Tilfredse kunder er vores maal, derfor loefter vi i flok

Erfaren strategisk projektleder til Forretningsudvikling

Brænder du for at drive strategiske og forretningskritiske projekter i en organisation og sektor, der står overfor store forandringer? Så er det måske dig, der er vores nye strategisk projektleder i en dynamisk forretningsudviklingsenhed.

Projektledelse, transformationsprogrammer, implementeringer og bred kontaktflade
Arbejdernes Landsbank er en bank på en spændende rejse. Vi har været Danskernes fortrukne bank 14 år i træk, og vil gøre alt for at beholde denne position i en fremtid af forandring og voksende forventninger fra vores kunder. Eksekvering af strategiske projekter er afgørende for, at vi som bank kan realisere vores ambitioner. Derfor søger vi en erfaren projektleder, der får ansvaret for at lede ét eller flere større strategiske projekter i banken.

Som projektleder bliver du en central drivkraft i at sikre en effektiv implementering af bankens største tværgående projekter. Du får ansvaret for at scope og drive projekterne inden for de tidsmæssige-, økonomisk- og ressourcemæssige rammer samt at sikre at alle interessenter føler sig involveret og velorienteret. Projekternes karakter kan være systemiske, produktmæssige og særligt kundeorienterede.

Du får en tværgående rolle i Forretningsudvikling og bliver en del af Strategi & Transformations teamet.

Dine primære arbejdsområder vil være:

 • Det daglige ansvar for et eller flere strategiske projekter, herundersikre involvering af relevante funktioner, samt sikre gennemsigtighed til projektejer, styregruppe, projektgruppe m.v. så de får de bedste beslutningsgrundlag for fremtidens bank
 • Løbende koordinering på tværs af projektet, herunder sparring med delprojektledere og/eller projektdeltagere
 • Rapportering til styregruppe eller bankens direktion
 • Opfølgning på projektmålsætninger, og fokus på gevinstrealisering
 • Sparring med øvrige strategiske projektledere så vi sammen udvikler projektmodellen og -værktøjskassen 

En erfaren projektleder med en stærk værktøjskasse
Vi forventer, at du har en relevant videregående uddannelse og mindst 5 års dokumenteret erfaring med at lede store projekter med en vis kompleksitet. Vi forventer, at du selvstændigt har drevet projekterne fra start til slut. Du mestrer projektværktøjskassen og er fortrolig med at udarbejde præsentationer, beslutningsoplæg, statusrapporteringer m.v. Desuden har du erfaring med at drive forandringer, og forstår betydningen af at arbejde med kultur i en organisation, der er i forandring.

Det er en fordel, hvis du har erfaring fra den finansielle sektor eller med finansielle løsninger/services, ligesom det er en fordel, hvis du har erfaring med digitale processer, agile udvikling og projektledelse samt forandringsledelse. Vi forventer ydermere at du har godt kendskab og erfaring med forskellige implementeringsmodeller.

Som person er det afgørende at du har naturlig eksekveringskraft og er tilpas i rollen som leder af projektet. Du skal evne til at motivere og guide projektdeltagerne og interessenter frem mod ét fælles mål. Du vægter   samarbejde bredt på tværs af forskellige fagligheder og interesser højt, ligesom du ikke er bleg for selv at gå i arbejdstøjet, når situationen kræver det.

Fagligt stærkt og socialt team
I Forretningsudvikling er vi cirka 70 fagligt stærke og engageret medarbejdere og holder til i Glostrup – kun 3 minutters gang fra Glostrup station – indtil vores nye hovedkontor er bygget færdigt i Sluseholmen. Vi lægger vægt på et stærkt samarbejde, værdiskabelse, og et godt socialt miljø. Du bliver del af Strategi & Transformationsteamet sammen med 10 ambitiøse kollegaer.

Vi tilbyder en attraktiv arbejdsplads
I Arbejdernes Landsbank bliver du del af en kultur, hvor stærke værdier som ordentlighed, fællesskab og åbenhed er i fokus. Derudover kan du se frem til at blive del af:

 • En arbejdsplads hvor arbejdsglæden og medarbejdertilfredsheden er blandt de højeste i sektoren
 • En arbejdsplads, som er rangeret #3 ud af Danmarks 25 største pengeinstitutter målt på det bedste image som arbejdsplads i 2022
 • En bank som 14 år i træk er kåret til danskernes foretrukne bank
 • En flad organisationsstruktur med hurtige beslutningsprocesser
 • En vækstorienteret organisation, hvor der er rig mulighed for at udvikle sig både fagligt og personligt 

 

Du får desuden en lang række medarbejdergoder, som bl.a. omfatter sundhedsforsikring, tandforsikring og ekstra ferietillæg.

Vi ser frem til at modtage dit CV og din ansøgning senest d. 11. juni
Vi inviterer til samtaler løbende, og hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at chef for Strategi & Transformation Kasper Sonnichsen på e-mail kaso@al-bank.dk

Del på:

Region:

 • Region Hovedstaden

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

11-06-2023

Yderligere oplysninger fås hos:

Martin Wonsild Bastrup

Telefon: +45 38484667

Hjemmeside:

http://www.al-bank.dk

Kontoradresse: