Vi smoeger gerne aermerne op, men ikke for at bruge albuerne

React frontend udvikler

Vil du være med til at udvikle og vedligeholde løsninger til danskernes foretrukne pengeinstitut? Motiveres du af udfordrende opgaver, og har du lyst til at lære nyt og måske endda lære dine kollegaer noget? Så er du måske den udvikler, vi søger til teamet IT Udvikling og automatisering i Glostrup. 

Jobbet
Du bliver en del af et mindre udviklingsteam i IT-afdelingen, der dagligt sørger for at holde et højt niveau på levering af IT-ydelser og altid er parate til at omfavne nye teknologier til glæde for bankens kunder og medarbejdere. 

Teamet udvikler og vedligeholder specialløsninger til bankens forretning. Herudover er der stort fokus på automatisering af arbejds- og systemprocesser. Mange løsninger anvender dele af leverancer fra bankens IT-leverandør, BEC Financial Technologies. 

Du skal bidrage til at levere de bedste løsninger for banken. Det kræver, at du og dit team proaktivt kan opsøge, undersøge og anvende de nyeste teknologier. Du vil i dagligdagen have fokus på frontend udvikling i React og det er derfor vigtigt, at du er stærk lige netop her. 

Du er nysgerrig og ivrig efter at lære nyt og evner at omsætte forretningens behov til en teknisk løsning.  Vi lægger vægt på, at du har evnen og lysten til at indgå i både analyse og afdækning af løsningsmuligheder, for de løsninger du skal være med til at udvikle. 

Hvem er du?
Vi forestiller os, at du har en IT-uddannelse, og at du har gode evner og stor lyst til at tilegne dig nye færdigheder indenfor dit fagområde. Den ideelle kandidat har 3-5 års erhvervserfaring som udvikler samt er stærkt interesseret i at vedligeholde og udvide sine tekniske færdigheder. Derudover forventer vi, at du kommer med en stor portion faglig stolthed og kreativitet. Du er samtidig løsnings- og resultatorienteret og har sans for detaljen. Du har et godt humør og er god til at samarbejde på tværs af fagområder. 

Dine primære kvalifikationer:

 • React (TypeScript)
 • HTML/CSS/Javascript/TypeScript


Sekundære kvalifikationer:

 • Azure
 • GitHub (Actions, Repos, Packages)
 • CI/CD
 • .NET Core/C# (Web API)
 • Entity Framework
 • SQL 

Det er et krav, at du behersker dansk i skrift og tale. 

Hvem er vi?
IT Udvikling og Automatisering udgør sammen med IT Workplace, cloud & platform og IT Data og forretningsindsigt et ”full stack team”. IT Udvikling og automatisering består af 6 medarbejdere, IT Workplace, cloud & platform består af 10 medarbejdere og IT Data og forretningsindsigt består af 7 medarbejdere.

Bankens IT-funktion beskæftiger i alt godt 30 medarbejdere og er centralt beliggende i Glostrup, kun 5 minutters gang fra stationen. Vi er fleksible ift. din fysiske lokation med mulighed for både at arbejde fra egen geografiske lokation i Danmark eller fra en arbejdsplads i en nærliggende filial. Det forventes at teamet samles i Glostrup mindst én gang om ugen. I 2025 flytter vi ind i vores nye hovedkontor på Sluseholmen.  

Vi tilbyder en attraktiv arbejdsplads
I Arbejdernes Landsbank bliver du del af en kultur, hvor stærke værdier som ordentlighed, fællesskab og åbenhed er i fokus. Derudover kan du se frem til at blive del af: 

 • En arbejdsplads hvor arbejdsglæden og medarbejdertilfredsheden er blandt de højeste i sektoren
 • En bank som 14 år i træk er kåret til danskernes foretrukne bank
 • En flad organisationsstruktur med hurtige beslutningsprocesser
 • En vækstorienteret organisation, hvor der er rig mulighed for at udvikle sig både fagligt og personligt 

Du får desuden en lang række medarbejdergoder, som bl.a. omfatter sundhedsforsikring, tandforsikring og ekstra ferietillæg.

Vil du vide mere?
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte IT Udviklingschef, Lars Taagaard på tlf.: 38 48 47 07 eller lars.taagaard@al-bank.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig - ansøgningsfristen er den 11. juni. Samtalerne afholdes løbende. 

Del på:

Region:

 • Region Hovedstaden

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

11-06-2023

Yderligere oplysninger fås hos:

Sarah Vinnes

Telefon: +45 38484665

Hjemmeside:

http://www.al-bank.dk

Kontoradresse: