Vi smoeger gerne aermerne op, men ikke for at bruge albuerne

Data Engineer til Data & Forretningsindsigter

I Arbejdernes Landsbank fokuserer vi på at blive endnu mere datadrevne, så data kommer let ud at leve og giver værdi. Det kræver en optimal dataplatform, som du skal være med til at udvikle sammen med dine dygtige kollegaer. Kunne det være spændende? - Så er jobbet som Data Engineer noget for dig. 

Jobbet
Vi har fået vores første erfaringer med dataarbejde i skyen, og skal videre med udviklingen sammen med vores samarbejdspartner BEC og en SAS Viya løsning. Derfor vil der være rig mulighed for udvikling i jobbet.  

Afdelingen har ansvaret for vores dataplatform. Det dækker alt fra dataarkitektur, dataintegrationer, performanceoptimering og drift, så vi har en moderne dataplatform. Endvidere arbejder vi med automatisering af processer sammen med forretningen, så vi fjerner manuelt og tidskrævende arbejde. 

Dine primære arbejdsopgaver vil derfor være:

 • Vedligeholdelse af data på SQL-servere (primært Azure)
 • Optimering og strukturering af data på Azure
 • Datamigrering fra on-prem til Cloud
 • Dataintegration af løsninger i vores datalandskab
 • Drift og sparring til løsninger ift. anvendelse og strukturering af data 

Derudover skaber afdelingen fundamentet for vores indsigter i Power BI, samt bygger indsigtsløsninger for vores forretningsvendte enheder, så vi kan træffe datadrevne beslutninger. 

Din profil
Vi forestiller os, at du har;

 • Erfaring med Microsoft SQL
 • Rutineret i udvikling af MSSQL Views og Stored Procedures
 • Erfaring med SAS, evt. fordel hvis du kender andre kodningssprog herunder Python og R
 • Erfaring med/interesse i udvikling af pipelines i Azure Data Factory
 • Erfaring med/interesse i dataarkitektur 

Derudover er det en fordel, hvis du har kendskab til Power Bi og Azure DevOps. 

Som person forventer vi, at du har gode samarbejds- og kommunikationsevner, da værdien af data skabes sammen med andre. Endvidere er du god til at omsætte forretningsbehov til konkrete løsninger. Derudover forventer vi, at du kan arbejde selvstændigt, struktureret og løsningsorienteret. 

Der er mange veje ind til jobbet, men vi forventer 2+ års erfaring fra lignende job gerne fra den finansielle sektor. Det er et krav, at du behersker dansk i skrift og tale. 

Data & Forretningsindsigter
Afdelingen består af 7 medarbejdere og er en del af Bankens IT-område. Vi er kendetegnet ved godt samarbejde og sparring i hverdagen. Vi tager tiden til fælles opgaveafklaring og opgavemøder, har retrospektiv med fokus på teamlæring, samt har interne demo og review med fokus på sammen at kunne fordybe sig i detaljerne.  

IT beskæftiger i alt godt 30 medarbejdere og er centralt beliggende i Glostrup, kun 5 minutters gang fra stationen. Vi er fleksible ift din fysiske lokation med mulighed for både at arbejde fra egen geografiske lokation i Danmark eller fra en arbejdsplads i en nærliggende filial. Det forventes, at afdelingen samles på kontoret ca. 3 gange om ugen. I 2025 flytter vi ind i vores nye hovedkontor på Sluseholmen.   

Vi tilbyder en attraktiv arbejdsplads
I Arbejdernes Landsbank bliver du del af en kultur, hvor stærke værdier som ordentlighed, fællesskab og åbenhed er i fokus. Derudover kan du se frem til at blive del af: 

 • En arbejdsplads hvor arbejdsglæden og medarbejdertilfredsheden er blandt de højeste i sektoren
 • En arbejdsplads, som er rangeret #3 ud af Danmarks 25 største pengeinstitutter målt på det bedste image som arbejdsplads i 2022
 • En bank som 14 år i træk er kåret til danskernes foretrukne bank
 • En flad organisationsstruktur med hurtige beslutningsprocesser
 • En vækstorienteret organisation, hvor der er rig mulighed for at udvikle sig både fagligt og personligt 

Du får desuden en lang række medarbejdergoder, som bl.a. omfatter sundhedsforsikring, tandforsikring og ekstra ferietillæg.

Vil du vide mere?
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Afdelingschef Mattias Westergaard Clausen på tlf. nr. 2370 1741 eller mawc@al-bank.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig - ansøgningsfristen er den 5. juni. Samtalerne afholdes løbende.

Del på:

Region:

 • Region Hovedstaden

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

05-06-2023

Yderligere oplysninger fås hos:

Sarah Vinnes

Telefon: +45 38484665

Hjemmeside:

http://www.al-bank.dk

Kontoradresse: