Vi er fokuserede paa overskud, isaer menneskeligt

Erfaren Implementeringskonsulent til Forretningsudvikling

Bliver du motiveret af at støtte på tværs af projekter på strategisk niveau i en organisation og sektor, der står overfor store forandringer? Så er det måske dig, der er vores nye Implementeringskonsulent i en dynamisk forretningsudviklingsenhed.

Forandringer, transformation, implementeringer og bred kontaktflade
Arbejdernes Landsbank er en bank på en spændende rejse. Vi har været Danskernes fortrukne bank 14 år i træk, og vil gøre alt for at beholde denne position i en fremtid af forandring og voksende forventninger fra vores kunder. Vi har flere strategiske projekter der er afgørende for, at vi som bank kan realisere vores ambitioner. Derfor søger vi en erfaren Implementeringskonsulent, der får ansvaret for at sikre koordinering på tværs og lede overgangen fra projekt til drift.

Som Implementeringskonsulent skal du sikre at processer understøtter forandringen, at medarbejdere/kunder/ledelse er klar til nye/ændrede arbejdsgange i tæt samarbejde med projektledere og Change Managere, samt kvalitetssikre leverancernes implementering i organisationen. Som Implementeringskonsulent har du en vigtig rolle i at støtte projektledere, styregrupper, direktion og modne forretningen til at modtage nye produkter, processer og forandringer så smidigt som muligt.

Du får en tværgående rolle i Forretningsudvikling og bliver en del af Strategi & Transformations teamet.

Dine primære arbejdsområder vil være:

 • Prioritere leverancer på tværs af projekter og initiativer, for at sikre den bedste implementering med fokus på forretning og medarbejdere
 • Koordinering af implementering på tværs af projekter og initiativer
 • Planlægge/designe/facilitere involvering og kommunikation på tværs af organisationen
 • Udarbejde kommunikationsmaterialer
 • Facilitere samarbejdet og transparens på tværs af projekter og initiativer
 • Støtte både ledelsen og medarbejdere til adfærdsændringer og forberede dem til nye/ændrede løsninger, processer og arbejdsgange
 • Udvikle bankens implementeringsmetode og kompetencer 

En erfaren Implementeringskonsulent med en stærk værktøjskasse
Vi forventer, at du har en relevant videregående uddannelse og mindst 5 års dokumenteret erfaring med at lede forandringer af en vis kompleksitet. Vi forventer at du selvstændigt og proaktivt har rådgivet både ledere, medarbejdere og projektledere i forandringer fra start til slut – og på tværs af organisationen. Du mestrer værktøjskassen, både indenfor projektledelse og forandringsledelse, som eksempelvis ADKAR, og er fortrolig med at udarbejde præsentationer, beslutningsoplæg, undervisningsmaterialer, gå-hjem møder m.v. Desuden har du erfaring med at implementere og drive forandringer, og forstår betydningen af at arbejde med kultur i en organisation, der er i forandring.

Det er en fordel, hvis du har erfaring fra den finansielle sektor eller med finansielle løsninger/services, ligesom det er en fordel, hvis du har erfaring med digitale processer, agile udvikling og projektledelse samt coaching i virksomheder. Vi forventer ydermere at du har godt kendskab og erfaring med forskellige implementeringsmodeller.

Som person er det afgørende at du har naturlig eksekveringskraft og er tilpas i rollen på tværs af organisationen. Du skal evne til at motivere og guide interessenter frem mod ét fælles mål. Du vægter  samarbejde bredt på tværs af forskellige fagligheder og interesser højt, ligesom du ikke er bleg for selv at gå i arbejdstøjet, når situationen kræver det.

Fagligt stærkt og socialt team
I Forretningsudvikling er vi cirka 70 fagligt stærke og engageret medarbejdere og holder til i Glostrup – kun 3 minutters gang fra Glostrup station – indtil vores nye hovedkontor er bygget færdigt i Sluseholmen. Vi lægger vægt på et stærkt samarbejde, værdiskabelse, og et godt socialt miljø. Du bliver del af Strategi & Transformationsteamet sammen med 10 ambitiøse kollegaer.

Vi tilbyder en attraktiv arbejdsplads
I Arbejdernes Landsbank bliver du del af en kultur, hvor stærke værdier som ordentlighed, fællesskab og åbenhed er i fokus. Derudover kan du se frem til at blive del af:

 • En arbejdsplads hvor arbejdsglæden og medarbejdertilfredsheden er blandt de højeste i sektoren
 • En arbejdsplads, som er rangeret #3 ud af Danmarks 25 største pengeinstitutter målt på det bedste image som arbejdsplads i 2022
 • En bank som 14 år i træk er kåret til danskernes foretrukne bank
 • En flad organisationsstruktur med hurtige beslutningsprocesser
 • En vækstorienteret organisation, hvor der er rig mulighed for at udvikle sig både fagligt og personligt 

Du får desuden en lang række medarbejdergoder, som bl.a. omfatter sundhedsforsikring, tandforsikring og ekstra ferietillæg

Vi ser frem til at modtage dit CV og din ansøgning senest d. 11. juni
Vi inviterer til samtaler løbende, og hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at chef for Strategi & Transformation Kasper Sonnichsen på e-mail kaso@al-bank.dk. 

Del på:

Region:

 • Region Hovedstaden

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

11-06-2023

Yderligere oplysninger fås hos:

Martin Wonsild Bastrup

Telefon: +45 38484667

Hjemmeside:

http://www.al-bank.dk

Kontoradresse: