene Overgaard

Telefon: +45 38484663

Hjemmeside:

http://www.al-bank.dk

Kontoradresse: