Vi er resultatorienterede, derfor loefter vi i flok

Erfaren Change Manager til Forretningsudvikling

Brænder du for at hjælpe med at skabe strategiske forandringer i en organisation og en sektor, der står overfor store forandringer? Så er det måske dig, der er vores nye Change Manager i en dynamisk forretningsudviklingsenhed.

Forandring, transformation & implementering
Arbejdernes Landsbank er en bank på en spændende rejse. Vi har været Danskernes fortrukne bank 14 år i træk, og vil gøre alt for at beholde denne position i en fremtid af forandring og voksende forventninger fra vores kunder. Eksekvering af strategiske projekter er afgørende for, at vi som bank kan realisere vores ambitioner. Derfor søger vi en erfaren Change Manager, der får ansvaret for at sikre at vores organisatoriske og strategiske projekter skaber reelle og varige forandringer.

Som Change Manager har du en vigtig rolle i at støtte projektledere, styregrupper og direktionen i de forandringer vores strategiske projekter indebærer og den forandringsrejse vores medarbejdere er på. Dit ansvar er at fokusere på menneskets side af forandring, hvilket involverer at støtte og ruste organisationen til at acceptere forandring i forretningsprocesser, systemer og teknologi, roller, organisationsstrukturer med mere.

Du får en tværgående rolle i Forretningsudvikling, hvor du bliver en del af Strategi & Transformations teamet.

Dine primære arbejdsområder vil være:

 • Identificer relevante interessenter og samarbejde med projektledere i at opbygge relationer
 • Planlægge/designe/facilitere involvering og kommunikation på tværs af organisationen
 • Udarbejde kommunikationsmaterialer
 • Facilitere samarbejdet og transparens på tværs af projekter og initiativer
 • Fokus på det menneskelige aspekt af forandringer
 • Støtte ledelsen og medarbejdere med adfærdsændringer
 • Udarbejde undervisningsmaterialer mm. i tæt samarbejde med projektledere på de store projekter 

En erfaren Change Manager med en stærk værktøjskasse
Vi forventer, at du har en relevant videregående uddannelse og mindst 5 års dokumenteret erfaring med at lede forandringer af en vis kompleksitet. Vi forventer, at du selvstændigt og proaktivt har rådgivet både ledere, medarbejdere og projektledere i forandringer fra start til slut – og på tværs af organisationen. Du mestrer forandringsledelsesværktøjskassen, som eksempelvis ADKAR, og er fortrolig med at udarbejde præsentationer, beslutningsoplæg, undervisningsmaterialer, gå-hjem møder m.v. Desuden har du erfaring med at drive forandringer, og forstår betydningen af at arbejde med kultur i en organisation, der er i forandring.

Det er en fordel, hvis du har erfaring fra den finansielle sektor eller med finansielle løsninger/services, ligesom det er en fordel, hvis du har erfaring med digitale processer, agile udvikling og projektledelse samt coaching i virksomheder. Vi forventer ydermere, at du har godt kendskab og erfaring med forskellige implementeringsmodeller.

Som person er det afgørende at du har naturlig eksekveringskraft og er tilpas i rollen som leder af et projekt og en forandring. Du skal evne til at motivere og guide projektdeltagerne og interessenter frem mod ét fælles mål. Du vægter samarbejde bredt på tværs af forskellige fagligheder og interesser højt, ligesom du ikke er bleg for selv at gå i arbejdstøjet, når situationen kræver det.

Fagligt stærkt og socialt team
I Forretningsudvikling er vi cirka 70 fagligt stærke og engageret medarbejdere og holder til i Glostrup – kun 3 minutters gang fra Glostrup station – indtil vores nye hovedkontor er bygget færdigt i Sluseholmen. Vi lægger vægt på et stærkt samarbejde, værdiskabelse, og et godt socialt miljø. Du bliver del af Strategi & Transformationsteamet sammen med 10 ambitiøse kollegaer.

Vi tilbyder en attraktiv arbejdsplads
I Arbejdernes Landsbank bliver du del af en kultur, hvor stærke værdier som ordentlighed, fællesskab og åbenhed er i fokus. Derudover kan du se frem til at blive del af:

 • En arbejdsplads hvor arbejdsglæden og medarbejdertilfredsheden er blandt de højeste i sektoren
 • En arbejdsplads, som er rangeret #3 ud af Danmarks 25 største pengeinstitutter målt på det bedste image som arbejdsplads i 2022
 • En bank som 14 år i træk er kåret til danskernes foretrukne bank
 • En flad organisationsstruktur med hurtige beslutningsprocesser
 • En vækstorienteret organisation, hvor der er rig mulighed for at udvikle sig både fagligt og personligt 

Du får desuden en lang række medarbejdergoder, som bl.a. omfatter sundhedsforsikring, tandforsikring og ekstra ferietillæg.

Vi ser frem til at modtage dit CV og din ansøgning senest d. 11. juni
Vi inviterer til samtaler løbende, og hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at chef for Strategi & Transformation Kasper Sonnichsen på e-mail kaso@al-bank.dk.

 

Del på:

Region:

 • Region Hovedstaden

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

11-06-2023

Yderligere oplysninger fås hos:

Martin Wonsild Bastrup

Telefon: +45 38484667

Hjemmeside:

http://www.al-bank.dk

Kontoradresse: